Fööööst!

För ikväll ska det festas!! Många ansikten som jag inte sett på typ år & dagar kmr befinna sig hos Moa som förövrigt fyllt 20 år! Härlitg med folkt som bjuder till med stooooooooorkalas! Jag börjar tagga till! Robyn är ett bra taggningsmedel, hennes musik ! <3<3

Ps. förörvrigt var fredagsmiddagen hur bra som helst! Vi lagade hemmagjorda hamburgare med fullkornsbröd. Efterätt blev vaniljglass m vindruvor, 2 glas rött. Sov som en stock,hehe. Och nu på morgonenkvisten var vi iväg o sprang på löpbandet,5 km blev det.



Nej, Anna ska fördela dagen med layback chilling just nu och sen dra mig hemåt för mer upptaggning!! WOHO

Ännu engång försvarar jag min hederliga KETCHUP!

Ketchup är och kommer alltid vara smaklökarnas gud, min prince charmy & oscars största konkurrant! Sådeså. Punkt. Basta. Adios amigo! ;)

Och, jag kanske var lite väl ärlig. Nej juste,jag glömde faktiskt bort. Vi tjejer bajsar inte, vi pudrar näsan! ursäkta Anton. Men maten man äter, vart tar den vägen?! Lr nej juste, vi tjejer varken skiter eller äter. Tråkiga jävlar!

Jaa fredag idagrå! Egentligen vare tänkt med fest ikväll. Min mage & magkatarren från förr säger att jag ska inte stressa och därför blir det myskväll med ost,vinddruvor, parmaskinka 3 goa filmer och ett hus UTAN föräldrar samt trevligt sällskap. Imorn blir det röj hos Moa istället. Hon har varit i Australien i ETT år!! Har inte ens träffat henne sen hon kom hem. Sjukt kul att träffas och förövrigt sjukt kul att träffa ALLA andra tumbabor!

PUSS !!

Ketcup & bajs!

Jag vill kunna bajsa på beställning! NU.
Min dude slutar jobbet om cirkus en timme. Alltså har jag en timme att lätta på trycket. Men jag kan inte bajsa på beställning!!! Och jag VET ATT NÄR HAN KMR HIT, då kmr jag bli AKUT bajsnödig. OCH jag har problem med att bajsa när folk är i samma rum/Hus/land, haha, som jag. Hatar tex offentliga toaletter. VARFÖRFAN ska det vara ett glapp på en halvmeter nere & uppe? Ljudisolerade toaletter nu,regeringen,tack?

En sak till (man tänker mycket i sin ensamhet)
Jag åt middag, makrill, potatis som förövrigt smakade skit, smakade ingeting. Så jag tog min själsfrände till ketchup o satte fart på smaklökarna. Men alla, verkligen alla kommenterar mitt ketchup missbruk! Ni som saltar maten, "förstör inte ni " också maten då? Är ni respektlösa mot den som gjort maten då? ICKE.


Varför fan ska jag som ketcup missbrukare behöva så tillsvars VARJE gång jag ber om en KLICK ketchup. Sluta drick läsk, ha socker i kaffet eller salta potatisen.Matförstörare. Annars sprutar jag er i ansiktet....med ketchup!!

// Anna : )


Sadisfaction

Åh, jag njuter just nu. Dyngblöt efter cykelturen hem till pojkvännens lya. Han jobbar nedanför till halv nio ikväll. Jag bestämde mig för efter att ha lyssnat på kroppen att thaiboxen får vänta till nästa vecka. Ikväll ska jag vila,läsa tidning, laga go middag och dricka tee...Regnet öser ner utanför just nu. Mysigt!

Imornbitti är det pump & fruktsalladsdejt med Martina på jobbet. Men nu äre latmask timmar framåt kvällen, det är jag värd efter 9h städning och jobb. Blöh..

BLÖTA PUSSAR // Anna ! :)


Törstdag.

Regnet kom igår. Det smattrade som granater mot mitt fönster. Jag gillar att somna till regn, mysigt på något vis. Fast sova gjorde jag knappt igår... sjukt trött idag. Min mage är också i obalans. Uppsvullen som en jätteballong, IBS? Jag tror det. :( Ser ut som jag är gravid,för bara magen är klotrund,resten är liksom normalt. Suck!!
Idag är det 9 långa timmar på gymmet som gäller. Städning,telefon,det vanliga. Miljöbyte nu tack?! Senare ikväll är det thaiboxning,hoppas jag orkar. Ska vara en superflickvän och ge mannen en matlåda, so 50-talet. Men han jobbar långpass idag och mamsen hade massa mat över, klart man delar med sig : )

Regnig och grå Torsdag och jag suktar efter min säng !!!

4 Fullspäckade helger & en tjej.

Haala!
Nu står man återigen på jobbet. Det var längesen jag jobba! Varit bortskämd med underbara semesterveckor, med sol varje dag. Helgen var effektivt använd. Jag & the dude chillade med other dudes i Fredags, Bio lördag, Inception. GRYM film måste jag meddela!! Igår var vi på bio IGEN, haha riktiga filmfreaks är vi. Iron man 2. Inte lika bra som Inception men heeelt okej. Satt två 11 åringar breve oss, kände mig lite lame.

Veckan som kmr blir det massa jobb, en lunchdejt med Bill, Allsångpåskansen med Martina, Thaibox träning samt 2 födelsedagsfester på fre & lördag!! PUH, buzy week. Men det är ju massa skoj så det går säkert bra!
Veckan efter är det Majjos födelsedags-utgång + jobb & träning. Veckan efter det är det GBG roadtrip!
VECKAN EFTER DET FYLLER JAG 20 ÅR !!! Då är det familjemiddag, Italienskt tema, Go Card eventuellt utgång!!

Jaaa, Augusti månad är fullspäckat. Ska se till att ta en dag i taget ändå. Annars följer man med strömmen utan att känna den.

Trevlig Måndag ! // Änni-Punänni!


Spendrups & en veranda!

Man behöver inte så mycket mer än 3 sköna vänner,varav en är "THE DUDE" a.k.a boyfriend :) , två öl och en veranda med musik. Igår satt vi, Jag & Oscar, Adam och Macki ute hemma hos Adam och drack öl,chilla o snacka skit. Supertrevligt! Passade mig perfekt med en sådan fredag m skönt sällskap. Drack en Heineken på flaska såklart! Testa även den nya Cidern, Organic, AS GOD tyckte jag att den var!
Idag är det Anna & Martina lunchdejt! Längeeeeeeesen jag träffa tösen nu! Hon har varit i Turkiet & Gotland! Ska bli supermysigt! Vädret är ju grått & kallt så mys med kaffe,te & en god lunch sitter alltid som bäst då! I Augusti blir det Roadtrip till Götet!
Rätt mycke kul just nu! Bella ska ha party fre den 30e, Moa party lördag 31a, Majja fyller år o har utgång den 7e, jag ska ha tjejknytis den 18e, familjemiddag 20e, OCH GÖTEBORG den 13e-14e!
Alkoholen kmr flöda, fast naej, jag har kul med eller utan. Nykter hos Belliisimo, kanske en Öl m Moa. Sen lite vin med tjejerna. It will be ooooookej!

Igår vila jag, idag blir det nog också vilodag. OM jag inte får lust att löpa efter lunchen, 4 tiden. Skulle nog va skönt det med. En kort runda! Japp, så blir det !
NU, kaffeeeeee <3<3<3

Fredag!!

Det är redan fredan!
Sitter i mannens lägenhet & lyssnar på tv4 nyhetsmorgon. Vädret är sol/moln/sol. Ska tydligen regna idag?
Ätit frukost & är mätt! Gröt m "svärmors" Sylt + avocado knäckemacka. Juice. Snus. Nu är det bra kaffe som fattas! :)
Ska till stan senare idag,luncha med Johan, prata träning & sånt. Ska bli trevligt. Trevlig att ta sig in till staden också. Sthlm är vackert fasiken.

Ikväll är planen nynäshamn havsbad? I dont know, blire ngt plurr & grill?!


Mål

Ska sätta lite mål med träningen. Senaste 1 månaden har jag haft infektion, akut magsjuka, legat på akuten med dropp & ätit 3 antibiotikakurer. Inte såååååå bra kanske va?! :(

Körde thai igår, en mjukstart på denna vecka. Vardagsmotionen är relativt bra, cyklar och går mestadels överallt. Men kan bli bättre på det också! Denna vecka blir det 2 thaipass,en löpning & ngt styrkepass på gymmet. Ons,tors,fre + söndag.

1. Träna thaiboxningen 3 gånger i veckan.
2. Cykla lr gå dit man faktiskt KAN cykla lr gå.
3. Springa 1-2 gånger i veckan.
4. VILA, SOVA & ÄTA ordentligt. Annars gör allt det ovan ingen nytta.!


Go'morrn!

Igår var en heldag med familjen,rätt ovanligt men jättekul. Vi testade Lidas mini-golfbana & fikade. Hade ingen aning om att storebror min hade dolda talanger inom minigolf. Han vann hela grejen & morsan kom sist, inte lika otippat,haha :)
Påtal om morsan och mig. Vi cyklade igår, en lite cykeltur runt Uttransjön, mot Ensta. Det är jättevackert där. Man cyklar längs en sjö, fina hus runtomkring. Båda vi gillar att titta på hur andra bor. En liten cykeltur blev 2h lång och inkluderade ett nakendopp i en skogssjö!

Idag har jag träningsvärk. Körde thaipass igår. Vi sparrades sista kvarten. Fick in några saftiga träffar och gjorde killen groggy,kul när man märker ett flyt i slagkombinationer. Aja,somliga fattar nog ingenting av de jag skriver nu. Ska käka fryyyyykost!

Catch up later!

Ps. pojkvännen hittades, tidsmissuppfattning+3 filmer rikare. Wolfman är värd att se!

eeh!?

HEEJ!

Min pojkvän är spårlöst försvunnen?! lägenheten stod tom när jag kom...o jag var väntad. Och jag har väntat 20 min nu.
Telefonen är på sängen, allt ser orört ut... scary!.


Social or socio.


Min kropp skriker efter social-närhet. Jag sa igår "jag har för mycket person i mig för att jobba själv, va så mycket ensam" Jag vill sprida mig, jag vill Annaifiera folk! Haha, skämtåsido. Jag är väl lite av ensamvarg, har alltid varit, kommer alltid att vara. Men jag älskar ha folk omkring mig, jag älskar träffa nya människor, ha livliga samtal eller sitta tyst med någon vid min sida. Vet bara inte hur folk gör, alla dem som tycks ha 1000 vänner & bekanta. Hur orkar ni hålla lågan & energi uppe hela tiden? eller har ni inga krav på er själva helt enkelt. Tänker ni "fuck it, dem får ta mig för den jag är om dem umgås med mig". Och ringer alltid ni? Ringer allt dem? Hur bibehåller man kontakter på bästa sätt. Hur lyckas man klicka med så många, ha en bra relation med sin familj, hinna träffa kompisar, hinna träna, ha egentid men inte bli helt insnöad i ensamhet. Ush, jag har svårt att hitta denna balans. Jag vill mycket men ibland orkar jag ingenting. Ibland känner jag att jag har så mycket att ge men ingen runtomkring att ge till. Eller så är jag bara fartblind och missar allt de fina jag har, jämnför mig för mycket istället för att va glad för det som verkligen finns. Söker gör man hela tiden, när tar man tiden & inser att man funnit en heldel påvägen redan?!

Nu ska jag ner till mammas jobb, skriva ansökningsbrev. Tar cykeln, evigt trogen. :)

Friskus!

Hej igen!
turbulenta dagar med gastroskopi undersökning blandannat, igår. Ett rent helvete ska jag säga er! Fyfan, jag hade dödspanik när den där slangen åkte ner i mitt svalg. Hulkade & grät på samma gång. Men inga magsår, vilket är bra.
Det enda läkarna tror jag har fått, om inte Gallsten blir aktuellt, så är det akut magvirus/magsjuka. Vilket förklarar kramperna i magsäcken. Nej, kul har det inte varit!

Men nu börjar jag komma tillbaka och aptitet är där den ska vara : ) hihi! Skönt o vara friskare!

PUSS!

Magsår

Hejhej!

Igår var en dag jag inte vill minnas så värst mycket. 5 h på akuten på en äcklig bädd, kyliga väggar & olika doktorer som fråga samma sak om och om igen. Värst är ändå sjuksköterskor som inte kan sätta in en kanylrätt. Fick dropp i armen efter ett försök att ha det i handen. Det var tydligen svårt att hitta mina venor pga det låga blodfallet.

Dagen började igår att ja hade ont i magen, VÄLDIGT ont i magen, magsäcken krampa,kunde inte stå upprätt. Skulle egentligen ha jobbat men vek mig ståendes & kallsvettades så söta Martina ställde upp medans jag blev skjutsad till akuten. Troligen handlar det om magsår, eller njuren, lr blindtarmen. Ska på gastropi på måndag. En slang ner genom näsan in till magen, i vaket tillstånd!! this will be very fun..
Ush..

men jag lever & hoppas allt ordnar upp sig snart!!  Ps. inget kaffe, inget snus, ingen starkt kryddad mat, inget socker helst,ingen ketchup med andra ord! GAH. Diet from hell! Bröt den lite med Nogger till frukost ;)

Hoppas sjukan rullar förbi fort!


Tjillevippen!

Morgondopp i lida med morsan!
Övningskörde ocksååååå!! ÄNTLIGEN, haha jag är sämst på att ta tag i körkortet. Men nu jävlar ska jag försöka ta tjuren i hornen. Rättare sagt, ta ratten i händerna! höhö...

Har funderat lite angående min födelsedag. Ville egentligen styra upp ett stort Partaj! Men tror inte jag pallar det, för mkt jobb. Så ska nog istället satsa på ett lyxigt Restauranbesök med familjen + önska mig en Personligtränare. För att verkligen veta vad som är bra för mig etc.! Sen ska jag självklart festa loss..men då får de bli en regular sthlms-natt!


Nej, ska jobba idag. Puss på er!

Steken har vääänds!

woho fhoks!
Står i köket, it is HOT! Värmen får oss alla att smälla tror jag och idag ska jag smällta bort m Carolin & hennes familj. Vi ska strax åka iväg & bada. Ville bara påpeka det faktum att om man bestämmer sig för att må bra, då mår man bra!! Jag tilllät mig ha en svacka "en-dags-svackan" kan vi kalla den för. Sen vaknade jag dagen efter och tilllät inte några negativa tankar/känslor stå i vägen och dagen blev riktigt  bra. Idag är det ännu bättre. Och självklart, tack Amanda & Anton, ni är ruliga ;) haha.

Well, ska göra iordning ngn fruktsallad till beachen, as I said, it is HOT!


Värmen steker...

dags för thai.JAG ÄR DÖD... kmr DÖ.Ush,inte alls sugen.

Dags att vända på steken!

Nej slutdeppat nu föfan!
Dags att ta tag i sig själv helt enkelt. Fast först ska jag bepröva ett sätt som måååånga tjejer använder sig av för att må bättre. SHOPPING! haha, jag tillhör kategorin "faaan vad jag har ont i fötterna ska vi hem nu"? Och då har man gått på stan & kollat kläder i högst 20 minuter. Jag gillar kläder lr rättaresagt. Jag gillar hitta kläder som jag känner är coola & representerar mitt bästa jag. Trender & följa mode slaviskt fungerar inte för mig. Jag har inte intresset att hålla mig uppdaterad.

Men nu ska jag slå ett slag för shoppingen och ge mig ut på stan. Får se om jag pallar mer än 20 minuter. Beyond Retro, second hand & H&M ska besökas. Ska slå till på en god lunch kanske? lr save the money.

Förövrigt beror svackan också på kontraster. Jag är en människa av det känslomässiga slaget. Jag blir fäst vid saker & platser. Sen när allt tar slut, resan, upplevelsen etc. då slår det tillbaka på mig i en negativ spiral. Jag blir helt enkelt sentimental. Dessutom är jag socialt beroende av människor. Dessvärre ensamvarg. Ni hör själva! Va är det för kombination egentligen?! :S
 
I dont knooow! Have a good day, min börjar med fläkt & snus! (:

Ps. Jag har börjat kika på en ny tatuering. Jag är inne på black panther, på låret! Vad tänker ni om de? ;)

Insomnia!

Matig frukost, men ska eventuellt träna nu på morgonen annars är det thai senare ikväll. Energin behövs!
Sömnen likaså. Ska väl ta mig o sova en stund till. Klockan är ju trotsallt 05.23!
Vaknade halv 5 idag..

Frukost:Gröt m ägg/sylt + nutrilett choklad.
Lunch: Nutriell jordgubbe och makrill.
Mellis:
Middag:
Kvällis:


Gårdagens mat:

Frukost: Gröt m ägg,lingonsylt+mjölk & en macka m avocado
Lunch:Nutrilett CafeLatte + makrill i tomatsås.
Mellis: Yoghurt m linfrön & nötter + honung.
Middag: Avocado+fetaost sallad.
Kvällsmål: Protein/bär smoothie + ett kokt ägg & en macka m mjukost.
Kvällsmål2: Sill & gräddfil. <--- haha ja va hungrig!

En stund senare

Dagen rullar på.
Jag ska extraknäcka på jobbet, svettas bakom disken 16-18.45 Några timmars jobb bara. Rätt skönt o komma hemifrån. Ska köra lite spinningträning efteråt. Sen har jag en lägenhet att spendera kvällen tiden i. Ska bli skönt o bara vara en stund ikväll.

Diggar fotot från helsingborg. "The Rising man"


Det är bara Döda fiskar som följer strömmen.

Jag har en svacka!
Jag har "vill-inte-fortsätta-på-samma-spår" ångest. Jag vill resa runt mer tillsammans med vänner, ensam eller med Oscar,pojkvännen & bästa vännen.
Jag vill hitta ett nytt givande & utmanande jobb. Jag vill också flytta hemifrån samt ta körkortet någon jävla gång. Jag vill komma i bättre form, få abs & armmucklerna att synas. Vill Utvecklas i thaiboxningen Och jag vill börja dansa igen!

Vill så himla mycket men just nu orkar jag knappt ta mig upp ur sängen. Deprimerad,kallar dem detta för det? Jag har inte så mycket att va deprimerad över egentligen. Jordens bästa pojkvän är min, har några vänner men dem är de bästa vännerna jag kan tänka mig. Jag har en fin familj & jaa,det bra.
Kan inte hjälpa att känslorna infinner sig dock...av att inte räcka till för mig eller min omgivning. Och känslorna av att inte klara av att ta tag i sakerna ovan. För ALLA dem kan jag ju faktiskt uppnå. Bara jag ser till att göra ngt.

En sak i taget, skynda långsamt...


liten uppdate.!

HAHA, fick en kul kommentar av anton, en kär vän.
Anton, du slaffsar i dig skit men det syns inte för du har en dunderkropp som bränner upp de mesta. Alla har inte den turen... Jag äter nyttigt, men har också mina slafsdagar vetty...

Pölsa & såser, nötter & choklar is my thing. Så nu ska jag ta mig kragen fhoks!! Nu ska bulan bort. Jag och pojkvänner ska bli lite fit for fight! För konditionen & thaiboxningen har prioriterats dåligt senaste veckorna.

Dessvärre har jag haft semester, då är man sån...utan rutin. Vilket är skönt en stund!
Påtal om semester, kom hem idag från roadtripen. HELSINGBORG var THE SURPRICE! SÅ iniheleeeeeeeeevetes vackert!!!!!
Dit måste vi åka alla vänner, grilla, bada längst sandstranden! I'll show pictures later!

nu behöver jag en dush!

faktum

“Any man who can drive safely while kissing a pretty girl is simply not giving the kiss the attention it deserves!".
Oscar kör nästan alltid ner i diket när vi pussas i bilen, guess this is goood ;)

Förövrigt hölls träningen av Jonas idag, 17 år och många vunna matcher bakom sig. Det var fokus på teknik & vi körde mycket nya övningar! Bakrespark, vänsterslag, vänsterspark,högerslag. Alltså spark+slag istället för det man oftast kör. Slag + spark... Make any sence? passet var BRA! Jag svettades som en gris! :) Nu ska jag avrunda kvällen med Cola Light. Har pirr i magen. Imorn är det roadtrip, ska bli riktigt K U L !

Dagens kost:
Frukost: Qinoagröt + ägg, mjölk & socker. 1 Macka m skinka.
Lunch: Oxbrygga m rotfrukter,färskpotatis,rödvinsky + sallad & en bit bröd.
Mellis: 1 dl jordgubbsmoothie m 2 msk musli +1 ägg
Middag: Lasagne m coleslaw,tomat & en 1/2 avocado.
Efter träningen: 1 dl mjölk m cornflakes+ jordgubbar samt en bit baguett m ett koktägg & kaviar.

Mycke mat! Mycket gott! Mycket bra ! GODNAAAAAAAATT// Anna

Do do Day!

Det lurar indianer i vassen, som vissa säger. Det är snart dags för den "roliga veckan" som alla tjejer upplever varje månad. Egentligen är det veckan innan m-veckan som är ett helvete. För då svullnar(åtminstode jag) upp typ 2 kg, utöver det blir jag sötstugen,hungrig,trött & grinig i ett svep. Pms, inget att leka med. Men å andra sidan så har jag ju förklaringen till alla besvären. Även om det det är lika jobbigt varje gång så Vet jag också att det blir såhär,varje gång....

Tur att jag ska på thaiboxningen idag. Egentligen är jag dundertrött & orkar inte. Men dagen har gått i lathetens-tecken och jag kmr må tusen gånger bättre efter ett hårt pass. Dessutom blir det en lång biltur imorn med mannen.

WE ARE GOING TO FUCKING KÖPENHAMN!! :) ROAAAAAAAAADTRIP!!! De kmr bli AWESOME!

Pusss & kraaaaaam // Anna

ps. Såg ni humörsvängningen? Den tom. syns i skrivandet. Ha ha.

Säcken bör knytas

Åh, lite ångest. Skickat mail till Åsö vuxengymnasium. Mitt matematik B betyg hänger över mig som en flåsande hund. Mitt ickeg godkända matematik b betyg alltså. Missade ansökningsdagen den 12e Maj som skulle göra att jag kunnat söka riktig ordentlig utbildning i Januari. Får jag inte en reservplats kommer jag börja plugga NÄSTA höst. ETT FUCKING ÅR!!
Well, egentligen är det inte de västa scenariot. Positiva är att jag får mer betänketid att komma på vad exakt jag vill inrikta mig på. Kan söka ett annat jobb, komma vidare lite jobbsvängen. Stadium lockar, kundkontakt och sport, my thing liksom. Dessutom kan jag läsa strökurser i såfall... Hmhm. Skola & Framtid är lite skrämmande när man väl inser att det är dags att ta tag i skiten. Helst av allt skulle jag spendera dagarna med träning,resor, roadtrips, sol & bad, vänner & god mat.
UTOPIA
! :)
Solen skiner iallafall idag, ska iväg till Martina om en stund, lite smoothie "lunch" & skitsnack. Rätt längesen vi sågs tösen och jag. Hon åker iväg imorn till Turkiet! Justeja, Norge väntar, pga dåligt väder. Det lutar sig mot Roadtrip till Köpenhaaaaaaaamn!

Pic från Gryt, freedom känsla!



Lyckliga dagar

Lyckliga dagar rinner iväg som sand


Just nu ligger jag i mammas nyinköpta "Divan". En såndär gudinna-soffa där kvinnan ligger med en klase vindruvor i handen & tre nakna män som uppvaktar henne. Jag har ingen klase vindruvor lr nakna män men det är inget jag saknar. Har min "man" & ett helt kylskåp med gott! (: Var ute & sprang 40 min runda. Så jäkla skönt att låta tankar flöda ut & in i huvudet & bara fokusera på att andas. Finns inget bättre att löpa i skogen. Idag ska jag öva på husmor-skillsen & laga lasagne samt fruktsallad m grädde till middag för familjen. Men just nu är det jag och min divan-soffa som njuter... aah. Livet är allt bra! Puss // Anna

Frukosttjyven!

Mannen snarkar i soffan. Jag är en frukostmänniska & har precis nallat en  macka m avocado/skinka samt yoghurt m musli. Kan inte hålla mig från frukosten, is the shit (:

Igår löpte jag cirka 5 km,gick lite vartannat också m tanke på foten. Körde ett lättare thaipass mot kvällen. Hade kunnat ta ut mig mkt mer men kanske lika bra,som sagt,foten. Antibiotika kuren har tagit bra iallafall. Snart helt läkt!
Dagens väder är "göra klart väder". Så idag ska jag städa klart rummet tex. Samt jogga en lång löprunda. Kanske lida & tillbaka? Who knows! :)

Herråååå// Anna

Sammanfattning av Gryt


Vad kan jag säga. Gryt & Norrköping slog mig med häpnad. Aldrig förr har jag upplevt ett sånt lugn. Sena sommarnätter med middagar ute på en veranda med plankor som bränner om fötterna. Ett glas vin & Ted Gärdestads toner i bakgrunden. En puss på kinden & en blick som säger mer än allt annat. Frukost m egna gjorda croissanter ute i morgonsolen, varma kyssar & heta nätter. En chokladbit här, en tur med båten där, massa skratt & skoj. Jag kommer titta tillbaka på den här helgen & le med de bredaste leende mina läppar förmår att le. Tack Oscar för en underbar helg med dig!



Summer Uppdate!

HEEEEJ!

Jag befinner mig i Gryt,Norrköping hos Oscar & hans pärons hus. Det är helt underbart här. Huset är toppenmysigt & vi åt precis en frukost ute på altanen. Ska strax ut med båten & åka till någon ö, köpa färsk rökt fisk hos en fiskhandel en bit ifrån, sitta i solen med kaffe & tidningar. Njuta av livet med andra ord.
Det enda negativa är att jag åkt på en F E T infektion i hälsenan pga ett skavsår. Antibiotka kur i 10 dagar är det som gäller, och BADFÖRBUD!! Det suger för det ska bli 30 grader varmt idag. Dessutom blev jag utvald att representera min thaiboxningsklubb imorn,lördag,på medborgarplatsen. Foten är dock svullen som en ballong & röd så jag kan inte/får inte vara med. Det gör mig lite ledsen!!

Men men, jag har det underbart här ändå! Min fot hindrar mig inte från att faktiskt njuta av båtturen,vädret & färsk fisk!

Hoppas alla har det bra !! Summerlong/ ÄNNI :)

RSS 2.0