lägger ner. No more fun to this.

Kategori : HEJDÅ.

Nytt mål.

De här med nyårs-löftet är en grej som jag använt men inte på samma sätt som andra. Mina mål är det jag vill uppnå under året som går. Och inte saker jag "inte får".
Förra årets nyårslöften var blandannat att fixa mitt betyg i matematik, ta körkort och byta jobb.
Jag har uppnått två av dem.
Att ta körkort, det är nya satsninen för år 2011. Innan maj ska jag ha körkort. That's it.

Påtal om mål så är träningen också viktig att ha mål i. Iallafall för mig. Jag tränar styrketräning varvat me kondition under veckorna. De senaste har varit väldigt dåliga & motivationen bortblåst. Jag upptäckte ett samband med styrketräning och kroppsfixering. Det ända man strävar efter är ju resultat eftersom den träningen går ut på de. I jämnförelse med thaibox lr dans. Där strävar man efter att bli bra i det man gör inte hur kroppen ser ut som, det får man med i priset. Så jag är less på styrketräningen. Men den träningen är den träningen jag gör just nu så jag får bita ihop heltenkelt. I januari 26, då är det hawaii som gälller. Skulle vilja va lite tajtare & mindre flabbig inför beachen. Så nu ska jag försöka äta lite mindre. ( 6 mål om dagen men de stora målen ska inte va alltför stora & mellanmålen lite mindre) För utöver det gör jag nog som man ska för att må bra. Det är bara bristen i resultat som tryter....tråkigt.

Torsdags kost
F: Havregröt m havremjölk, lite protein,äggvita samt 1 skiva knäcke m keso/skinka & tomat.
Mellanmål: 1 Dm Baguett m ost/skinka och grönsaker. ( svimma på jobbet så krävdes lite matigare mellis)
L: Bär&proteinsmoothie m ett kokt ägg & kalleskaviar
Mellis: Keso/nötter m honung.
Middag: Kycklingspett m Quinoasallad+ kall spaghetti samt tsasiki till.
Fredagens kost:
F: Mannagryngröt m lite proteinpulver,valnötter samt honung. Havremjölk & ett glas morotsjuice till detta.

Anyway,nog om mat & träning. Ikväll är det roliga grejer med dennne man. :)


kluven Tumb!



Blev en kort dag på jobbet. Två timmar sen körde kökskniven över min stackars tumme som låg emellan gurkan och den sylvassa kniven. Jag stod som paralyserad sen tog svimmningen över mig. Svettades,låg på golvet i köket o gnodde. Och gissa om de blödde. Men tum-locket är kvar. Lite lätt skakat bara. Stackars tumme ;(
Men nu har jag istället förslappat mig. Köpte två tidningar, tog två ipren och illamående har släppt lite. Nu unnar jag mig en latmans eftermiddag och en powernap. Ikväll ska jag äntligen spinna. Inte ens en skadad tumme ska hindra mig :)
Utöver det är det fredag imorgon och då ska jag & Oscar iväg på hemlgiheter. Han ska få sin julklapp nämligen. Och det är en grej inne i stan. Mer kan ja inte säga nu.
Jag bloggar allt mer sällan, har inte tid,lust lr så.
Men låt oss inte glömma att jag fått  VG i Matematik B !!!!!!  =D


GRATTTTTTTTTTTTIS till MIG!
Efter allt slit, fett vääääääääääärt!

Bad blogger.

jag bekänner. jag suger på det här Haha.
Ger upp...läs om ni orkar men de mesta ja skriver är tråkigt & färglöst. Lägger inte ner ideer på en bra text lr energin på att förmedla ngt vettigt via min blogg. Skriver bara lite när det faller mig in. ( lr tiden räcker till)
Fredag, helg, igen...! WOHO, Älskar det.

Ikväll är det glögg & laga god middag med the boyfriend. Imorgon jobb till 17.oo sen eventuellt ut på fest m pojkvännens bekanta. Kan va riktigt skoj.
Söndag är det träning & plugg HELA dagen. DÅ får ja återse min sötnos Martina.
Saknar dem mina bitcheees, Amanda & Martina. Göteborg trip snart hörni?!?!

Med det vill jag säga TREEEEEEEVLIG HELG !! // ANNA  :D


Skrämmande kund !

Igår var en tuff dag.
Jobbade mitt varannan-vecka pass på gymmet. Ganska sällan men jag såg framemot det pga samma anledning. Träffade goa kunder, allt gick fint. TILLS det kom en kund som fick största dampet!! Han skällde ut mig över disken, anklagade mig för att vara en lögnare som ljög för honom. ( han frågade efter remmar som vi inte längre har bakom disken, vilket han trodde jag ljög om.)
Vet inte vad lr hur han tänkte när han stod där med höjd hand och upprörd röst. Så sjukt förbannad bleev jag så när han skulle lämna gymmet var min enda tanke att den här skiten tänker jag inte ta ! Jag konfronterade honom helt enkelt. Förklarade hur läget varit. Och då kläcker han ut sig "Du ska sköta ditt jobb & sluta ljuga för mig!!" Alltså, VAAA?? Hur FAAAAAAAAAAAAAAN,ursäkta mig, KAN man påstå att en människa ljuger utan att ens ta reda på faktan. Att denne man dessutom väger ca 200 pannor och ser ut som ett monster gjorde mig inte mindre rädd.

Fyfan.

Idag är det jobb. 5h dålig sömn och resultatet är en grinig Anna. Men i eftermiddag, då jävlar ska kroppen formas. Träningspass med Oscar. Jag längtar. Nu vill jag ta tag i detta! Motivation, lära och diciplin.

Here we go. // Have a nice one !

Träning v.49 ( efter ett helt dött v.48a.)
Måndag: Kondition löpning + mage/rygg 45minpass.
Tisdag:Vilodag.
Onsdag: Styrketräning m Oscar 60 min, kanske spinn?
Torsdag: Spinn 18.oo min + styrkepass rygg&biceps 60 min.19.oo
Fredag: Spinn/core
Lördag:Vilodag
Söndag: Pump 17.oo

Muddaaay!

Topphelg med härlig utgång med kavajgubbarna. ( Adam, en vän, ska till Åre och säsonga) Så vi gick ut för att "sörja" lr varför inte fira hans äventyr som han kmr ha där uppe!
I lördags var jag på par-yoga. Malin Berghagen och en Kille som hette Markus höll i passet. 3 timmar & vi gjorde så jäkla coola övningar, jag var helt såååld. Mamma höll mig sällskap. Stel som ett kylskåp är hon men jag var glad som fick glädja henne med att ta med henne. Inte alltid man gör ngt med sin älskade mamma!
Igår var Pump-relase för min del. tyckte passet kändes lättare än det förra. Men det kan vara "komma-igång-medträning-kraften". Den som befinner sig när man haft ett längre uppehåll.
Men nu är jag redo, frukt & grönt, inget hårt festande och skööööna träningspass fram till Nyår.

Hell yeah.

Ny vecka.. Nya mål.

Seeee you!

ps... Hälsningar från Sjumilaskogen!

Nasse & PuhÖnskar er alla en trevlig helg <3<3


Fredagsfotot


Längesen jag flasha lite ego-pics. Kamerakåta är vi ju alla.
Raaw!


Gokvällars.
Martina kom förbi på spontanbesök. Insåg att på den goa-gamla tiden, då mobilen inte fanns. Då måste man ha fått sådanahär mysiga spontan-besök ofta! Mysigt.
Imorgon har tmt-klubben klubbmästerskap. SKa se om jag svänger förbi och doftar testoronet och spanar in lite svettiga thaiboxare. Tror även Oscar följer med! SKulle inte va dumt.
Men ikvällen storstark tack!! :)


WEEEKEND

De där med träna är inte min grej längre aight;)
Nej,skoja, jag har haft uppehåll sen torsdags.ÖVER en vecka.Inte typiskt mig men jag kmr tillbaka. Watch me!
Ikväll är d UnderbaraBar med ett skönt gäng fhoks!

Lovleeeeeeeeey!

feel like a zombie back to life...

Julbordet i helgen var underbart & mysigt. Den störredelen av tiden åt man massa mat, som man gör på julbord. Desvärre kicka mitt pms igång denna vecka så mat/sötsug är veckans melodi. Dessutom har jag inte tränat på en vecka imorgon.! ! Och jag behöver röra på mig, är genetisktlagd för att vara en fet-latmask men jag går emot genetiken och älskar att röra på mig. Men som sagt, inget på en hel vecka. Och det är tidsbrist, födelsedagar, matematik och jobbet som står i vägen. Vanligtvis brukar jag lyckas klämma in ett pass men när dagen börjar kl 6 på morgonen, jobbet slutar 16 & man är hemma halv 5 och har lektion 18.oo-20.oo så är jag inte mer än mänsklig och orkar inte ta mig till gymmet efteråt.
Längtar tills denna vecka är över. Pesimistiskt tänkade kanske, am sorry men att ha hormoner är som att äta pesimist-piller till frukost i ett år och kombinera dem pillerna med väldigt starka hunger-piller. Kuk pms. . . :(

Vad är positivt då? Well, igår var jag på "Greken på hörnet" med glada vänner och åt middag. Har en planerad utgång på fredag och då vill jag dansa arslet av mig. Sen en inväntad par-yoga med en kär vän. Förhoppningsvis träffar jag Los Clementos också någon dag i helgen.

PUSS & KRAM // Anna a.k.a pms-pesimistmonstret. :)

RSS 2.0