Break.

Jag tar en break från bloggen. Ska fixa det struliga livschemat :P Söka dansskurs,fixa matte och ta körtkort. Behöver koncentration och en paus.

SOLONG CYBERSPACE <3<3<3

<3

En människa kan göra livet tusen gånger vackrare.


Fredag 27 Augusti!

YO!!

As we enter
Sitter och lyssnar på Damian & Nas och känner hur ghetto/hiphop bruden inom mig vaknar till liv. Denna låt är grym, listen to it om ni är low, för den piggar verkligen upp än.

Är tvättstuge-kärring/toffel idag. Tvättar kalsonger & svettiga t-shirts och detta tillhör inte mig. Gissa vems? Har även dammsugit,plockat gammalt snus, diskat & rensat tidningar ( vetenskapens värld samt fordonmagasin) inte mina heller,gissa vems? Jepp, med andra ord har jag tofflat rejält idag men med egen lust & vilja. För mannen har varken påpekat lr tyckt till om att jag borde städa/tvätta. Jag bara vakna i dennes säng och började fredagen med pwalk, städning & lunch med mamsen. Köpte ett smycke, silverarmband, ska gravera in någon fin text där när jag kommit fram till vad som passar...toffel?  :)
Ikväll är det Martina&Anna tid, middag,ljus & snack. Som ett gammalt par. Imorn ska jag & Oscar se thaiboxningsmatcher i haninge, wohO! Sen har vår vän Anton spelning och slutligen sluts vi upp på kräftskiva i Lövholmen om planerna går som planerat. Man vet aldrig.

Trevlig fredag fhoks! // Anna a.k.a toffeln. PUSS


Torsdag!

Jag skulle behöva en magisk prestationsthöjande-dryck idag! Riktigt trött i kroppen men inte hänger jag läpp för det! Jobbdags idag igen. Snart så lämnar jag dagtidspassen på gymmet så känns inte alltför farligt att spendera tid där just nu. Nedärkning inför lite plugg som kommer i i Oktober. Måndag & Onsdagkvällar 2h matte varje lektion. Jag kmr alltså plugga 4h matte MINST i veckan. Hur sjukt är inte det? Jag har nog inte pluggat så mkt matte i hela gymnasiet totalt på 3 år, haha! Men ett IG är inte ett alternativ!

Ikväll ska jag & mannen köra ett träningspass, pump lr spinning. Det lutar sig mot spinning för mig. Körde ett pumppass igår och musklerna är trötta. Konditionsträning blire! Och thaiboxen är saknad ! ! :( Men i Januari, då blir det hårda slag/kramar på klubben ;)

Ha en bra dag fhoks!


Uppsala 5 av 5 toasters!


Föresten, har jag ens berättat om Uppsala resan?!











Jag & tjejerna drog på spontan resa, 1h & 40 min ifrån tumbasavgaser & döda grodlik fann vi oss i Uppsalas trakter. Vi lyckades nog pricka in sommarens sista värmebölja för solen gassade på som tusan! Sjukt rolig trip! Vi tog ett dopp i havet ( jag badade de andra tittade på)

Därefter satt vi på en brygga,spela kort, åt vinddruvor & garva, så jäkla skönt att man kan vara barnsligt barnslig med tjejerna! I love it.


Well, vi blev ju hungriga också och fixade middag på en förortsbänk i uppsala i brist på bostad. En flaska rose & 300 gram kyckling senare var middagen över & vi begav oss mot Uppsala City. Festombytet skedde vid bilen,fortfarande bostadslösa
!

Sen kunde festen börja. Vi började med Strawberry Mohitos! Love them! Sen dansa/prata vi hela natten lång på Birgel Jarls, Uppsalas motsvarighet till Stureplan fast bättre ;)


TACK UPPSALA,vi ses igen! :)

Time changes everything

GodMorgon!
<---- 2007, liten mupp!
2008 <---
<--- 2010

Förundransvärt är det hur en sak kan förändra tusen andra planer. Igår fick jag samtal från en lärare från Komvux. Går det som planerat kmr jag plugga 10 veckors intensivkurs i Oktober redan! Woho, positivt besked. Betyder att jag är före i Schemat ;) Om 1 1/2 vecka går jag ner i tjänst på gymmet och igår kommer mamma med beskedet att de behöver en foderförsäljare på hennes jobb. Sådärja, då har man både bytt jobb & fixar sitt betyg smidigare än jag vågat tro. Okej, har ännu inte kommit igång men det bådar gott när allt bara flyter på. Ibland är man värd att ha flyt!
Kaffet är min vän idag, kommer bli en tröttsam dag känner jag. Sov dåligt, ush, la mig sent och vakna 05.16 och insåg att jag inte kan sova. Gick en lugn promenad för att sen inta frukost runt 6tiden. Kesoproteingröt m 2 skinkmackor & te! Mums!
Ikväll är det pump som gäller! Imorgon också! Vilade igår så kroppen har iallafall energin och motivationen till träning. Inser att vilan gör så himla mkt nytta ! I love it :) VILA & se resultat..god kombo!?

Idag lever jag efter "Allt ordnar sig". :)

Tjött = kött

Tjött-Amandöööh, haha dags & leta utbildning? :)
Onsdag är det det Löning och frågan är om jag ska punga ut cirka 700 kr på 2 dagar. Popaganda på Lördag Och kryssning på söndag.
Vet att jag ska till Marikas Dansstudio på lördagen,under dagen. Men Popaganda börjar väl senare under kvällen? Dudes, hur ska jag göra, vilka ska till Poppis?



Anywho, time for workidoh! Thalalaloh! // Änni!

Wromwrom!

Vägen till körkortet börjar NU! Eller, nja, om 2 veckor.
För då har jag lämnat Tumbaträningscenter för en vissdel. Gått ner rejääält i tjänst. Behöver ngt nytt att bita i. Utmaningar och utvecklas, inte stå och städa varje dag. Och som arbetslös har jag faktiskt tid att fixa körkortet. Innan 2010 är slut ska jag ha det

Basta.

PUSSHEJ! :)

Bildregn från GO-Carts!


22 Augusti!

Hej gottfolk!

Min födelsedag va go
!Vilka UNDERBARA VÄNNER & FAMILJ jag har. Fick en överraskningsmiddag av Martina & Amanda. Dem hade ordnat supergoa pajer & 20 muffins med ljus i :) Och uppför trappan kmr även the dudes, Anton,Adam,Mackan & Ludde och the dudetts Carro & Julia samt MY DUDE Oscar med rosor! Sötnosar!! Tack A & M <3<3<3
Igår var vi på GOcarts!
GRYM GREJ !! Oscar & Amanda klassa ut oss andra men jag kom trea på tidskvalet så ganska nöjd ändå! Viktigast var ju faktiskt att alla hade riktigt kul och alla hade det. Jag älskar att se mina vänner & familj lyckliga och har kul ihop. Mer sånna grejer i framtiden!
Idag spenderade jag morgonen m Mr O. Efter långfrulle tog vi cyklarna och begav oss till stallet,hästarna & lugnet. Det är ett visst lugn över hästar & hagar. Bonddrängen inom växer till liv vid sådana tillfällen. Ikväll ska vi pumpa & avrunda kvällen m söndagspizzaaaa!! (: Kombon Mozarellaost/pharmaskinka är bäst !



Så, en uppdate, nu ska jag sega i soffan!

20 Augusti gott folk!

It's my BIRTHDAAAAAAAAAY! :)

Nystart på vuxenlivet. Lämnar tonårslivet bakom mig och det känns förjävla bra ! !
Martina sov över hos mig igårnatt, vaknade av skönsång av tösen.
Frukostsällskap är inte fel och solen skiner så dagen kan inte bli bättre.
Imorgon firas jag med familjen. Ska äga skiten ur alla på GoCarts!
Och för er som inte vet, födelsedagsbarnet vinner alltid !! ;) Oavsett placering!

Älskar er, familj & vänner!
ps. Thanks to Mr O är min födelsedag den bästa ever. Rik på kärlek.


Möngo


Upptäckte photobooth på mormors datoor.

HEJ!!


Tänkvärt.

Finns det en plats för oss tänkare? Oss som känner och ser men inte alltid pratar.
Finns det en plats för oss ledsna? Lr dem som behöver stöd i svåra livssituationer. Förstår folk tyngden av sorg? Förstår människor som lever i livets glada dagar tyngden av en hemlighet som tär en i bitar. Vill man förstå? Vill man ens förstå? Vem vill ta på sig andras problem och laster? Alla har vi något som skaver som ylle mot huden. Vem har tiden att hjälpa den andre?

Jag känner mig hopplöst låg idag. Jag har stödet från några få personer, riktiga vänner. Jag vill inte ta emot allt stöd, jag vill inte va en börda. Vem vill vara en sån? Som en finne på näsan som växer sig röd om man skrapar på den. Men man måste liksom öppna upp såret för att det ska läka. Just där står jag nu. Ett öppet sår, sårbar och ledsen. 20 år på fredag. Då tänker jag le hela dagen. Mår jag skit tänker jag förneka det faktum för min födelsedag ska inte gå åt spillo... inte en gång till. En dag i taget, tills dagarna inte längre är något man måste kämpa sig igenom. För mig och för er, M & O, för er ska jag ta en dag i taget.
/ Anna

At grandmah's!

Kommer bli så jävla snygg. Fått nytt träningslinne av Oscar, han betalde o det är dunderfint. Tänk vad man taggar till av snygga träningskläder?! Jag har lite svacka när det gäller thaiboxen, vill fortsätta bara att jag har lite svårt med motivationen. Thaiboxning kräver rätt mkt mentalstyrka och ibland har jag inte orken till att satsa så hårt. Men ska köra igång 23 augusti igen, varva det med spinning. Så blir träningsupplägget i höst, spinning & thaibox, inget mer lr mindre! Och självfallet iförd i mina nya,säxy kläder! Wie! Imorn ska Suzan o jag simma, hon smsa om det nyss. Riktigt bra tajmat, jag behövde någon som tar mig i nacken och får mig på fötter... undermedvetet av henne men mkt medvetet av mig att tacka ja. Roligt ! :)


Just nu ägnar jag kvällen med bloggläsning och sånt tidsfördrivande onödigt skit. Sitter hos mormor, ska tappa upp ett bad tända ljus och mysa med Oscar om någon timme. Tuff dag idag, en "såndag". Men sånna-dagar, behövs också. Imorn är bättre o fredag topp.. för då fyller jag år. Jag längtar :)


Uppsala!


Helgens bravader har lämnat intryck. Tre tjejer, tre väldigt olika tjejer men som har väldigt roligt ihop, tog Uppsala med Storm. Jag har härmed festivalat för iår, fast utan festival,haha. För vi hade ingenstans att äta middag lr byta om innan utgången. Utan tog det som fanns, tex. de blåa träbordet ovan, fick agera middagsbord & omklädningsrummet var bilen samt backspegel ( till lite sminkning vettu) Nej men fyfan vad roligt vi hade det!

kl 04.00 låg jag på en soffa och somnade med ett leende på läpparna. Stads-roadtrips är definitivt något jag gör om!

Minnen från Gymnasie-tiden.



Tyst på jobbet.

Tredje dagen i rad 05.00, frukost, cykla till jobbet, möter bussen påvägen. Samma varje dag. Nu är det tyst på jobbet, inte en knotte har dykt upp än. Mina ögon är grusiga idag. Får se hur kraften håller i sig genom dagen. Dagens positiva är att jag slutar 14.00 och inte 16 och tro mig, det gör stor skillnad.

Rulig helg inplanerad. Ikväll ska jag & girlsen först träna sen iväg till min mormor ( är husvakt) mysa,se film, prata och skratta. Imorn ska vi nämligen på mini-roadtrip till Uppsala! Göteborg blev lite för långt med tanke på att Amanda har pass lördagmorgon. Men Lördag & söndag blir Uppsala weekend, festa natten lång. OM jag saknat att få dansa!

Igår däremot var träningen en flopp. Både Oscar & jag var rätt döda efter 10h jobb. Jag hade ingen motivation så blev 40 min halvdana situps  och rygglyft typ. Däremot en underbart mysig kväll tillsammans med mamma & pappa. Åt god middag, ute! Sen kastade vi pil alla 4 och njöt av sommarens sista varma kvällar. Älskar att få äta ute och inte frysa. Snälla sommar, stanna kvar längre!

Ps. Nästa fredag fyller jag 20 år !!! =)


Ta mig härifrån.

Står och skrattar åt mig själv nästan. Jag börjar inse nu att 20årskrisen är nära. Svettas bara jag tänker på hur livet bara rullar förbi...fort som satan. Jag är inte klar med allt jag vill göra, för 5 öre.  Jag vill bli mer kulturell, resa till storstäder. Jag vill jobba i  Nya Zeeland och ta del av deras vackra natur. Jag vill fjällvandra, forsränna i Norrland. Jag vill se de Norska fjordarna. Glida runt på NewYorks gator, dricka vin och äta pasta i Italien. Jag vill åka på Zafari, sova med björnar. Jag vill klättra,cykla... SE världen helt enkelt.

Just nu dammsuger jag, dag ut o dag in....

I höst ska jag dra en veckas semester. Varfansomhelst...Själv lr med vän, pojkvän. Så, Paris, Barcelona, Madrid,Italien, wherever, Europe, Vad har ni att erbjuda?


Progress

Ett steg närmare tatueringen.

Vet vart jag vill ha den iallafall : ) !!!!!

Snell hest

Mental taggning inför träningen ikväll. Crosstrainer 30 min + pump 60 min står på schemat. Puh, jag är bara trött av tanken. Men är taggad att köra järnet. Mest trött pga att jag sluta jobbet igårkväll 22.30 sov 23.00 o vakna 05.00 för o jobba till 16.... PUH! men det flyter på bra idag.. har inget kul o skriva. Bajs bajs bajs bajs bajs bajs.

PS. Snällaaaa, låt mig komma in på skolan!


Leva nu, what to do?

Jag träffade Amanda idag, kl.11 satte vi oss hos Danka. Åt en supergod kycklingsallad med vitlöksdressing,muums! Jag är sås människa. Något annat jag vet är att jag älskar ketcup men sen då? Vi satt & babbla om framtid,nutid och alla sånnadär ångestframkallade men viktiga samtalsämnen som behövs tas upp. Vi är båda lite lost i vad vi vill göra nu och åren framöver. Tror också jag och Amanda är två tjejer som faktiskt har mycket att ge bara att vi ännu inte listat ut vad och vart...! Det är verkligen svåååårt.

Vill förövrigt ägna en tanke åt min kollega vars närmsta vän dog i klättringolyckan på K2 häromdagen. Han var en äventyrare och en sådan person jag skulle sett upp till. Tragedi. :(


Med motivation!

Tjolahoppsan!
Blev en kort skitsnackstund hos Amanda imorse. Underbart att ha henne tillbaka :) Imorn blir det lunch & ännu mer skitsnack & kvalitetsmys med min efterlängtade babe!
Förövrigt så är jag riktigt taggad på veckans träningspass! Ska bli stark & smidig som en panter efter den här veckan, haha. Har även dragit med pojkvännen på 3 av passen! Wihuu. Belöningen efter denna tunga tränings&jobb vecka blir en påse lösgodis, om jag ens kmr vara sugen på det då! ÄR inte det nu iallafall! Belöningen blir en festfylld helg i Göteborg istället ! =)
Veckans träning

Måndag - 3 km löp + Spinning 45 min.
Tisdag -
Onsdag - Pump 60 min
Torsdag - Crosstrainer 40 min.
Fredag - Spinning 55 min
Lördag spinn 60 min

L


Amanda is back!

Efter 5 veckors tomrum är den tredje kompanjonen tillbaka i staden! Miami, lyx-kryssning, bartenderskola och massa röj har den unga damen sysselsatt sig med! Äntligen är hon hemma. Jag & Martina ska förbi nu på morgonen och väcka tösen men massa kärlek!


Jag blev också väckt av massa kärlek idag från my man! Underbart att få vakna upp och känna en annan kropp tätt emot sin egna. Varmt & mysigt!

Ikväll är det spinning, Amanda som leder passet, jag ska ge allt! Vad dagen bjuder på återstår att se. Tänkt löpträna också men lutar sig mot långpromenad. Och lunch med mor? Så blir det!

Schöndag!

Sitter på vår sammetsröda Divan i vardagsrummet & doppar mitt finger i min skummade CaffeLatte. Kanel & mjölk är en oslagbar kombo. Jag och Oscar kanske är motsvarigheten till Kanel & mjölk? eller kanel & sokkör.

irrelevant.

Igår såg jag Hell Ride, Quentin Tarantino film. Jag var oskuld innan jag såg den enligt Martinas kusin. Filmen var verkligen bra. Typisk Tarantino film med sekvenser av förflutna handlingar som lägger grunden till det nuets händelser. Namn presentationer av karaktärerna i filmen, skön musik, mycke våld & blod samt mycket sex och bånka ;) Helt ärligt så gillar jag grabbfilmer. Om någon som läser detta missat denna film och gillar Tarantino så vet ni vad som ska ske idag!!!

Jaaa, jag och min CaffeLatte njuter av söndagslunket och gråmulet väder. Kl. 14 börjar jag jobba, fram till 20.00 sen ska kanelen till mjölken och enas till en primör av oslagbar smak, Haha älskar o skriva såhär. Det är Anna & Oscar mys ikväll. Karln har varit på landet och hälsat på vänner denna helg. Jag är dessutom ledig på måndag då blir det spinn & core på morgonen och spinning på kvällen. Dubbelpass.
Ciao Amigos & Bånkers! // Anna

Från solo-hemma-i-soffan till

Hemma i soffan med Sonny & Martina hos Martinas daddys place. Jag har haft insomnia sympton o vaknade halv sex påkvälllen och var helt opepp på socialisera mig. Ska egentligen gått till en väns födelsedagsfest. Vi har inte hängt på år och dagar. Men att va med folk som jag inte känner & alkohol som jag inte vill dricka ikväll kändes det alternativet inte lockande. Jag vill dega idag helt enkelt. Meeeeeeeeeen, då blir man helt plötsligt Ensammast och rastlösas på jorden! Hur fan funkar det det?? när man för engångskull får ha en efterlängtad chillkväll så känns det plötsligt som om man inte har några vänner alls! Just därför ska jag träffa Martinis och hennes kusin, YEah. Filmkväll Och sällskap!


:)

Jag följer trender...!

"Anna är en vild ung dam som älskar allt i livet, framförallt allt sånt som är rosa. Allt som är rosa är bra helt enkelt, om hon hade fått välja hade hela världen varit rosa. The jonas Brothers är förövrigt så söta och sexiga att hon får ståpäls varje gång deras namn nämns. Annars gillar hon att äta pizza och sjunga kareoke med sig själv. Hennes förebilder är Kissie och Carolina Gynning."  Mvh / 118800

Okej, inte okej att Kissie ska ens kunna kallas förebild och framförallt inte nämnas i ett sammanhang som ska "handla om mig" haha. Men alltså, jovars, jag gillar allt som har med rosa att göra. Det är en av mina feminina sidor...rosa e cooolt. Och vild & ung är jag också i guess..Jonas brothers, eh? Kanske undermedveten grej?

Kul o testa smsa 118800, så var det nöjet över.!

Du är en sån som inte vet vad fotboll är !!

Kvällens citat : Hur kan man va sådär ful? 

Friiii-dag!

Woho,hej,Hallu,tjenis-penis!!

Ska springa till tåget alldeles strax. Lite frisörbesök, är dåligt förberedd men blir nog bara toppa topparna.
Har hunnit köra 45 min pass på gymmet & lunchat. kl. 17 är det middag med Los Clementos. SUPER MYS! :)

TREVLIG HELG GOTT FOOOOOLK!!!


Sun is shining.

Jag & Oscar kalasade i aerobicsalen igårkväll. Kände lite på hur thaibox-kroppen var i nuläget, sparrades och körde lite lättare slagkombos. Och jag har med all rätt jävla ont i armarna idag! Fy vad man hamnat efter i thaiformen..Men det var kul. Även om jag gnäller som en 5-åring när det går dåligt ; D

Hösten närmar sig & det sker mycket förändringar. Jag är positiv men lite nervös. Berättar mer sen. Ska duscha för en tur till stan med Martina & en dagsbio på det väntar :)!


Kirrat biffen.

- skrivit cv & mailat. CHECK
- bokat in frisörtid på Corinne&Friends. CHECK
- Lagat Lurre,ätit lurre. Check.
What more to do? Regnigt ute. Kanske en uppfriskande powerwalk innan jag & tidningarna myser i mitt hav av kuddar & dun! Yes, så blir det ! ;)

Fler kvällar som denna!

Bilder från Moas fest. Bättre sent än aldrig. Mums säger jag bara!!

Förövrigt är jag ledig idag. Ska försöka vara lagom duktig & skriva klart ett cv och maila det. Vara lite produktiv med andra ord. Känner mig dock lagom O-produktiv idag,hehe. Blev bjuden på Fredagsmiddag m Carro & hennes brorsa samt hans vänner. KUL! Träffa lite nytt folk & äta gott. Slåraldrig fel. Och thaiboxningen är på break förnuläget. Sätter igång igen i höst med ny motivation och fighteranda. Det blir pump&spinn undertiden. Lilla Miss-muskelknutte has no vacation...lr jo:)

ÄH,ska mysa med katten.PUSS!


Tristess!!!

Ingen tid i världen är värd det pris man får ta när folk beter sig som skit och inga pengar är värda ett dugg om inte man känner sig lycklig. Därför ska jag lätta mina vingar & lämna tryggheten. Är på jakt efter spänning och utveckling. Jajamänsan, hojhoj, here I come!!

Japp, står på jobbet, Imorn är jag äntligen ledig, jobbat många timmar nu. Imorn ska jag får göra nytta, ska sova ut ordentligt och skriva cv. Ska även va ett mentalt stöd åt en vän,spruträdda Martina ;)
Idag efter jobbet ska jag däremot åka o kolla lägenhet med pojkvännen! Han vill flytta & jag är världens bästa flickvän med bra kontakter... sådeså :D


Måndaaaag = trååååkigt

Igår var tung.
Jag hade hårt mumsmums kladd i luggen och jobbade... Men mumsmumskriget hos Moa var rulit och kvällen var väldigt lyckad!! Foton kmr. Jobbar idag igen så har inte tid med blogging.. :(

RSS 2.0