Sats stort & vinn Stort!!!

Hemkommen efter en lååååång dag med mycket kost och näringslära. Har den där dumma tröttheten som alla tycks dras med just nu. Det kan ju vara övergången till höst/vinter som påverkar måendet. Men utöver tröttheten så har dagen vart riktigt bra !:)
I skolan snacka vi om vätskor, mineraler och vitaminer. Vi arbetade kring ett case och gjorde även ett litet A4 om en viss utvald vitamin/mineral. Min grupp hade D-vitamin! Intressant och lärrorikt!

Kan tycka att utbildningen är väldigt snabb, alla block vi läser går så fort förbi,men å andra sidan gillar jag att vara effektiv! Hellre koncetrera mig mkt nu och bli lärd snabbt än LÅNGSAMT och mycket!
Nackdelen är att man bara snuddar på vissa ämnen, sådant jag gärna vill bli mer proffsig i.
Just nu är dietist och jobba med viktminskningsfrågor som är roligast!


Och det postiva med detta är ju självklart att träningscentret som jag jobbar på, TUMBATRÄNINGSCENTER, ska göra en total renovering i November och det kommer bli GRYYYYYYMT!
Vi hade precis möte på jobbet kring det och det finns nya uppdrag som jag verkligen vill arbeta med! Det vore verkligen en bra chans för mig att etablera mig som coach i yrket som tex. hälsocoach / dietist!

Men jaa, vi får se, jag känner iallafall att jag vill satsa nu...!

Utöver detta, har jag hunnit träna en litet konditionspass! Sprang & cyklade i 40 min. Förkylningen känns långt borta, snarare tröttheten som spökar.. men men.
Kvällens middag blev Kyckling, baguett ( doppa i sååååsen) en potatis och tomater. Mums!

nu är det tvdags, måste ju få unna mig lite latmansfasonerockså ;)

Morron Morron

Grus i ögonen idag och tung i kroppen.. åh, får INTE bli sjuk nu!
Det är 3 dagar kvar till milen och jag SKA ta mig runt!
Tror jag behöver en ordentlig sömn ikväll, sovit dåligt hela veckan. Har en pojkvän som ständigt slocknar framför tvn och sen lägger sig breve mig runt 4-5 på morgonen. Tror jag sover oroligt för jag väntar på att han ska lägga sig i sängen, eller nått... :S
Hursomhelst, så är sömnen superduper viktig för mig, jag fungerar inte som människa efter en tids sömnbrist och som ett brev på posten så blir min mage dålig.
MEN, utöver morgonen gnäll så mår jag  bra :) Lingonveckan håller sig kvar men brösten börjar ömma LITE mindre, poängterar LITE,haha.

Vi har kost & näringslära idag heeela dagen. Sen 17.00 möte på jobbet. Hade tänkt att köra spinning m Amanda också. Får se hur jag mår i eftermiddag. Annars sitter en film och sällskap av Clemente fint det med :)

PUSS och KRAM!!

pst...

Han blev glad.
Ingen middagplanering för han stack till thaiboxningen.
Jag hoppar ikväll pga plugg. *applåååååder*
Men herregud, middagen gjorde mig proppmätt! För ja käka fett-middag ;D
1 chorizo.
vitkål
avocado
lök
creme fraiche/tomat salsa
Lite beasås.

simsallabim= superdupermätt ! ! : D

NU: pluggdags!

Onsdag eftermiddag!

Heellu!


Här sitter jag nyduschad och är mega stolt över min seminarium grupp! Tisdag nästa vecka ska vi hålla det i 90 minuter och vi har jobbat stenhårt idag från lunch fram till fyra tiden. :) kommer bli grymt och roligt!
Kom hem för en timme sen och på den timmen har jag turbostädat HELA lägenheten.
Både jag och Oscar är rätt duktiga på att lägga saker och "fixa sen" vilket gör att vi har det rörigt snabbt i vår lilla minitvåa! Men nu hann jag städa innan han kommer hem, älskar att överraska med sånt! Man blir ju sjukt glad över de små detaljerna, intesant?! ;)
Skulle ju egentligen ätit ute med några klasskamrater men de blev för komplicerat att ta sig till södertälje och hitta dem. Måste ändå plugga på Näring&hälsa, har en dugga imorgon om kolhydrater,proteiner och fetter samt olika dieter.
Men de ska ju inte vara alltför svårt för en person som kan det mesta inom de ämnet...

Så va det blir till middag återstår att se. Hoppas lite att Oscar blir så glad så han erbjuder sig att fixa ngt, haha :D

HA EN FIN ONSDAGSKVÄLL!!!

Det ligger i luften!

Hosta, förkylningar, snoriga näsor, trött ögon...Ush, alla går runt och är förkylda.
Jag sitter själv & fryser i soffan. Brrr... Och vädret gör ju inte direkt att man blir piggare. ( gråmulet!)

Startade morgonen med en mumsigfruskost tillsammans med Oscar. Om det finns en person som jag faktiskt trivs att äta frukost med, så är det han! Vi känner varandra så bra att ibland behövs de inte mer att bara äta tillsammans, utan att prata.
Anyway, idag blev det:
  • gröt m protein(äggvita)+ soyamjölk,socker ca, 1msk ( jaaag vet måste sluta sockra allt!)
  • En knäckemacka m skinka/Avocado/ägg + kaviar. ( proteeeiiner, mums!)
  • 1 dl juice också då..
Efter maten i magen gick jag till gymmet och körde Helenas pass, activio spinning. Man cyklar med pulsband runt magen och uäh, det var fanimej jobbigt! Tror dock jag ställde inte lite för hög puls?! :) Men skönt att träna lite, ska spendera resten av dagen hemma hos en Klasskamrat och jobba på vårt 90 minuters seminarium till nästa vecka. Har även bokat upp mig på middag ikväll.. bara mat idag haha :)
Well well, efter träningen var jag hungrig igen, som vanligt..haha.
66 g nötter och en mini pannkaka m grädde/sylt. Återhämtningsmål?! :)

Struntsamma, jag är nog på g till förkylning och det får jag inte BLI! För på lördag är den 1 mil som min stackars trötta kropp ska pressa sig igenom. Men nog allt ska de gå!

Puss och ha en bra dag!

Detta eviga påminnande...

Kvällens första stund där jag kan andas, låta mina tankar vara fria och jag kan slå mig till ro i soffan. Kvällsmålet smakar ljuuuuvligt, jobbat idag så jag blir alltid hungrig när jag kommer hem. Och jag ÄTER DÅ !!!
Ärligt talat är jag så jävla less på allt som har med ätstörningar att göra. Hur det förpestar livet för dem som är sjuka och för dem som är medberoende. En ätstörning är en EGOISTISK sjukdom och den förstör personer som egentligen är vackra och fina,smarta,normala...
värst av allt är det att se en person helt ändra sitt sätt att tänka, det blir så ologiskt, dumt och tidskrävande.
JAG VET HUR DET FUNKAR, för jag har varit i detta helvete. Orkar inte gå in på hur och vad jag var för sjuk. Men jag var tillräckligt sjuk att jag under lång tid velat ta livet av mig.
Och nu när man omges av folk som har samma skit blir jag så jävla förbannad för jag vill slå dem i huvudet. Man förlorar vänner på den sjukdomen, man förlorar sin självkänsla, man förlorar sitt omdöme om hur man ser ut, man förlorar sitt självförtroende, man blir korkad och instabil, osäker och olojal.... till vilket syfte... jo för att bli smal?!

vart faaaaaaaaaaan ifrån har man fått för sig att SMAL = LYCKLIG !?!?!


TRÖTT PÅ SKITEN. Det är jag !


Bad update!


Usch, så dålig blogger jag är. Tror jag har en hatkärlek till detta men idag kliade fingrarna och jag känner mig inte helt redo att stänga ner denna blogg!
Helgen har varit omtumlande, gick igenom en privat grej som tog mycket på krafterna. SÅ helgen gick i lugnets tecken. Fick tjej-sällskap av Martina,Clemente och Amanda på lördagskvällen. Sushi & vin blev det :) Sen rullade söndagen in och jag rullade ut från gymmet efter ett ben&ryggpass....ganska diciplinerat sådant. Men träningen överlag har blivit lite ditt som datt, dvs. lite slarvig. Igår va jag också tröööött och seg efter att ha suttit i skolan till 16.30 så då orkade varken jag eller kroppen träna thaiboxning. Blev en 7 km jogg/promenadtur. Jogging inslaget kom som ett paket på posten, energin som va tvungen att användas kom efter halva promenaden, as nice :)

Kvällen spenderades med Oscar, entrecote och ugnsbakad morot/palsternacka och Beasås...MUMS!
Och nu sitter jag här, halv sju på morgonen. Tänkt gå en pw meeen ja orkade inte och beslöt mig för att ha en lite längre frukost istället. Sånt är också nice :D

Hmm..träningen i veckan, hur ska den se ut då?! Vi räknar från söndag tkr jag ;) haha.
Söndag: Rygg&ben
Måndag: Pw,stavgång + löp/promenadrunda.
Tisdag: Stavgång(i skolan) + lunchpromenad.
Onsdag: Activiospinn 8.30 + bodypump 9.30?
Torsdag: pw + activiospinn 19.05
Fredag: PLUGGDAG/VILODAG
Lördag: TOPPLOPPEEET ! ( PANIK,haha!)
Söndag: VILODAAG!

Puss och kram!!

Tittut!



Tittar in här mellan varven, men ärligt talat hinner jag inte blogga eller för den delen läsa alla bloggar som jag annars fördrev tiden med!
Skolan är fortfarande precis lika rolig omän svår! Men det gör inget. Jag har mantrat i huvudet och ge upp, det finns inte med på kartan!

Igår testade jag en sport som heter ShaolinKungfu. Det är en slags kampsport som man utövar i lugna rörelser, kan jämföras med karatens "kata". Min pappa tränar ShaolinKungfu och igår hade vi en Anna&Cezar dag och efter vår middagsdejt som bestod av Subways macka frågade pappa om jag var sugen på testa.
Ville självklart se vad han hållt på med de senaste halvåret. Om jag blev stolt! :)
Sen kunde jag ju inte sitta still i en timme utan att testa, så de blev 1h 15 minuters shaolinpass för mig. Fick rusa hem sen och var inte hemma förrän 21 på kvällen.

Men påtal om sporten, den hade förmågan att bromsa ALL stress i min kropp. Medition och detta går verkligen hand i hand. Hade ja kunnat skulle jag definitivt tränat detta mellanvarven!

Jaa,hörrni, är vaken redan, 06.00, kunde inte sova inatt, eller sen 4 har jar vridit mig i sängen och jag tror faktiskt jag är hungrig,så strax blir det frukost.
Idag påbörjar jag en grej som är rätt jobbig men kommer leda till ngt bra snart... Så kmr inte va så aktiv bloggare närmsta tiden.

PUSS ANNA

Fäst vid dig

Denna dag höll på börja med tårar. INTE hormontårar,haha, utan mitt älskade silverarmband som jag fick i födelsedagspresent av Oscar var för en stund försvunnet. Åh, vad jag hade blivit ledsen.
Det är skrämmande hur fäst man kan bli vid prylar som har en stor betydelse för än själv.

Det låg i träningsväskan, väl gömt i ett litet fack. puh... <3

Lördag idag! Väldigt skönt, det har varit en väldigt stormig vecka. Får känslan av att detta år kommer på många sätt vara stormigt, utmanande och tufft. Men som allt annat så klarar man sig igenom allt. Har dessutom underbara vänner som ställer upp, ger glädje :)
Vänskap aight!:)


Igår tex. kort o gott, Amanda & jag körde fys på thaien. Så jävla kuuuul. Övningar med gummiband, tufft,tungt men framförallt så himla roligt. Vi stormade Oscar efteråt där Amanda käka sin välförtjänta middag.
I torsdags träffade jag också en ny härlig vän från klassen, Sandra! Herregud, vilken energisk solstråle! Henne ska jag lära känna bättre, en sådan vän släpper jag inte i första taget. Vi körde friskis pass,hon höll i det. Sen åt vi middag, tonfisksallad med massa gott, snacka om allt och inget, och rensa svamp. Hur skönt är inte det?
Att rensa svamp bara....meditativt.
Fick dessutom smörstekt svampt till frukostmackan dagen efter. Klagar inte!

I eftermiddag är Sydpoolen som gäller med gudbarnen:D! Wohio!

NEEJ, ingen mer dator för denna helg ( med undantag för pluggandet som jag ska satsa 100 % på söndag)'
'
TREVLIG HELG!!

Anna anna Anna Anna anna anna då....

Nej... nej nej nej och NEJ. Ha ha.. Livet är lagom ironiskt ibland alltså...

September och Oktober kommer bli omtumlande månader. Men jag är glad för det kommer bli bättre.
Fick p-piller utskrivna idag. Med dem kan jag reglera min mens och även"hoppa över den" i månader i streck. Med andra ord kommer jag inte BEHÖVA HA PMS besvär...inte på samma sätt som innan.
Självklart måste jag ha i åtanke att det tar tid för kroppen att ställa om sig.
Men det finns förklaringar till allt. OCH FYFAN VAD DET GER MIG LYCKA !!!

Visst dagens matintag har varit svajjit... but well well well.. soon it will be good igen.

Frukost: keso m pumpafrön + halv avocado.
mellis: 1/2 proteinbar + kokt ägg.
Lunch: paprika,tomat,keso,pumpafrön m stekt spenat/halloumi ost + 1/4 bit av en proteinbar.
Mellis: Proteinbar ( en hel)
Middag: Köttfärs med ris/creme fraiche, ketcup,sallad & en godis ( fan fan fan då)
Efter träning?!

Jajuste, ikväll blir det thaibox. Kommer bli ett tungt pass för mig ;) första träningen på 4 dagar och dessutom har jag varit i deppispeppis humör. Dvs ätit skit, viktökning och trööööööött... Men men, snart så ! TÅLAMOD.

oscar & jag i påskas. orelevanta foton men tkr om dem.





Rycker i kragen som fan!



ERROOOOOOOOOOOOOOOOORR!!!!

nu får inte hormonerna eller depptankarna ta över mer! Idag ska bli en produktiv dag!! Jag ska knata uppför storvretsbacken med min bag fylld m kläder + ryggsäck fylld med skolböcker. För väl hemma ska jag sättaigång och städa mitt rum!!
Ska checka av allt på dessa listor för jag behöver struktur och inte fusk! Peppa peppa peppa ! *no mens ännu :O* !
ONSDAG
  1. Städa mitt rum!!
  2. Plugga psykoanalys + människosyn.
  3. Möte hos gynken + få p pilleeeeeer!
  4. Åka hem, fixa matlåda
  5. thaiboxning. ÄNTLIGEN!?
  6. SOVAAA!!
TORSDAG
  1. pw
  2. mindfullness i skolan.
  3. Åka hem, packa träningskläder + matlådor + plugga.
  4. Träna Sandras pass på friskis
  5. Sova över hos Sandra :)
FREDAG
  1. pw
  2. Skola (massage)
  3. Fysträning!!
  4. Träffa en vän?
LÖRDAG
  1. sparringträning
  2. Åka till sydpolen med Edith & Ester + oscar :) bara ha kul!
SÖNDAG
  1. LÖPA!
  2. PLUGGA!!!

Utmattning

Jag saknar mina rutiner.

Att vakna pigg, nyfiken och energisk, gå en morgonrunda, andas in luften och va glad över att dagen bara börjat.
Just nu vaknar jag med krypande ångest in på bara skinnet, rädd för tankarna. Vill liksom komma tillbaka nu. Jag orkar inte med detta såkallade "hormonkalas" i min kropp.
Ingen lingonvecka ännu, börjar oroa mig för att jag kanske är gravid?!?!? Fast neäj, då hade jag förmodligen mått bättre.
Sånhär piss pms / pmsd får jag innan mensen, synd bara att det ska vara extra jävla plågsamt denna månad.

Imorgon ska jag till gyn, ska få ppiller som kanske kan hjälpa. Köpte på apoteket idag "femicura", munkpeppar piller som också kan ge bättre hormonbalans vid pms... jag gör allt som krävs för att få fred i min kropp och sinne!

Tredje dagen som jag är inaktiv, första dagen som jag åtminstone äter GANSKA bra...lite chips har slunkit ner men inte mer än så. Kan ju säga att mina magrutor som antytt till att synas är låååångt borta nu. Och den där Milen den 1 oktober,hmmm... det blir skär vilja tror jag !
Vill ha ett mål snart känner jag, jag behöver det. Jag vill träna regelbundet för att må bra, äta regelbundet för att må bra och MÅ OKEJ istället för TOPPEN och BOTTEN! Dessa stora skillnader tär så mkt på min energi att för stunden känner jag mig bara trött....orkeslös och utan något som helst intresse för ngt alls.
Det är hemskt att må såhär när man vanligen mår bra..

När mensen kommer , då kommer jag Gråta av LYCKA !!!

pmds...

kan jag lida av detta? ALLA SYMPTON STÄMMER IN KLOCKRENT...
För mitt helvete börjar ALLTID innan mens... två veckor innan.

Fuckyeah.. synd att de inte finns någon direkt lösning. Ha ha.
Men ett steg i rätt riktning = JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET!!

worries


Har på mig t-shirt, en stor svart, som täcker obehaget under. Det som bevisar hur jag handlat fel och inte är shysst mot min kropp eller mot min omgivning. Men det ter sig så. Och jag förundras över hur det kan vara så bra och över två-tre dagar bli ett svart mörker som jag nästan inte klarar att ta mig igenom. Det är alldeles för svårt på egenhand. Gråter mkt i ensamhet, inte för jag tkr synd om mig själv, snarare för jag tkr synd om min omgivning och min stackars kropp som under allt skit skriker om hjälp.
Det är som två krafter drar i mig och den ena starkare än den andra. Men den andra bättre och mkt mer ömmare. Jag vill vårda och göra det som är kul. Jag vill göra det som jag drömmer om, våga skratta,ta för mig, testa och träna. Jag som älskar träningen, sportandet, fysiska utmaningen.
Nu sitter jag här, heffaklumpen herself och vill knappt gå på thaiboxningen ikväll. Totally messed up är jag. !

ps. det knackade på dörren. Martina stod där. Bra vän. Pratat lite, fyllt på med energi. Nu låter jag bli att ställa krav och mål. En dag i taget..!

ta sig ur svackan..

Att ta sig ut en svacka går... men det tar emot.
Men vissa grejer funkar även omkropp & knopp inte är sams.
1.
Försöka hittakläder som inte klämmer för mkt men som också får än att känna sig snygg! ( typ inte de tajtaste jeansen dagar som denna!)men å andra sidan inte kläder med matfläckar och annat skitpå.
2.
Tvätta håret & föna det fint. ( gör jag nästan aldrig) därför funkar det oftast effektivt.
3.
Gå och träna. Dock står ångesten ivägen för mig idag, så jaa tipset är bra om man nu kan gå till gymmet även om alla celler i kroppen skriker NEEEEJ!!
4.
Sova,sova,sova... ibland går det att sova bort bekymmer. Ibland inte.
5.
Sminka sig, helt enkelt få liv i ansiktet.
sist men inte minst... FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT!

fokusera på det som inte syns, inte kolla kritiskt på spegelbilden. Blunda en stund och försöka titta på det man har.
Då börjar jag med ett då: Byta kläder...

nej inte idag igen....

Plugga, krav, självbild & pms.
Oslagbar kombination som ger mig ångestutslag utöver det vanliga. Har varit påfrestande månader senaste tiden.
Majmånad förändrade allt. Men tillvaron har varit kaotisk och svår sen lång tid tillbaka. Coping sätten har varit många också bra och dåliga. Däremot är ångesten något jag avskyr och flyr som pesten. Men vissa dagar kommer den ikapp, vissa dagar mer och vissa dagarmindre.
Idag hann den ikapp och den hann tillochmed före mig. Ingen härlig morgon att vakna upp till. Har skäl till min oro, stress och ångest. Vissa av dem kan jag hantera andra är beroende på hur personerna ifråga styr sitt liv.
Jag har inte liksom tagit till mig det hemska som hände i Maj. Inte riktigt velatförstå.... men det kommer som stresspåslag nu istället. När tiden inte är på min sida.
Känner mig ledsen och arg att jag inte kan göra mer än jag kan. Sen att min pms, som jag nu äntligen fått proffesionell hjälp med, eller ska få. ( mormors syster vännina är specialist på tjejer m pms problem) gav mig tips om vätskeutdrivande piller som ska tas med örter & en viss typ av p-piller & det ska få min pms/obalanserade kropp i balans och påsåvis få mig att må bättre.
För såhär som jag haft det nu i ettår, vareviga månad, 2 veckors plåga är inte OK...!

Nej, pissdag-pissskitbajs-krångelmage- motivationssvacka,-häxnäsa-bajskorvsungedamP!!!!

:) känns redan LIIIIITE bättre.

PS. har åstadkommit 2sakeridag. Livsåskådning + reesearch om sportskador. DVS, jag lyckadesplugga.!


Klasskamrater & vänner!

Vilken dag!
Man får verkligen självinsikt vissa dagar...tex. dagar som denna.
Min klass är underbar. Vi hade massage idag på schemat, förmiddag och eftermiddag.
Hela dagen har gått åt skratt, trötthet, svettiga handflator, varma ryggar och MYS !
Dessutom öppnade vi oss för varann, några stycken, vid lunchen. Vi diskuterade missbruk i familjen och fann att ALLA hade ngn som missbrukade i allas familj. (nästan!)
Och dessutom låg ätstörningar från förr också med i problematiken. Det är fint när människor öppnar sig för varandra, trots att vi är fortfarande främlingar. Man får så mkt i utbyte och vid dagens slut har man kommit närmare människor man aldrig ens trott sig veta skulle bli vänner för än själv.

Alldeles strax åker jag iväg till sushikungen, tillsammans med Oscar och min fina bror.
Därborta möts vi upp av vänner och bekanta och ska äta sushi tillsammans! Hur mysit är inte det?? :)

Ps. Förutom massagen i skolan har jag inte gjort många knop, kände mig supertrött och dåsig så jag somnade på sängen! Dvs, ingen träning.
Men ska springa milen på söndag igen, så tror vilan var rätt viktig. Kroppens signaler är tydliga om man lyssnar på dem. Nu säger den HUNGER.

PS. dagens mat har bestått av ( ifall man e nyfiken)
Frukost: Proteingröt (ägg+keso+havre) m socker,mjölk. Lite kyckling.
Mellis: Grapefrukt + nötter.
Lunch: Lax m keso, sallad, avocado,tomat.
Mellis: Kesella m funlight,solrosfrön + keso.


"Fläcken som aldrig går bort"

 

Det är fredagmorgon! (:


51 minuter!!

SUCCESS !!

Idag har skoldagen förlöpt i intoduktionsdagens tecken. Skolans tankar och ideologier på förmiddagen och data/it på eftermiddagen.
Huvudet snurrade när jag kom hem, hungrig, trött. Men jag pluggade anatomi/fysiologi i 2h och det tog ifrån lite av ångesten som gror när man inte pluggar fast man borde.
Efter de åkte jag till Oscar och där peppa vi varandra  för löpträningen... och gissa om det gick bra?!?!

51 minuter!!! :D
Nytt rekord och ett bevis på tankens kraft. För "misslyckas" eller stanna fanns inte i mitt huvud. Jag tänkte bara att det är skönt, och peppade mig hela tiden.

En stolt anna som lägger sig ikväll!

Mys-torsdag!

Det är en regning torsdagsmorgon som möter oss idag.
Fast jag tycker det är mysigt ibland, när vädret är gråmulet och blött.
Det är rätt stillsamt på någotvis.
Och perfekt löpningsväder... PANIK på den delen. Har inte löptränat för 5öre och 1 Oktober springer jag 1 mil, hahaha! Alltså, REN VILJA kommer här!!? ;)

Tänker på helgen och hur kul & trevlig den kommer bli! Veckodagarna är nästan alltid fullbokade, skolan tar tid. Hemma runt 16.00 då ska man äta, träna och plugga, helst hinna träffa en vän också, vilket jag inte gör just nu! Förlåt bästa fina vänner, jag har inte tid men jag saknar er och ska hitta luckor snaaart, LOVAR! <3
Men helgendå, jo, på fredag blir det middag med Suzan & co på Sushikungen!
På Lördag är det fulltupp me kickoff med TTC! Träning & middag i Sthlm med hela gänget! Känns bra att vi alla syns för det var väldigt längesen, man uttnyttjar ju inte alla roliga kollegor som man har! upp nu och ses!
Söndag är lite oklar, eventuellt lunch med min Morbror Petrus i sthlm, träffa släkten, (mormors syster fyller 60 år i helgen) och hinna läsa lite skolböcker...


Jaja, jag mår bra! Bara lite stressad för det är så mkt..But i will make it :)

PUSSA!!!!



Tristess, fiende eller vän?

Orelevant?


Idag är jag stressad från topp till tå.
Riktigt jobbigt, magen är en ballong till bristningsgränsen vilket också är ett klart tecken på att jag stressat för mycket.
Jag är stressad pga alla skoluppgifter som ramlar in, seminarium,föreläsningar, projekt, alla dessa stora moment kräver enormt mkt fokus & koncentration. Dessutom måste jag läsa på och plugga väldigt mkt själv vid sidan av för att ens få baskunskap till de ämnen jag ska hålla föreläsningar om.
Hjälp!!! vill lägga mig i fosterställning och gråta.
Och på denna kaka kommer "lägenhetsstressen" hitta lägenhet som inte kostar för mycket, titta på lägenhet (dyrbar tid), ekonomier etc etc etc.
På detta vill jag hinna träna också, äta rätt och "INTE STRESSA".... HA HA.. Nu skulle jag behöva en hälsocoach som kunde vägleda mig i rätt riktning.

Påtal om träning, vill och har tänkt att köra ett skönt härligt pass ikväll på gymmet. Längtat.
Men nu vill även kroppen slockna. Däremot vet jag att lägger jag mig ner ikväll utan träning så kommer jag känna mig rastlös och sötsugen ( fortfarande inne i pms-svängen) så att bli uttråkad blir snarare tristess-ätande. Dvs. jag kommer rota i skafferiet efter mat som kan dämpa min rastlöshet.
Så jag får gå på diciplin, träna ett pass och sen slå mig till ro på soffan!?

Dagens kost:
Frukost: Gröt m ägg,mjölk,sylt & kanel. + en ostmacka.
Mellis: 1/2 banan, 1/2 rågmacka + lite nötter.
Lunch: Tonfisk sallad m avocado,tomat. + halv macka.
Mellis: Soyahogurt m solrosfrön&linfrön + knäckemacka m tonfisk/ajvar.
Middag/efter träning?!?!

Magstatus: Uppsvälld,stressad och hård. ( haha förra veckan fanns de inge stopp, denna vecka finns det ingen början... ironi? )

Nej, hörrni, andas in andas ut, dags för lägenhetsvisning då! PUSS // Anna



Utanför ramarna!

Godmorgon!

Jag funderar här,vid frukostbordet, att man som människa oftast fastnar i mönster och sen har väldigt svårt att släppa dessa mönster. Alltifrån matvanor, färger på kläderna, träning, kille/tjej, boende, vänner osv.
Någon gång sinsemellan måste man våga spränga sina gränser och tänja ramarna lite!
och hur gör man det då?!
Jag har bara ideer men min idee är att när magkänslan säger att ngt inte är kul eller bra längre, då måste förnuftet ta sig en koll på hur vardagen ser ut. Man måste vara ÄRLIG gentemot sig själv. Förändringen sitter BARA i dig själv och du är den som tar besluten!
Jag står och stampar på en plats just nu men vet att förändring är pågång. Flytta eller inte flytta?
Hålla föredrag i vår, är jag redo för det då? Shit. det är nog något som verkligen tänjer mina ramar till max.

Men å andra sidan, jag ser hur jag lyckas och När jag lyckats, fan va LYCKLIG och stolt jag blir då :)

Sååååå, ut och rör på ramsystemet, förändra ngt i vardagen! Kanske färgvalet på din nya tröja?

:)

Morgon Morgon!


<--- San Fransisco, pannkakor m sirap,smör & blåbääääääär.!!

Dagens frykost blev Davosgröt m solrosfrön&bär + 2 kokta ägg med K-Kaviar! Mumsifillibaba!
Dags för skola snart igen, livsåskådning på schemat och imorgon börjar vi med massage utbildningen! (: Wieee! Eller är det mina nära&kära som hurrar?!

Har inte mkt att tilllägga, bloggandet börjar kännas lite tråkigt igen :/ eller tja jag vet inte, börjar tröttna på bloggar också i största allmänhet. Det tar så mkt tid från än och vad gör man? Man läser andras "dagböcker" som besatt!
Är inte det väldigt konstigt?
Och folk, som skriver om allt mellan himmel och jord men i verkliga livet inte säger så mkt alls...Naej, jag ska ta mig en tankeställare. ( antar att jag kommer skriva och forstätta läsa bloggar, men det är inte lika kul längre.)

Jaja, ikväll är det thaiboxning ! :) Ser faktiskt framemot hela veckan och helgen blir det fest!!

Fredag: Sushikungen m Susann och company.
Lördag: TTC heldag ( Försöka ta mig hem så jag KANSKE kan hinna med 60årskalaset som mormor ska ordna) Varför krockar alltid allt?
Söndag: Träffa släkten !

Ny månad!

Hej!
Det har inte funnit tid för bloggande de närmsta dagarna. Jag har sysselsatt mig med träning ( thaiboxen), träffat Martina och hennes engelska vän Lizzie. Haft en kräftskiva med mamma,Oscar och min bror. Haft ständigt sötsug pga pmsen!! ARG! och dessutom samlat vätska dessa sista dagar inför lingonveckan. ( detta ständiga tjat om lingonveckan och pms, men det är ju fanimej otroligt att det är såhär vareviga månad!)

Tur är det att min pojkvän är så stöttande och att jag faktiskt tar kontroll över känslorna. Bästa som finns är att sysselsätta mig så att tankarna inte kan gro. Idag blev det jobba!
Väldigt längesen jag va på TTC och jobba. Så det har varit kul!
Dessutom var hela ligan ( arbetskollegorna) här idag på möte. Nästa helg samlas vi ihop igen och har en "kickoff" inför hösten. Ska bli jätteroligt :)

Jahapp, måndag imorgon, ny start på en tuff skolvecka. Ser framemot det väldigt mycket!
Träningen flyter väl på som den ska! LÖpningen DÄREMOT är väldigt disträ....wopsi!
Ska ta tag i den, jag lovar:)

Nej men hörrni, nu kurrar min mage väldigt mkt. Hemma står det kycklingtacos färdig som väntar på mig! Ska bli sååååå goooott....

PUSS OCH GODNATT / ÄNNI

Underbara klass !!

Jag är hemma från "klassresan" och fyfan vad jag är glad. Älskade underbara udda snälla och genomgoa Människor!
Så tacksam att få va med människor som inte bara jämnt och ständigt fokuserar på sig själva, sina problem och åkommer utan faktiskt GÖR ngt för andra!! Som har varit på botten men inte gnäller för de. Starka fina positiva och generösa.
Känner mig verkligen omtyckt för det finns ngt som många sammanhang saknar: RESPEKT !

Berättar mer om lägret imorgon. Är väldigt trött, träffade Carro ikväll. Vi va hos Mamma. Tittade fotboll, skratta, käka massa pistagenötter, melon och choklad :) Fina vän!
Men nu äre sängen som lockar, imorgon är det Sparring med Oscar så ja behöver vara lite utvilad. :)

Månadens mål: OMGE  mig med människor som har positiv och fin energi. <3

RSS 2.0