Motivation för motion...

Yepp, deppen blev peppen när kvällen kom till sist.
Ush, dagen var verkligen konstig. ville gråta närsomhelst av vadsomhelst... :S
Men tänkte skriva en veckans utmaning lista för att motivera mig till träningen! Sååå here it comes!

  • 2-3 morgon powerwalks 30-40 min.
  • Löpa milen en gång!
  • Spinning pass 2 st.
  • 2 Bodypump pass.Check!
Vi kan checka av bodypump, körde det ikväll. Imorgon startar jag dagen med en av 3 powerwalks & avrundar kvällen med spinning tillsammans med Marianne. Blir nog Milen på Onsdag & spinning på torsdag,sen en bodypump klass på söndag! Finnemang intesant?!

:)

Solen skiner...

Och det gör inte jag. Suck.
Borde typ gå en hurtig långpromenad, fick en ofrivillig sovmorgon. Stod vi tåget när sms kmr "vi börjar 11"
MEN TACK! Säg det inte EN TIMME INNAN vi ska börja! puckon...

Ush, Idag när jag vaknade låg ångestlocket över mig. Blev anfådd av att ligga i sängen,försökte somna om. Sova bort det. Tänka bort det.
Vaknade någon timme senare och it's still here. Köpte köp-frukost på pressbyrån. Först tänkte jag hoppa frukost. Har för mkt klump i magen - känsla. Men de blev latte & fralla. Supernyttigt... Eller tja, mitt problem är nattmålen. Fan alltså, hur svårt kan de va att äta regelbundet och lagom?!
Och inte nog på de, den person man alltid fått de där extra ifrån verkar passe och trött på mig. Gör ont i hjärtat.
Idag har jag ont i hjärtat : (

Halloweeeeeeeen...

Jag är ensam om att vara taggag på maskeraden ikväll. Pojkvännen ligger och sover just nu...happy guy!
och han vet inte heller vad han ska klä ut sig till.
Men jag vet vad jag ska blir...
. Vågat?
Ska såklart ha ngt på överdelen..men håller på att klippa till min tyllkjoool! :D haha
Sen ska jag ge mig på att sminka mig själv. Black swan in progress.
Först ska jag dock äta middag. Omelett blir det idag.
Pizzan igår var inte bra alls. Överskattat! Och magen mår inte bra av pizza. Så härmed bojkottar jag pizza, det är inte ens så gott som man tror. Konstigt eller hur?!
Ingen träning idag heller, får gå en lång pw imorgon innan jobbet! Sen får jag sikta på en mer planerad träningsvecka nästa vecka!
PS. bild kommer när jag är klar med allt :D


HäääääJ!!!

Freeeeeeeeeeeeeeeedag !! Eller ska vi säga " FRIIIIIIIIIIIII DAG !"
Vi jobbade effektivt i skolan så jag fick sluta 12 och då stack jag till mamsn & tog lill-Nisse ut på promenad! (hunden)
Hämtade min tyll-kjol till maskeraden imorgon, för då förvandlas jag till the black swan,haha!
Weell, träningen denna vecka då? Har faktiskt varit väldigt balanserad. Lagom dos & välplanerade vilodagar samt några morgonpromenader...
Imorgon är det sparring och jag hoppas jag har energin till det! För idag har jag känt mig illamående & trött. (illamående är jag ofta pga tarmarna :( och magen har inte varit bra denna vecka heller. Mamma & jag pratade kring det och hon sa att det kan ju vara en parasit) Har rest mycket senaste året så det kan stämma. Måste göra en ORDENTLIG undersökning.
Anyway, tappade tråden :)

Ikväll är det iallafall lugn fredag och fredagspizzaaaaaaaaaa...Suktat i evigheter,haha :) PUSSS !

Oscars ENORMA pizza, själv kör jag barnpizza med mozarellaost. För osten ger mig Di**re & brödet är överväldigande för mina stackars tarmar.., men det är sinnessjukt gott. Speciellt med Ketchup och vitkålsallad. DREGLAR! haha fan, redan hungrig. Vi äter inte förrän om 4 h...dags för mellis?!


Rubrik?

Aaaaah.... dagen lider mot sitt slut.
Tycker att dagarna går så himla fort nu när soltimmarna är färre. Känns som måndag & fredag regerar alla veckans dagar.
Heelt slut nu faktiskt, har kört hårt på gymmet med Amanda, ryggpass,magpass & spinning...puh!
Dessutom är det mkt i skolan som tar enorm med energi. Kan inte säga mer än att på fredag, då jävlar ska jag soff-hänga med mamma & Oscar. Äta dipp med grönsaker och bara slaaaappa arslet av mig :)
För på Lördag, då smäller det. Jag ska förvandlas till The black Swan & gå på Halloween partaj i stan!
Och ännu en rolig sak är att imorgon 19.00 är jag i Globen och Ser BATMAAAAN! WOHOHO :)

Men nu är det dags för sängen... zzzzZZZ zzzz


Sunny day!

Hellu, en bra dag lägger vi bakom oss och mätta i magen är vi också.. ;)
Vaknade och var lite gosig i kroppen imorse inte taggad för skolan, men fick vi nackmassage första timmen och det känns inte riktigt okey att klaga över det? Eller hur? 
Förmiddagen ägnande vi åt att göra klart foldern till vårt projekt. Ganska knepigt att disponera en projektplan när man ska vara klar i mars.... Men man ska börja i tid. Hur många gånger har man inte gjort (och gör misstaget) att göra saker i sista stund!!! Men vi jobbade bra idag så det känns skönt.
Träffade pappa idag också i eftermiddags i sthlm, älskade pappa. Vi gick en runda från östermalmstorg till söder mot gamla stan. Solen sken hela tiden och vi avrundade vår promenad med att sitta vid Rosenbad m solnedgången rakt framför oss och en kopp kaffe och bara prata. <3

Och kvällen avslutar jag tillsammans med Oscar. En ryggbiff till middag, med grekisksallad & hemmagjord tsasiki + ett glas öl! DET ÄR LIVSNJUTNING en tisdagskväll som denna!  (:


Cus I just Love U

Babyface, sötast av dem alla ! :)

Måndagkväll, nersjunken och lite lagom mör. Fick en träff på ovansidan av foten idag, sparkade på en armbåge. Så nu sitter jag med linda runt foten och har lite ont..eller faktiskt,väldigt ont. Hoppas mest att det inte är en svullnad imorgon bara! För jag tänkte löpträna ! Milen?! Ooooh!

Well, vad händer annars? Pratade med en vän om att ta en intensiv-kurs i januari, ta det där jävla körkortet. Då åker jag ner till Kristianstad och bor i hennes pappas lägenhet. Tror faktiskt det skulle vara jävligt roligt :) Kompisträff + körkort i en smäll! Wohoho...

Jaja, imorgon och på onsdag är det projektarbete. Har finurlat lite på foldern. Men det är mycket,väldigt mycket jobb kring allt i skolan. Men jag försöker inte stresa upp mig för mkt och framförallt inte ge upp.

 

Dags för film&pojkvänsmys ! Godnatt


to cool for school?

Njaaa...
Fick glada nyheter idag, slutade 2h tidigare än beräknat. Men jag tog mig till sans och plugga faktiskt lite efteråt.
Så nu sitter jag här i klassrummet, all by myself :P

Ska ta mina grejer och röra mig hemåt till lägenhet. Har inte tillräcklig med material för att plugga vidare.
Men har börjat på våran folder som vi ska göra klart! Tänkt att finurla lite på den ikväll ! :)

Inte mer att tilllägga...jo föresten. Målet för veckan är att hålla skol-motivationen i topp och vara lite mer social. Inte sitta längst bak i klassrummet. Typiskt mig ;)


In i själen.

hmmmm....

När ska vikten av vikten inte ha så stor vikt av viktiga saker i ens liv. ?!
hehe.

Nejmen allvarligt. Jag stöter bort problem som ingen annan människa skulle ta så lätt. Jag undviker känna varför jag är ledsen, stressad. jag vet innerst inne men jag vill inte ta tag i det. För det är så mkt som kan svämma över då.
Men emellanåt gör ju det som inte ska göras, det svämmar över och det blir alldeles för tokigt. När ska man lära sig att ta sig själv på allvar? Om jag ska stå för hälsa, ska jag inte då leva lite mer "hälsosamt"??
Hälsa är inte enbart kost och träning. Hälsa är en livsstil som är balanserad med ett mentalt välmående, njutningar och träning som ger glädje för själen.
Jag kan träna, älskar att köra thaiboxning. Men jag kan inte utesluta att mental hälsa och god kost är två kategorier som utgör grunden för mer balanserat välmående.
Min balans har "got bananas" såattsäga.
Men hur kommer man i balans då? för efter en dag vill man må bra, det ska gå fort, för att stå ut med ångest & vara rädd för att man inte klarar av att bibehålla en hälsosam livsstil ska inte vara så svårt. Jag måste lära mig att klara av en period som är svår för att komma till en balanserad period som är bättre!! men när ska min lilla hjärna förstå att det tar TID?!!?!?!??!?!

Ikväll är det tacos-kväll med mina vänner hos Martina. Det har jag sett framemot hela veckan. Men som så ofta, kommer andra tokigheter emellan och förstör min balans. Det som är värst, det är att jag vet att jag styr mina val. Ändå väljer jag fel! För kraften att välja rätt är så svag att jag inte minns konsekvenserna, trots att jag varit här så många gånger förr.. SÅ MÅNGA GÅNGER...
5 år?
Det är sorligt. För min idealbild är ouppnårlig. Kan nog minska mina krav på vad jag vill bli,vara. Kan jag inte bara lyckas vara mig själv och duga som det?
Kosten är också svårt. För jag småäter, trots att jag vet, du ska äta regelbundet och när du är hungrig. Jag äter regelbundet men mer än så också.... somsagt, om man ändå kan fatta att äta när man är hungrig, sluta när man är mätt och därefter inte TÄNKA på mat. Då vore det ju simpelt. Men well, efter 5 års trixande, självhat  och många andra destruktiva beteenden, då kan väl inte något så simpelt vara så lätt att åstadkomma.

Brutalt ärligt inlägg..men någon gång ska väl va den sista...!
Nu vill jag ha hjälp på vägen att klara av att balansera min kropp..Tillbaka till det den en gång varit. För längelängelänge sen.

Jag vet ju egentligen i teorin, nu är det praktiken som ska sättas i rullning. strategi,planering och lite diciplin.

Kärlek / Anna

slow down the horses.

Gooooodmorgon!

Som vanligt en early morning och värmeljusen lyser runt frukostbordet. Det där hemska November-mörkret börjar bita sig fast i sverige nu. Ruggit!
Idag blir det ingen träning, det blir en vilodag. Igår hostade jag och halsen ömmar så det blir gos med filt,plugg & cvitamin. Hehe.
Körde ju trotsallt på rätt hårt igår, både kondition & thaiboxningsträning, som det gick väldigt bra på! Jag känner att jag har utvecklats och inga slag är läskiga numera, självklart får jag stryk och ger men det finns inte en rädsla. Den upplevde jag förut för vem gör inte det om en 2 meter lång man som väger dubbelt så mkt som du själv,ska komma och sparka dig på låret..AJ?
Men somsagt, thats all gone now :)

Dagens to do är : Kost-lektioner sen raka vägen hem, plugga och göra en projekt-folder + laga middag.
Chicken Masala !! :)

När ingeting klaffar...

Uäääh.. nu har jag en såndär "stressar-ihjäl-mig-dag".
Stressar för ingeting klaffar tidsmässigt. Datumt och helger då det händer roliga saker kommer ikläm med reser som också är efterlängtade. Bajs-skit-luder-mögelost!!
Nästa helg är det Halloweenfest men jag åker iväg, till Gryt, har inte hälsat på Oscars päron på snart 3 månader och det är den enda helgen innan december som jag kan åka dit! Saknat dem otroligt så jag vill inte boka bort den resan heller.
MEN, det hade varit kul att få gå på Halloweenfest också, har inte vart på en riktig halloween fest någonsin i mitt liv.
Hur sjukt är inte det då?
Och,jatjenaaa,stress & press-ångest på det.
sen skolan, HERREGUD!!
Den tar knäcken på mig, har svårt att fokusera, svårt att välja, svårt att hitta en strategi. Det är ap-mkt planering som ska klaffa med lektioner,läxor,uppgifter och på det ska man också orka sitta och plugga till 16.30 i skolan äckliga klassrum som har unket ljus och massa surr.
Sen ska jag ju också va en bra klasskompis, rolig vän och juste, thaiboxningen, energi kvar till träningen. Som jag förövrigt missade i måndags och har inte säääärskillt mkt ork till idag. För jag borde planera/strukturera upp föreläsningar/uppgifter....

UÄÄÄÄÄH, förlåt, men har sån huvudvärk av mitt "tycka-synd-prestationsångest-krav-tidbrist-gnäll".

Skulle inte sitta fel med lite ro i själen...



PRUTT/SLUT.

Mellanrost

Good - jättetidig-morgon!
Klockan är HALV FEM ! :O Det är första gången jag är såhär klämkäck och pigg en vardagsmorgon.
Dessutom frågade Marianne mig om sällskap på ett tidigt konditionspass idag och varför inte?! ;)
Men jag måste ooch tränar ALDRIG utan mat i magen....därav denna yber-tidiga frukost!
Davosgröt gjord på blåbärssoppa&mjölk. 1 dl vardera + 1 dl havre + stå över natten i kylen = Davosgröt. Toppar den med solrosfrön,lingonsylt och 1 kiwi. Sen kokar jag 2 ägg till..
Blir ett mack-mellis i förmiddag m tanke på min tidiga frukost!
Men de är ngt mysigt med sådana tidiga mornar...kvalitetstid med sig själv!

Sthlm i våras.


Juste, igår åkte all våran kyckling (3kg nyinköpt fryst kyckling) upp till mammas kyl. VI hade strömavbrott i 3h jävla timmar!! haha..Men sen kom elen tillbaka och man inser hur mkt el betyder för än... tacksam!

Nejhörrni, dags att käka upp :) Nybryggt kaffe väntar också!

Depp-tisdag!

Idag är en depp-tisdag. Både vädret är depp och jag är lite depp. Eller egentligen inte, jag har mens, första dagen sen alla "komplikationer". Men mina p-piller har fungerat superbra, så egentligen är jag glad. Vad är 2 dagars pms i jämförelse med 2 veckors?!


Iskolan har vi haft föreläsning i cirkus 5h, en kvinna prata om salutogent ledarskap och berättade om sin yrkesroll som psykolog och arbetet med unga-vuxna, främst killar. trots den olidligt långa föreläsning så var hon väldigt cool och intressant! Ämnet berörde mig på många olika sätt.

Nu ska jag ladda inför lite löpning & spinning, tänkte springa på bandet innan spinningen, springa av mig lite av mens-deppet men också få energi. Vi ska passa Nisse-pisse ikväll och sen hade jag tänkt att lägga mig och sova tidigt. Fick sms av en vän att hon ville träna kondition imorgon, kl 06.30 ! ! SÅ om jag ska komma upp måste jag sova!

Det blir dubbelpass men äsh :) Nej, ska smälta melliset: Riskaka m sill och tomat + yoghurt m havre&solrosfrön. NJAMMI!

PUSSS!

jag vann kampen!

Muhaha. Jag vann över kanelbullen.
Suktade mig i kylskåpet men jag struntade i den och åt istället ett ordentligt mellanmål inför träningspasset ikväll!

Dagens kost & träning, har sett ut såhär idag.... (egen uppdatering)
Frukost: Gröt m Afil,sylt + 2 ägg, kaviar, 1/2 danskt rågbröd m smör. 1 dl Proviva.
Mellanmål: Äpple +Cardio: löpning 4,5 km & cykel 20 min.
Lunch: Fetaostbiff m korngryn,svampsås + matig sallad + lite beasås ;)
Mellanmål: Turkiskyoghurt/keso blandning m blåbärssaft&solrosfrön + knäckemacka m sill !!
INGEN kanelbulle ! Wohoooo...
Resterande kost vet jag inte riktigt vad det blir. Proppmätt efter melliset just nu så ska återgå till pluggandet.

Tjingeling ;)

Måndag.

Monday.

Helgens bravader satte sina spår och jag sov som en bebis hela natten.
Men desto bättre har helgen varit och helt klart värt en gnutta sömnbrist.
Lördagens sparringen gick ju grymt, har börjat tappa rädslan och tar slagen utan problem. Ger såklart grabbarna ett tufft motstånd. Men i lördags körde 2 andra tjejer också. Äntligen får man testa på att möta någon i rättvis storlek.
Passet sög musten ur än som vanligt men efteråt va det snabba puckar och en lunch på lida frilufsgård med familjen. :)
Sen snabba puckar hem och göra sig festsnygg. Rasmus 25 års fest var väldigt trevlig. Dans, öl, lekar, snack,skratt och lite bråk på det. Precis vad en fest ska innehålla :) kl halv fyra la vi oss att sova, lite fulla, mätta efter nattkäket.

Söndagen började bra men slutade i grym trötthet på jobbet. Men de var roligt att jobba på TTC, händer så sällan liksom,haha. Ska dit idag igen och köra 1h cardiopass. Men nu är det frukost som gäller.
Gröt m äggvita,sylt,Afil + kokt ägg m kaviar/bröd. + Kaffe & Proviva! Njammi.



Vackra mamma <3

Min guddotter <3 :) Edith

Och lillasyster Ester



Ps. kärlek!


YEY!

Yey!
Mamsen blev superduper glad.
När hon kom hem så stod massagebordet redo och jag gav henne en grundlig kroppsmassage i 1,5h!
Därefter var det middag och Oscar kom ner från jobbet i samma stund.
Middagen bestod av :
Förätten: Mozarella m pinjenötter m touch av hallon Balsamico/olivolja & salt+peppar.
Varmrätt: Fullkorns spaghetti + Annas egengjorda Korv/salvia/tomatsås-röra. Blev JÄTTEGOTT :) jag är grym på matlagning faktiskt. Lagar ALDRIG med recept och innan jag börjar ser jag framför mig hur det ska smaka och jag bara vet liksom vad och hur mycket det ska vara.. jepp, am good ;)
Efterätt: 3 bakelser från Spaaks. Som vi alla dela på i fyra bitar,haha.

OCH, efterrätter är jag dock INTE bra på...bakning = tråååkigt.
Efter maten slog vi oss ner på soffan, kolla Idol och hade det jätte trevligt. Tror mamsen blev nöjd! :) Grabbarna hade köpt jättefina presenter till henne också.

IDag fortsätter firandet! Fast först ska jag och Brorsan på Sparringen sen ducsh & en biltur till Lidaa! Där vi ska luncha med släkten. Myspys :)

Dagens frukost blev: Äggomellett m ost,1/2 avocado, ruccolla sallad och 1 1/2 skiva danskt rågbröd m smör. GOTT! MÄTT :)



TREVLIG HEEEEEEEEEEEEEELG!

Min mamis födelsedag!

Jaaa, det är fredag och många knop igen då...
Massage i plugget, vilket är iförsig inte är något att klaaaga på? Ingeting i helgen något att klaga på, ska faktiskt bara göra massa roligt :)
Det ända som jag faktiskt klagar på, det är plugget och tidsbristen till att plugga = ångest.
Vi har ju somsagt sjuuuukt mkt arbeten och jag vet inte när jag ska klämma in det. Eller tja, det är väl bara ta tag i det?!  Men jag hinner ju aldrig :S

Som idag,massage till 15.00 sen snabbhandla inför mammas födelsedagsmiddag, (italianoooo) som jag ska överraska henne med när hon kommer hem runt 18-tiden. Ska jag ge henne en 1,5h kroppsmassage också, mina nya skills ska sättas på prov. Lördag börjar med sparringträning på klubben, sen fira morsan med släkten på Lida Frilufsgår, därefter hem och fixa om sig och fira Rasmus 25!
Jag har inte en enda lucka förrän söndag förmiddag, innan jobbet och då är jag säkert bakis haha. Ska dricka på lördag, looooong time ago! Vet inte ens om jag är sugen, men några heineken funkar alltid. Bästa ölen !  ;)

Galen på ett charmigt sätt och energisk men en person av stål som stått ut med mycket och ändå aldrig någonsin grävit ner huvudet i marken. Mammsen är verkligen min sanna förebild! Önskar inget hellre att bli som hon när jag blir stor (större?) Älskar DIG!


Så vilodag idag då! :) blir bära kassarna uppför backen hem till morsan som får bli dagspasset, annars slappa, god mat och umgås med familjen på schemat! !


<3<3  // Anna

En torsdag!

Frukosten har landat i magen. Idag starta jag dagen med - Äggröra,oliver,gurka + smoothie m proteinpulver samt en skiva danskt rågbröd!
Har rätt mycket att hinna med idag. Så får packa ner träningskläderna i ryggsäcken för direkt efter skolan tar jag mig en tur till sthlm City. Ska kolla efter ngt svart/snyggt som jag kan ha på mig i helgen. Ngt som heltenkelt är jag, lite funkycool skulle jag säga...haha.
Ja och sen så tänkte jag göra rygg/ben pass på gymmet. Eller dra på spinning, inte bestämt mig ännu. Vi får väl se!
Igår laddade jag med 3 kanebullar innan thaiboxningen!! FAAAN tänkte jag, men träningen gick SJUKT bra!
Så det kanske är ett framtida sparring-tips: ÄT KANELBULLAR! GÄRNA 3!

Saknar dessa töser !

Tjingeling// ÄNNI

Mitt ilandsproblem

Består av att jag inte har ett ända klädesplagg i kategori "sexig på fest" för jag liksom ÄR inte den typen.

Men paniken börjar smått rinna över mig då jag ska på fest i helgen och gärna vill va "fest-snygg" iallafall.. eller varför inte "fest-cool" de är bara det är jag inte längre VET vad jag gillar :S ! Helt sjukt.
Så blir det när man går runt i träningskläder vareviga tid typ... Suck

Jävla roligt ilandsproblem!! Och inte är det sommar heller....

;)

Ruff morning..

Oooouh, man ska inte ändra sina rutiner när det gäller sömn. Igårkväll la jag mig först, runt 22.tiden. (somnar numera alltid innan 23,haha!)
Ja intog platsen närmast väggen, den brukar oscar normalt sova på... Och ja, hela natten har varit plågsam! För det är liksom INTE DÄR jag ska sova. Never again :)

Frukostdags, äter en finsk klassiker. Havregröt med filmjölk, lingonsylt samt en riskaka m Osala-korv och gurka. Noom noom!
Lite kolhydratsuppladdning inför jogginen och thaiboxningen senare idag. Ska inte göra misstaget och springa i för tunna kläder.
Men men, dags att dra en smällkäft i fejset och vakna till ;D


Hupp Hipp!

POTATISSOPPA m KYCKLING och TVÅ brödskivor m tomat... Dagens Dinner!
Lurren blev firre med sallad+knäckebröd.
Frullen blev yoghurt+musli,ägg och avocadooo...

SÅ jag äter, an am still hungry! No worries fhoks!;)

Men nu sitter jag med min följeslagare : PLUGGÅNGESTEN.
Dags att läsa på om horompåslag,stresspåslag,påverkan på kropp etc.
Intressant men vi har sjuuuuukt mycket Olika moment/grupparbeten/föreläsningar/arbeten i skolan på samma gång. Skönt är väl det att hela klassen delar samma plugg-ångest:)

Annars har dagen varit riktigt nice. solsken, jogging på förmiddagen sen avslutade skoldagen med mindfulness. Drog iväg till gymmet där de blev litet ynkit armpass ( 20 min + cykel 20 min) men nöjd ändå.
Ska ju köra thaibox imorgon och kroppen är redan mör..:P

Anyway, drömmer mig bort om en resa till NewYork! Men just nu är det plugg som gäller.... njaöek..

:P

Pyttsan!

Igår åkte jag på STOR STRYYYYYK!
Sparringen var rolig men hm också förjävla rentutsagt!
Så går det när man inte varit och tränat thaibox på 2 veckor, då hänger inte benen eller armarna med och man blir påpucklad.
Oscar saftade på med ett rejält knä på mitt lår! Men ja kontra med några käftslag ;) haha.
Nej men idag är det ett steltlår som jag ska tampas med.
Vi har "jogging" på schemat, ska bli skönt men undrar hur de kommer gå.
Sen är det anatomi&mindfullness resten av dagen.


Tack för kommentaren Tess :) utbildningen rullar på. Den är rolig men ibland funderar jag på ifall den är "det rätta spåret" för mig. Fast å andra sidan, slutar i Maj, så det känns inte som slöseri med tid. Jag lär ju mig massor!
Och du, FAN, Luciapokalen, ja vill seeee ! :)

Dagens frulledrulle: Yoghurt m bär/äpple/musli + 1 kokt ägg, 1/2 avocado & kaviar! :)

vilken skön kommentar? Anonym ,yeah right.

haha förbud?
Fick rolig kommentar, att jag har förbjuden mat? OOOOKEJ, då har den personen ingen koll på vad jag äter?!
För jag äter allt nuförtiden. Därav godisförbudet. Vill faktiskt få resultat och därför inte äta godis.
Att jag "förbjudet" godis som är fullt med eämnen, grishud etc. ser jag inte som ett sorligt förbud?
Snarare borde folk, tjejer, äta normal mat och INTE äta godis?! :P

Med det sagt så är även avocado,grapefrukt,ägg och kaviar en enastående frukost om man har tarmproblem och INTE TÅL FIBRER!!! Mer än så tänker jag INTE argumentera för mina tarmar,min mage och jag vet vilken mat vi mår bäst av.

Men anywaaay, måndag idag då! :)
Gick en liten runda imorse, skönt! Tokstäda igår med Oscar som sagt och vi slocka tidigt igår. Annars blir det skolbänken idag till 16.30 och därefter en proteinshake och ett thaiboxningspass! Woho!
Ikväll ska jag och Oscar käka dinner togheter, Ugnbakad torsk m smör/sweetchili/lök samt råris och ngt gott till det.
IGår var jag nämligen topp-kock och lagade 3 maträtter på EN Timme!!

En tacopaj,torsk m äggsås, och ugnsbakad torsk.
VI hade 1000g torsk i frysen och ja va tvungen att ordna något :)

PUSS KRAM!! // ÄNNI - BANNÄNI

Torsk

Wunderbar sköööndag har det varit ! :)
Har skrubbat,rensat skafferiet, putsat och donat i heeeela lägenheten från kl 11.30-17 !
Oscar var på städhumör så vi har verkligen storsatsat hela dagen och vi är stolta de är vi :)
Hann även med att storhandla på Maxi idag! Grapefrukts,kvarg,avocado, ägg, kyckling och mycket mer!
Ska satsa nu på gymmandet/thaiboxen och ska försöka få resultat av all träning!
Lagat 3 lunchmatlådor inför veckan, 100 g torsk, 50 g potatis och äggsås! Jepp, snålar inte med det goda men lagom mycket ska det vara!
Blev ju en godispåse igår iallafall, haha! 200g lösgodis.
Så vi konstatera igår att vi SKA sluta med våran"ovana" att köpa godis. För 3 månader sen hade varken jag eller oscar ätit godis på nästan ett år... skitstolta. Sen helt från ingenstans börja vi "unna" oss godis varannan helg, nästan varje helg.
Och det är INTE så jag brukar köra! Så med andra ord. ANNA SKWARSKI, DU HAR GODISFÖRBUUUUUD! ;)
Fram til 24 December ska jag inte äta något godis, ALLS!
Jag ska självklart unna mig mammas äppelkaka tex. och nötter, frukter men inte GODIS! Aight?!

Imorgon kör vi igång med "bra mat i veckan-veckan". Avocado,ägg och grapefrukt frukost, torsk till lunch och ngt lättare till middag.
Samt thaiboxning, första passen sen 2 veckor tillbaka :(

Va gör vi? Nu köööör vi :) PUSSS

Njöööök

Ärligt talat..

Hur många gånger gör man inte något för att "alla andra" tror att det är så man är. Varför lever man ibland enligt mallen eller normen som omgivningen kanske gett sken av att DE tror att DU är?!
Jag är laaat idag, sådär himla "Åhnej" lat... Och det är så sköööönt :)
Igår spenderade jag kvällen med Martina, Amanda & Clemente. Ha ha hade årets skrattack, finns det någt underbare?


Just ikväll skulle jag vilja köpa en fet godispåse, äta den och dega. Men jag kommer inte må bra av det. Veckoträningen har verkligen varit upp & ner. Tränat lite, pyttelite här och där.
Ser framemot nästa vecka, då ska jag och Oscar köra thaiboxning måndag & onsdag.
Ska klämma in lite pw på morgnonen också för att hålla igång energin. Får se, kan iallafall fastställa träningen somsådan.
Mån, onsdag = thaibox
Tisdag & torsdag = Spinning
Fredag :Styrketräning/spinncore?
Lördag: Mammas födelsedag + fest. vilodag.
Söndag: Baksmälla :D Vilodag!

Ut och traska!

Gissa vart jag ska?!?!



Fördelen med att pojkvännen börjar jobbet 05.30 är att man själv vaknar och faktiskt går ut på en upppiggande morgonrunda! Händer inte varje dag and thats fine. Men nu är jag pigg så varför inte passa på?!?!

Sen vill jag uppmärksamma min vän Martina. För att inte bli privat vill jag säga till dig. Ibland är vägen upp mer skrämmande än att bita sig fast i botten. Men man måste våga för när man tagit sig över, det som just nu känns som världens största berg, DÅ kan man nästan ta sig igenom alla bekymmer som man stöter på. Man måste vara rädd ibland, men man måste våga se sin rädsla och inte vara feg och skylle den på andra  eller sig själv. Man väljer själv, du är fri till att leva lycklig. Det ÄR upp till dig! MEN, jag VET gumman, att ibland är det andra bekymmer som sätter sig emellan dig & lyckan. Men tro på dig själv i alla val du gör, för vad du än väljer så är det RÄTT! Tänk på : Det ända kravlösa förhållandet du kommer ha i ditt liv, det är gentemot dig själv!!!
Men detta sagt, så tycker jag du va modig!!! du vet vad jag syftar på.

KRAM!

det ordnar sig!

"Jo de löser sig, det kommer fixa sig tillslut, inget tvivel om, nu känns skiten sur, flera mil ifrån men det Ordnar sig! "
Jag kastar bollen i luften, ser vart den landar, ler när den stannar.
Placerar mina problem på min horisont,  livet är för kort för sådant.
Jag bara glider runt.

Timbuktu, bra text ! ! :)

Haft en trevlig dag, Clemente sällskapa mig i eftermiddag. Snacka massa strun, mkt snusk,haha. As kul :)
Imorgon står massage på schemat, ben & rumpa. Hm...pinsamt?! ;)
Men äsh, sen är det ju HELG!!! Wihu!
Fredag blir lite myshäng med Amandi, bio kanske, fika,?dont know yet. Hursom, treeevligt!
Lördag efterlängtat sparringpass & Utgång på Mariehov på kvällen... DAAAAAAAANS! ;)

Söndag, chilla järnet.
PUSSS / ÄNNI


Oh Glorious...

or something something!

Igår bjöd vi på kanelbullar för alla i klassen, proffs som vi var så inkluderade dem i ett test i seminariet och det utfördes precis som beräknat! ( vi hade seminarie om Behaviorismen, dvs, straff/belöning, Negativa/postiva förstärkningar) och bullarna symboliserade detta.
Anyway, satt i plugget till 17 igår.. PUH!

Gick och träna, det gick skit SKIT DÅLIGT! Är helt loj, har liksom tappat energignistan, hoppas de är tillfälligt! PLuffset börjar komma igen ( min kropp vill inte stå still alltså, blir t o k i g ! )
Kan ha med mina älskade kvällsmål att göra ... he he. blir lite fler och lite för stora än nödvändigt.. Men det är ju så mysit * smörjer händerna mot varann och ser pilsk ut* ^^

Haha, nejrå.. skärpning! INTE småäta jämt och ständigt, time to say goodbye!

// ÄNNI

Hell YEAH

FUCK!!
Hela inlägget raderades!

Jaja, vi tar det från börjar.
Söndagskvällen spenderade jag med Bfriend på Sushikungen. VI käka bentolåda men jag kan inte säga att dem får stående ovationer, för maten smaka inte alls så gott som den bruka! Kan vara min mage som krångla men ush, inte alls gott!
Anyway, vi rulla vidare in på HeronCitys Parkering och drog till bowlinghallen. Amanda,Martinta & Rasmus höll oss sällskap med 2h bowling och näää, jag kan inte tycka om det spelet. Den socialabiten är rolig men jag avskyyyyyr bowling, suger på det också dessutom,haha ;)
Efter att ha förlorat alla banor åkte i hemåt och nördade lite framför Topgear. Oscar och jag har börjar titta på den serien, bilar och massa nörderi, N I ABSOLUTLY LOVE IT !
Somnade tungt och nu börjar ännu en vecka m plugg,sömn,träning,mat, plugg,sömn,träning,mat.
MIna veckor är verkligen inrutade. Jag har inte festat på EVIIIIIIIIIIIIIIIIIIGHETEEEEEEEEEEEEER!
Är ju inte direkt en fest-prinsessa, alkohol är inte min grej. Men jag saknar den kulturella biten, att va social och diskutera saker med konstiga människor. Den biten saknar jag!


Men man får se på livet lite som en spiral, just nu är det en plugghästspiral... om en visst tid kanske de blir, fest och tid för lite coolakläder-spiralen! Jag längtar ;)

PUSS KRAM! // ANNA

kanelbullar och återhämtning ;)

HejHalloj!
Tänker på gårdagen och ler!
Hur underbart var inte vädret och loppet egentligen? :) Här kommre jag och Oscar in efter 5 km, halva varvet kvar!
Idag känns det i kroppen att vi sprang milen, men inte så farligt ont som jag trodde jag skulle ha. Återhämta mig nog ganska snabbt med tanke på godis, chips och dagens kanelbulle ;) hihi!
Men har också intagit nyttigare föda än så!
Frukost: Proteingröt m tranbär,pekannöt, plommonsylt + lättmjölk. Samt en skiva bröd med kalkon! Kaffe.
Mellis: Rawfoodbars - 134 kcal.
Lunch: Kycklingbröst,grönsaker i ugn, LITE beasås & en kanelbulle m mjölk till dessert! ;)
Middag: Sushikungeeeeen! 12 bitars
Kvällis... Återstår att se!

NU ska jag återgå till pluggandet! Haft en liten motionspaus, 22 minuters pw, mer än så har jag inte rört mig idag. Blir ju lite bowling ikväll med vännerna! En härlig söndag med andra ord! :)

51,18 minuter!!

YEEEEEEEEEES!

Jag snittade ungefär samma tid på milen igen som förra gången och jag är sååå himla stolt :D
Oscar var också en supeeeerdupeeer bra coach. Vi löpte de första 8-9 km i samma tempo och peppade varandra, men sista km hade han med all rätt, lusten att öka tempot, han kom i mål 51, jag cirka 20 sekunder sernare :) utan hans hjälp skulle jag nog inte lyckats slå 55 minuter. Tack hun ;)
Utöver det, vilken underbar dag, topploppet var i Hagaparken & solen sken, alla va glada! Jag var vääääldigt nervös innan dock och efteråt väldigt illamående, haha. Har varit det hemma också men middagen och lördagsgottisheterna gör nog susen för huvudet.
Justeja, vill även tacka Suzan, våran lagkapten.(ettdussinpannor) Hon hade ordnat goodibags, en Nikejacka och massa smått och gott!
TACK SUZAN för att du va så duktig som ordnat alla sponsorer, laget och teamjackorna! :)

NU ska jag återgå till mitt godis och chips, ha de är man värd va?!

RSS 2.0