Sushikungen lunchdejt.

Snodde bilderna från Julias blogg (kulia.blogg.se)



Vi hade sushi dejt med kollegor/vännerna från gymmet på Sushikungen i Kungenskurva. Damn god Sushi!
Jag fortsatte matmyset med en påse naturgodis & slapp i soffan. Matteplugg blir det också. Bojkottar teorin. Satsar på körningen först ;)
Om några timmar ska jag ner & pumpa musklerna och döda lite av det goda på crosstrainern. plus minus noll vettni!


Leve uti 200 år!


Krystyna Lange 100 års kalas Torsdag 28 oktober.




Lördag 30 Oktober.

Gääääsp!
Inatt sov jag dåligt & utan sovsällskap. Mannen slockande i soffan i mitten av filmen,lutandes mot mig. Jag satt och tänkte att filmen är bra och vaknade efter 20 min. Insåg att mitt försök till "vila ögonen en minut" inte var så lyckats. Får se klart på filmen söndagkväll istället!!
Sitter i karlns soffa. Ätit både frulle & lunch. Va och träna vid 8a nämligen :) Roligt pass! Musik gör allt!
Lördagens bestyr blir en tur till City med Los Clementos! Kaffe & promenera runt bara. Vad kvällen bjuder på vet jag inte än. Antingen något med Carro,tjejkompisar? Lr pojkvännen+grabbarna, lr ngt med alla eller bara s l a p p a med morsan. Fast nej, ngt kul vill jag hitta på. Roligt & gratis !?


Have a nice saturday, jag måste ta mig upp ur soffarn =)

A soul searching comedy.

Landar i Oscars lya denna fredagkväll. Så himla skönt. Vi har hyrt film,'Cold Souls' a soul searching comedy.
Så jäkla skönt med sånna här fredagar också. När man lyckas kombinera kvalitet med människor man älskar.
Pluggade matematik i 1,5 h med Martina på bibblan, körde spinning och där var Amanda hunbun som höll i passet. Och på tog jag & mannen tag i musklerna och körde lite styrka 40 min. Lr mestadels han ;)

Och hemma blir man mött av en doft av lagad maaaat. Kycklingfilee med grönsaker,lite pasta & mango Chutney.
Visade en video på mig från när jag var 6-8 år också. Ha ha säger jag bara.
Anyway, soffan kallar och en iskall läsk samt mööövie!!

PUSSSS :D


Yepp yepp...

Wooow. 100 års firandet igår var ballt. Mest för oss som firande Kristina. Hon fick telegram från kungen & drottningen. Lite status lr vad?
( foton kmr)
Just nu har jag micropaus i soffan. Ska iväg och plugga matematik med kära söta Martina. Matte-proffset. Kom nyss in genom dörren och iväg ska jag. Hit & Dit. Känner att mina matvanor tar stryk av allt som sker runomkring.
Brieost med cola light till mellis? En bit fajitas till lunch som jag tröck i mig mellan lunchserveringarna. Frukosten är helig iallafall & det ska den förbli. !!
Igår var det gräddtårta,chokladtårta & smörgåstårsta. Hej bilring, du börjar bli gosig nu!! Nej, nästa vecka får jag skärpa mig och prioritera bra mat som gör mig pigg&fräsch. suck..

MEN hej, nu ska vi vara glada för det F REEEEEEEEEEEEEE DAG :D!! Efter plugget är det spinn/core sen styrkepass med boysen, Oscar & adam :) Slutligen avrundas fredagen med godavänners sällskap. Micke från Linköping är i stan.


Puss påer!!

100 år!



Nybakade kanelbullar med mjölk. I wish.

Äcklig chorritzogrytam gräddfil till lunch. Mätt. Matkoma i all ära men den borde väl dö ut efter två timmar?
Nu åker jag hem till sängen & sover en-två timmar. Pluggar matematik i 2h. Sen hälsa på gudfar&mormors syrra.
Japp.
Sen bums i säng. Jag är trött idag.

Justeja, imorgon efter jobbet ska jag på 100 års kalas. Wow!! Champagne blire!

onsdag morgon.

Aj som fan. Upplever träningsvärk & det känns som väldigt länge sen jag hade det,haha.
Var på gymmet igår med the duuudes. Adam & Oscar, vi körde ett styrkepass,rygg & triceps sen drog vi på Monicas Boxningspas. Jomentjena, min föredetta thaiboxningsfysik är som bortblåst...buhu. Men det var roligt! :)
Får se, kanske kan bli lite fitforfight innan 26 januari. Då åker ju bikinin på! ;) För er som missat.... h a w a i i.

Fatta att jag ska på andra sidan jorden. Clementes kommentar igår " Jo, i Sanfransisco tror man att resan är över, men då är det liksom 6h kvar!" hehe..

Onsdag idag, jobb & plugg. Vill klämma ihop en simmning med grabbarna på Storvretsbadet. Skulle va skönt. Mission övertala pojkvän blir det i eftermiddag! Men nu, FRUUKOOOOST!!

PUSS på er :)

En chans!

Jag kan inte fatta... Igår för 12h sen var Januari - februari två vanliga vintermånader. Förvisso såg jag framemot dem en heldel pga min & pojkvännens planerade skidresa. Men så kommer en vän till mig med förfrågan , " Ska du med mig till Hawaii? Flytbiljett tur&retur 8tusen?".

Eh...

Gulp..

Vaa?...

Jomentjena, nu är jag fattig som en kråka igen MEN en RESA TILL HAWAII RIKARE!!! Jag kan inte FATTA det än. 11 dagar blir det bara, kan inte ta ledigt mer. Och jag skulle gärna haft med mig Mr O. Han förtjänar en sådanhär resa lika mkt som jag. Men tackvare honom köpte jag biljetten. Det är ju ändå en chans man måste ta om man får den. Jag hade gjort detsamma för honom. OCH lösingen blir helt enkelt, leva på skorpor tills Mars. För däremellan är det två resor med två personer nära hjärtat. :)


Vilken start på veckan!!


Hejdå helg hej vecka.

Härlig helg! Jag har festat med kollegorna.Dansat ragga/dancehall. Ätit god middag & druckit vin. Haft kvalitets lunch med bästa tjejerna Amanda & Martina. Jag har supportat Tumba Handboll och kollat på A-lags matcher i IDrottshuset med bästa Carolin Clemente. Jag & pojkvännen har dessutom spenderat enunderbar lördag med min mor & far. Jag har också kört medmamsen.


Kvalitets helg helt enkelt.

Hawaii resa på 8 tusen framför näsan..som jag inte kan tacka ja till. För riktigt så enkelt är det inte. SKIT.

Friday,saturday and we are happy.

TACK för igårkväll alla Kollegor & sköna människor på TTC.
Vi hade jobb-jippo med mingel, dans där ALLA var med och dansa, tom. cheferna. Underbar syn! ;)
Därefter satte vi oss vid långbordet och frossa i goa frukter, skinka, lax & massa annat gott. Jag hade en perfekt fredag igår. Dessutom kanske jag & min kollega Malin kommer göra något väldigt roligt i Januari. Mer om det sen!

Nu däremot är det Baguett-frukost med min pojkvän. Han är i affären och köper gottigott. Jag va sugen på en frasig baguett m philliost,skinka & paprika, sen en grapefrukt & en kaffe m mjölk på det. Mums. !

Ha en trevlig LÖRDAG !!

Utkast: Okt. 21, 2010

What good Am I , without you baby?
Dagens Filosofi!

Tiden bokstavligen rinner iväg. Alldeles för snabbt! måndag blir fredag, lördagsnöjet blir söndagsångest. Måndagsdeppen byts ut till fredagspepp och så är vi återigen på söndagsångest. Hallå, vad gör jag egentligen? Vilket recept på "äta upp veckans-alla dagar"har jag signat upp mig på? Omedvetet!! Jises.
Ta detta som exempel. Idag vid busshållsplatsen ser jag en tjej,bekant, som jag ibland stött på under tågresor till Sthlm. Tina. Hon var gladare,rundare & till min stora förvåning står hon utanför bussen med en BARNVAGN!!
Sen NÄR har hon varit gravid, alltså ja, 9 månader sen. MEN HUR fan har det gått 9månader sen sist jag såg henne.
Har jag redan surfat bort en månad i Bali,levt igenom sommarens sköna varma nätter. Festat, solat, skrattat.
Nej, jag tycker inte alls tiden är vår vän numera. Just nu får den gärna stå STILL.

("PARANTES")

Förövrigt sitter jag här, täppt i näsan. Täppt av känslor av oro. Jag är olidligt arg ibland på samhällets system i sverige. Hur tjejer ska hela tiden äta som möss, tystas ner & inte utstråla skönhet. Medsystrar. Vi borde bli mer som killarna girls. Dra upp varann. Inte ge onda ögat & le nöjt för oss själva bara för man lyckas se smal ut. En ätstörd person med tankar kring mat , träning & ångest är ingen vacker person. En person med glädje, nyfikenhet & spontanitet är en vacker person. Kom ihåg det!! Jag påminner mig själv om detta varje dag. Ska man bli fet & glad i ren protest????!
<--- Adam & jag från Bali, Inte så smickrande foto men äkta glädje! Den mannen hade mkt kloka tankar & råd. En riktigt natur-norlänning.


Onsdag.

Oscar <3

Svart ute, Oscar har kilat till sitt jobb. Jag drog mig i sängen men hungern drog mig upp ur sängen. Mumsat frukost & insett att jag ska göra något jag aldrig trodde skulle hända i mitt liv. Jag ska p l u g g a matematik b nu på morgonkvisten 30 min... HA! in your face bitcheeees. Men faktiskt, jag vill & så hinner jag det bäst nu. Dagarna bara försvinner och timmarna med så bäst att passa på när man kan. 

Veckan todolist...
Onsdag -  jobba, Fika med Martina, promenera & 2h lektion matematik kanske Öl på Stan med Sanna?
Torsdag - jobba, Träna & plugga, kvalitets kväll m Tjejerna.
Fredag - Jobba, plugga, Mingel & dans 18.30 på TTC.
Lördag - Spinn, kvalitetsdag med pojkvännen <3
Söndag - Övningsköra , plugga matte, teorikurs 4h.


Skiter i listan, vill ju inte ha det så facking inrutat. ;) Men den får stå kvar.. ifall jag får lite saknad av struktur. hihi


Mkt på eeen o samma gååång.

Pumpa 7.30, frukost,jobb 10-14 , övningsköra 15.30 , jobb 17-22.<--- Shooot me?

Idag är jag en död kvinna när jag bumsar ner i sängen. Men det är kul! Matematiken igår var rolig. Helt sjukt. trodde aldrig att dessa ord skulle komma ur mina läpper. Matematik är kul. Ha ha ! Men läraren var pedagogisk och glad,munter. Han liksom bara sa som det var. Enkelt!
Utöver det är det hetsigt schema just nu i mitt liv. Ska få allt att gå ihop utan att själv gå sönder. Men jag klarar det! Visst gör man!? Funderade på att leva utan almenackan på en vecka. För just nu klarar jag mig inte utan den.

Dagens micropaus är 1,5 h lång. Dega vid datorn, pussa på pojken sen ut och köra med körskolelärare. Wihu! (:

Ha en bra dag alla!


Lite andra ögon.

Jag ser det med lite andra ögon. Jag ser det som ligger bakom, det som läggs på för att skydda omgivningen för att se. Men jag ser, jag vet. Egentligen vill jag blunda för det. Jag vill stänga av. Det ger mig sån ångest & så mkt negativa känslor i kroppen att jag helst av allt vill fly bort från allt och alla.
Men så gör man inte här i livet. Man flyr inte problem eller tankar. Man tar antingen tag i dem eller låter dem gå me då släpper man dem på riktigt.
Bara nonsens.

Igår var det kämpigt. Men har bara mig själv att skylla. Festar man till morgonen & jobbar dagen därpå får man stå sitt kasst. Gick även på 4h teorikurs. Ögonen gick i Kooooors! Därefter middag hos mormor. Men jag var sen så det var mest folk som skulle gå när jag kom in & ville träffa alla. Ganska trisst. :(

Idag är det måndag, jag är ledig. För det är Upprop inför matteB kursen idag. Aulan i Tumba Gymnasium. Härmed inleds ännu jobbigare period. Matematik & körkortet hand i hand. hejdå sociala liv. Hejdå träningsliv. Hejdå Anna. Haha
Nejdå, så farligt är det nog inte. Jag ska nog lyckas klämma ihop träning & socialt liv däremellan också.
Med dem orden ska jag & min bikiniångest utsätta oss för prövning. Ska gå och simma tänkte jag! Lr gymma. Fan, kan inte bestämma mig.



Som sagt, nonsen!

lets face it.. i got no friends.


Go'morron
Ny dator, inte min nya dator. Min pojkvän har skaffat ny dator & jag leker lite med den. Har fått absolut förbud för att dricka kaffe lr äta vid datorn.. mihi. Det är såhär min nya konkurrans ska se ut. Svart, len, hårdhudad och kvick i huvudet. Aceeeer.

yeye, torsdag,idag ska det serveras pannkakor på jobbet till hungriga flottungar på 16 år. Sen är det dejt med Jossan, en barndomsvän. Sablans trevligt ;)
Har ett förslag på booooowling på fredag. Vad sägs, vilka hakar?

ha en bra dag ni icke existerande läsare.

En leedsen blogg utan läsare ; (

Lägger ner denna blogg.

Hejdå Gott folk. Kanske återupptar bloggandet senare.
Just nu ska jag fokusera på mitt liv utanför cyberrymden. Hälsan & jobb samt nära & kära. Det som verkligen betyder ngt. Puss :)

Tjat,gnat & känslovåldtäkt.

Idag är det känslor som tar över. Lingonveckan på ingång och därmed depp,sug,berg&dalbana-humör.
 SUGER RÖV!
Ensam, enstöring, asocial med kvävande lust att få umgås med folk, träffa nya människor, dansa röven av mig, supa bort mina bekymmer och glömma morgondagen.
Jag behöver en dos av min gymnasiehomie-sanna. Hon är den som ryckte upp mig vid dessa nergångar & vi var vila tillsammans. Ibland saknar jag att få vara ung&galen. Har inte tillhört den sorten. Visst, jag är smått galen men de är en brist att söka upp äventyren. Jag har rest och surfat själv,stor bedrift. Hoppat fallskärm på min 18årsdag. Sådana grejer gör jag. Reser själv. Adrenalinkickar.
Men festa&träffa folk, resa m massa polare. Har inte blivit mkt sådant i mina år. Inte ngt som jag egentligen saknar så mkt. Men när lingonveckan är på ingång. Då saknar jag allt jag har och inte har. ( jag vet, helt obekripligt)

TOMT.

Just så är det, det känns TOMT även om mkt sker & plugg,teori, nytt jobb är aktuellt så känner jag mig TOM.

Jag borde träffa mormor. Alldeles för längesen. Älskade mormor.


Tidig morgon.

"SOV MORGON"
Mr Oscars kl ringer 05.00
Han Snooze drar igång,  i 55 min!
Jag går upp 06.20
(Ger upp för hungern)
Lagar proteingröt m bär, en dl bärsmoothie & en skinksmörgås.
Äter dunderfrulle.

kl: 06.40

The voice på tv.
Tända ljus.
Mörker ute.
Varmt svart rykande kaffe i koppen.
Frukost i kistan.
Filt & ett par deg-timmar innan jobbpasset börjar.

SOVMORGON all inklusive, förutom sömn då...


Ny vecka, nya utamaningar!

Godmorgon!

Ska iväg och jobba på nya jobbet om cirkus 20 min. Jag är lite nervös men mest förväntansfull. Hoppas personalen är trevlig och att jobbet flyter på bra. Andra förväntningar har jag inte direkt lr jo en bra lön också men det räknar jag med. ;)
Igår lagade jag broccoligratäng m kyckling & bulgursallad till mannen. Det är skrämmande att inta husfru rollen men ngn söndag ibland kan jag faktiskt ställa upp. Nästa gång iklädd i enbart förkläde kanske? ;D

Längtar otroligt mkt till vintern nu. För en skidresa planeras där naturen & sällskapet av en viss person bara ska stå i fokus. Mobilfrizon, tvfri zon, bara berg,snö & lååånga skidturer + massa god fika och självklart kärlek.
Åh, jag längtar.

Söndag, shöndag.

Sommaren 2009, gluttar på fotona från min & carros picknick. Underbara sensommarkväll.
Sitter lr rättaresagt jag njuter av Carolins stora säng också, slötittar tv. Åt lite scones m henne innan, ost och mkt smör. Som det ska va! Med andra ord avnjuter jag en typisk lat-söndag.
Tog min 90 km/h oskuld, samt kört hela vägen från och till Södertälje. Japp,lite stolt för det gick mycket bra.
Ska spendera resten av dagen med hus-sysslor, städa mitt rumt, Oscars lya & förbereda dinner för oss två. Broccoligratäng m kyckling + bulgursallad. Njammi! Puss puss / Anna

Fredag! !

Årets sötaste valp kom in på jobbet idag. Amstaff/pitbull beige med gröna ögon. Så sjukt söt! ( Jag jobbar med mamma på veterinärkliniken idag) och dagens kunder har ändrat form. Från att vanligtvis tagit emot svettiga tjejer & killar får jag istället ta emot gulliga katter & hundar. :)
Det är jättekul att få jobba med mamsen.

Lunchen ligger på bordet och doftar så HIMLA gott! Kycklingspett med jordnötssååååås. Det e ju fredag ;)

Slutar kl 15.00 & då ska jag ladda m fruktsallad & vaniljkesella inför fredagsfysen. Känner jag johan rätt kmr det bli tufft! (:


Trevlig HELG!!

RSS 2.0