Dagens sms.

Gjorde min dag ännu bättre. Citerar.

"Surpelle saknar sin bajamaja[...] är stolt över min arbetande, körkortstagande student-flickvän + att hon orkar med mig. Kyss[...]

:D

Så jäkla Nöjd! :)



Wow, vilken toppdag det är och har varit! Solen skiner och värmer utomhus. Jag fick ett bra besked angående nya jobbet. Börjar på måndag och kmr ha 3 timmars pass mån-fre varje vecka. Detta innebär att jag har tid över att plugga upp betyg, ta körkort och TRÄNA! Så himla glaaaaad!
Började även dagen med ett 90 minuters MÖRDAR pass, Bikram Yoga. Amanda min homie ville testa sin kapacitet till att svettas och jag hade ändå inget bättre för mig idag. Ohmyf*ing god...glömt vilken tortyr det är. Men efter passet var båda nöja och glada och galet avlappnande så det ger ju en positiv effekt. Jag känner att dagen går harmoniskt...ursäkta fjoll uttrycket men det är den mest rättvisa beskrivningen av hur jag mår. Harmonisk och lycklig :)
Min tränare Johan ringde alldeles nyss, så imorgon är det fysträning på klubben. Himla längesen jag var där :(
(Men ska självklart bli roligt o få träffa muppen och de andra. Saknar thaiboxningen väldigt ofta.)
Ikväll däremot väntas det middag med min pojkvän. Äta gott, mysa & få prata av sig. Han lyssnar även om ja ordbajsar. Det är väl det som är fint med kärlek, att oavsett hur man är så accepterar ens "partner" alla sidor och älskar dig för just dina perfekta och operfekta sidor.

Nej, en toppdag, punk! :)


Wuppiduh!

Jag tog min oskuld på vägarna idag. Första gången jag körde med andra traffikanter och jag höll på o skita på mig. Fick in i 3ans växel i en korsning och mamma påpekar att bilen som åker emot mig har företräde. Samtidigt kmr det bilar bakifrån & jises, bilen på vänster sida missa jag totalt. Stolt över mig själv att jag sitter här just nu med livet i behåll. haha. Tror självsäkerheten tog över lite väl. För faktum är att jag knappt övningskört, ALLS i mitt liv. Ändå trodde jag att jag var redo. Men ja testa & landsvägskörningen gick ju faktiskt galant :)

Spenderade lite pengar på stan idag. (ångest) förhoppningsvis har jag fixat ett extra knäck, lunchservitris på söder. Så pengarna hinner nog inte rinna iväg innan nästa lön. Ska dit imorn och "snacka" så ett bra cv ska fixas nu, 30 min. Stress? Nejdå. Men jag hoppas jag kan få det här jobbet. Passar perfekt in i min vardag just nu.

Köpte förövrigt grejer till en maskerad. Ska vara Nasse. Rosa tajts, rosa hårspray (hårspray är satans dyrt) samt en söt top..rosa såklart :D
Martina ska vara Nalle Puh. Vi kmr äga!

Well well, tryckt i mig mellis, kesella&bär m proteinpulver samt en halvbanan. Laddat inför poweryoga&träning ikväll.
Avrundar kvällen hos Amanda m film. MYS.

en bra dag trots allt !:)


Vardag i sjortärmen.

Jag chillar & lyssnar på Tegan&Sara - walking with a ghost.
As skööön. (för kort dock)
Fick en plötligt impuls att jag vill gå på spelning/konsert!
Nästa helg?! Pengarflödet är inte så jäkla hett för min del men anyway. Man lever en gång!
dagens aktivitet är körkortsteori m sällskap av Martina! Ska dit om en stund. Lär luncha med tösen också. Solen skiner. Ska nog ut o solkyssas lite.

Ps. Jag är så inihelvetes KÄR i min pojkvän. Önskar att alla kunde få uppleva denna känsla i sitt liv.


Måndagsångest, nytt fenomen? Naej illa rutinerat.

Jag kan ju dra ett streck över att bli party-sessa nummer ett. Jag älskar den socialabiten när man styr upp något med ett gäng vänner & nya människor. Trivs väldigt bra när stämningen är lätt, folk pratar & ler, skrattar & dansar. När min pojkvän sneglar på mig då & då och ler sådär som bara han ler mot mig. Det värmer i hela kroppen.
Jag älskar ljudet av musik, hög bas som dunkar under fötterna. Känslan av att svepas med i dimman av dans,svett & leenden är nästan oslagbar.

Men dagen efter... pööööh. Jag är extremt dålig på "dagen efter" dvalan. Handskas med den tillhör INTE min starka sida. Att vakna och inse att den lilla fantasivärld man skapade igår med underbara människor i sin närhet bara är en kortvarig känsla. Trötthet & rastlöshet är en kombination som äter upp mig inifrån. Fast jag kan ju inte sitta o klaga över att en helg fylld med skoj är orsaken till sämre dagar efteråt. Det är väl värt besväret. It got to be.



Zooova?

Det här med att sova är nt riktigt min grej.
Utekväll igår med the dyyydes & Clemente hakade på :) Hade jättekul,dansade. Sen fick ngn försig att vi skulle vidare. När festen va som bäst?! Så kvällen avslutades i ett täcke av alkholens dimma & klubbinträdets krig.
Nattbuss 02.30 m Irländare & en Adam som skar sig i örat. :(
MEN överlag en väldig kul kväll.

Nu däremot,kan jag inte sova mer.
Svart kaffe.
Nydushad.
Nydiskat i köket.
Oscar sover....gull.

Idag är en bra dag! Mor&dotter dag sen kräftis mot slutet. ( måste fan fixa nytt jobb. Pengar-ångesten är snart här)

PUSS // ÄNNI!

YEEESS!

I did it ! !

Kom in på komvux kursen. Well, inte så bigdeal men för mig är det viktigt. Matteb är en milstolpe som länge legat som en inbiten innebordare på insidan av näsan. (haha)
Nej men, nuså, kört idag & antagen till kursen. Jahapp...snart blir det matematik studier också ( fyfan)

Ha en trevlig helg! min börjar med sällskap av Clemente, Middag, sen utgång eventuellt?! Imorgon är det mor&dotter dag med mamma på stan. Ska vidare på Kräftskiva Hos Maria&Patrik tillsammans med Oscar på lördagskvällen. En trevlig helg!! Wihu! Härligt.


PUSS / Änni

Word !up

Gomorrron!

Ska ta mig till staden, bibblan & plugga körkortsteori. Fick 38/70 på mitt första test av 20, haha. Men hey, jag har inte pluggat (knappt) och nu vet jag att jag har mkt att lära. "Hade du gjort testet i körsskolan hade du fått underkänt med hööög marginal" typ ja. eh . .

Igår var jag mästerkock. Laga mat är roligt. Kycklingwok m nudlar, starkt & gott. Vi cyklade och kollade lägenhet i Söderby, jag och Oscar. Oscar vill flytta. Hade jag haft pengar hade jag också vilja flytta. Men just nu agerar jag extra ögon & omdöme för karln min.

Har snöat in mig på Phoenix & Oscar Linnros. <3<3 Good shit.
fyfan vilket inlägg... ordbajsa.
Nejni,cykla hem & byta kläder och inta pluggfacet. ;) PUSS!!

gammalbild, saknar dig tösen. :(


Är det ens okej?!

Haha, var på förhör nyligen hos polisen för en grej som hände 19 dec förra året.
En kvinnlig åklagare satt och skrev ner det jag berättade på en dator.
Mitt i alltihopa brister hon ut  ASgarv. Alltså inte skrattar,hon AS GARVAR så hon får tårar i ögonen.
Så sitter jag där, skrattar lite nervöst, fattar ju ingeting?! Haha
Sen säger hon " Det här är fan det roligaste jag någonsin hört" och skrattar igen.

WTF LIKSOM? :) Det var förvisso roligt men jag kände mig lite dum tillenbörjan.

Anyway, förutom förhöret så har jag lagat / lagar asiatiskt kycklingWOOOK och inväntar Mr. Oscar! Ska bara fixa the noodles innan han kmr så det är fräääsht!

Puss & trevlig kväll folk!


Två som loppor på vift.

Började dagen med politiska disskutioner med Martina. Vi gick en pw tillsammans på morgonkvisten runt trakten och tralla runt. Det var skönt. Åtminstone välbehövligt för mig. Hon tränar 24/7, utmaningen för henne är väl sovmorgon ;)

Men vi Kicka igång dagen! Ska antingen till gymmet lr gå en runda till snart...vet inte än. Har lite annat att dona med också. Förbi pojkvännens lägenhet. Lyckats lämna två påsar med kläder,smink. Känner mig nästan som ett skillsmässobarn,haha. Men dem måste ja hämta hem dessutom ska jag plugga 1-1,5h körkortsteori tänkte jag mig :)

PUSSS

Skitintressant!

<--- morgonrocken & Oscar <3<3

Jag sitter i min favorit morgonrock,den jag ser ut som att vara tillbaka i stövell & Gallonbyxåldern,5 år.
Har surplat kaffe, Japp, SURPLAT,för jag är ensam, då kan man surpla så mkt man vill :)
Har även betalt körkortsteori-paketet. Punga ut sådär 8950 kr, japp, då är man fattig också.


Nu har jag däremot ångest... plugga!? Hur länge sen vare inte!? Hjälp.
Jag satt på alarm, 1h, sen läste jag lite, pluggade lite väjningsmärken. 45 min senare la jag ifrån mig boken m lätt huvudvärk. Hur FAN ska allt det där fastna? och körlektionerna, och övningskörning. Gah, jag blir nervös. ska klara detta, kmr klara detta. Men planera & sen utföra är fanimej stressande.
Hur har ni som tagit körkort lagt upp alltihopa? hur mkt tid la ni ner utanför datorn&körskolans teorisal och pluggade på egenhand? Tipsa!

Anyway, har ju iförsig vart produktiv som fixat alltihopa och tagit mig i kragen. *klapp på axeln* dessutom klämde jag in ett träningspass som redan känns i låren. Aotch...
Jobb ikväll på TTC! Kom förbi och säg hej :)

Puss // Änni!!


...

No need to plåga mig själv. Blir en pw istället sen 11.00 pass i förmiddag. Ingen pump 7.30
DET ÄR INTE MÄNSKLIGT! :D


Mysmedmysen.

PW time i kvällssolen. Körkortspaketet fixat.
Skolan checkad! Done.
Kanske extra knäck som lunchservetris fixat, done.
Zonterapi idag, migrän...men äsh, fick bra mattabletter. this will be good!

FINGERS CROSSED! Hoppas de håller i sig !:)

In tha zone

Denna vecka som varit  har innehållit några av de vackraste dagarna i mitt liv.
Igår var oslagbar. Inget särkskillt som hänt egentligen. Men att omfamnas av någon och känna att denna person är så mycket mer för än samtidigt som månens ljus lyser in på oss. DÅ känns det riktigt magiskt.
Haft en avkopplande helg i Gryt tillsammans med Oscar & hans familj. Bortskämd av lugnet & naturen där ute. Igår såg vi Aviator och idag ska jag på Zontherapi kl 10. Mysko. Får se om det är pengar i sjön lr inte.

Hursomhelst, ska även träna ikväll. Nu kickar vi igång en träningsvecka helt enkelt. (:
Ska fortstätta med frullen nu... PUSS


Fast ser jag tillbaka på det här...så kmr värmen.


Som en hård & kall vägg.

Slår mig igenom den gråa tunga betongvägg som slår hårt på mig. Tillbaka.
Möttes av leendet som värmer mig ut till tårna & kyssen som får mig att bli nervös.
Sthlm,tumba. Allt är sig likt. Förutom att färgskalan på löven är en blandning av brunt&gult.
Friheten í att läsa bok efter bok, äta gott & skita i allt har varit både bra & dålig. ´
Jag kan inte klaga, resan var underbar & Gilette förtrollar mig lika mycket varje gång.
Men rutinerna & de goa myskilona runt magen är inte lika kul. Inte för mig.
Jag vet, sånt ska inte ha betydelse. Det har inte det, egentligen, inte för mig, inte för han.
Men i Sverige kmr betongväggen, kall & hård. "SÅhär ska man va,Såhär ska du se ut"
Och plötsligt får jag lite skam över att jag gottat i baguetter, inte rört på mig.
Jag orkar inte vara sådär förbannat duktig jämnt!!
Vill säga FUCK OFF! Ingen äger mig, jag kan förfan se ut hur fan jag vill. Men riktigt så tuff är jag inte.
Innerst inne är jag ändå "sporttjejen som älskar o röra på mig" Men när det känns som alla andra förväntar sig att jag ska evigt va i toppform, då blir pressen för stor.

Kall betongvägg. spränga dig i bitar, det är vad jag vill göra !

PS. Foton kmr och en alltmer glad text.


Happy Dancemix!

Jag har träningsabstinens idag. Riktigt taggad på köra gärnet ikväll! :)
Wihuooho..!!
Igår körde jag pump tillsammans med pojkvännen. Amanda var också på passet :) Var energisk & starkare än förut vilket är roligt. Men idag ser jag framemot ett farfyllt HappyDancemix pass!! Få dansa & svettas är den oslagbara kombinationen för mig. Ska köra styrkepass innan så beger mig mot gymmet 18.00 för lite muskelträning och avrundar träningen med dans.
Imornbitti har jag pump på schemat igen samt jobb till 22. SEN hörrni, kl 04.30 går jag upp för att åka till France!! (:
Där blir det inget pumpande eller dansande ( kanske dansande iförsig!) Men det väntar däremot promenader i bergen & en heldel promenerande längst med stranden i Nice. I will like it.

Puss & kram från mig!

Måndag

Hej!

Mitt liv utan mobil är väldigt stressfritt. Ska införskaffa ett backup simkort idag dock. Idag ska det även packas,städas och fixas inför onsdag. Då drar jag iväg & lämnar landet lagom för en stund! Wiee.

Vill också påpeka att Restaurang besök underskattas! Jag & boyfriend satt vid ett litet bord i Trattoria Romana. Jag avnjöt en 3 rätters middag med ett smarrigt glas rött till. Och maten, den var väldigt fin. Förrätten bestod av parmaskinka & melon,enkelt men Guuud så GOTT! Varmrätten Torcelinnis med skaldjursfyllning&Hummersås, mmmm... samt en efterättt med 2 tryfflar, en mörk & en vit. Jammi. Mkt Mätt & nöjd Anna lämnade bordet i lördags. En jävla snygg Anna med snygg Kavaljer!
Lördagsnatten avslutade vi med långpromenad längst Söders gator, en bänk på Mosebacke & en inblick av sthlms nattens festande. Vi tog en kaffe & en satt på muren, gluttandes över vattnet & Gröna Lund. Min kavaljer & jag.

Jag älskar dig.

Sun in my pocket.

Ooj, vilken kväll gårdagen var! Vilket natt.
Efter 40 minuters väntan på en värdelös klubb sket vi i att stå som fån i kön & begav oss till "ett ställe"
Röj, dans, snack & skratt på 3 h och en borttappad mobiltelefon. Men vi tjejer lyckas alltid göra de bästa av situationen.
OCH idag ringer 7eleven och berättar att de fått in en telefon. MIN :)
Dock han jag spärra kortet men whatever.

Nu ska jag iväg på Italiensk Restaurang med boyfriend i Gamla Stan, Arrivederci.! ?


PUSSSS

 


Bokat!!!

8 September kl. 06.50 Arlanda-paris-Nice!!

Kunde inte sitta bättre! Lycklig lycklig lycklig. !
Min mini-semester för ett par tusen till underbara Nice,Gilette blir av! Wihu, har man slitit ska man fan unna sig lite lyx och detta mina vänner, är lyx i ren form.

I frankrike väntar mormor,gudfar & hans fru på mig. Där kmr jag bli bortskämd. Dagarna ska spenderas med promenader i bergen, ett glas rött & massa filosofi. Perfekt att stressa av innan hösten sätter igång ordentligt.

Idag börjar vi dagen med en lång morgonpromenad i solskenet. Kmr vara inlåst på gymmet sen resten av dagen så passar på att njuta av solljuset.
Ska också klura ut hur jag ska ha råt att gå ut på fredag + käka Italiensk Lyxmat på Restauran med mannen på lördag. Men en toppenhelg väntar och jag löser nog den ekonomiska delen. ;)
Anna on Adventure!


Pst...

Gissa vem som planerar en 7 dagars resa till Franska Rivieran?
Läsa böcker på en balkong, omgiven av gröna berg. Gå nerför berget till en turkos flod,sitta vid solsmekta stenar & bada vid floden. Åka in till Nice, City & äta pistage glass. Snegla på fransyskor och fransmän, mustacher & dricka espresso...


JO JAG SKA !! 8 September till 15 drar jag & väskan på en mini-semester

RSS 2.0