Pampampaaam!

Rumble of the kings var helt sjukt !
Vi missade tyvärr Hannas match men resten kvällens fighter var jävligt bra!
Stämningen och matcherna var entertaiment!!!
Grymma fighters. Sanny Dahlbeck vann Thaiboxningturneringen med all rätt, spinning ellbow eller vafan de stavas! Youtube next! :D En galen kille från lithauen satten en framåtspark på en stor snubbe. Jörgen Krut fick revansh från förra årets misslyckade match och Arthur & Fairtex gav också en bra men jämn match.
Definitivt något jag ska göra nästa år igen. Världens bästa födelsedagspresent! :)



Igår var också en kanoners kväll som jag och ett gäng vänner spenderade på Koh Phangan! Jättegod mat och sjukt mysigt ställe! Vi firade Amandas födelsedag och av mig och Martina får hon massage+middag ;)
Ikväll ska vi träffas och glutta film! Ska bli nice ! :)

well, annars då, ska försöka få in plugg denna vecka och träning! Kör en veckans träningsplaan!! ;)

Måndag: 30min löpning + Bodypump.
Tisdag: rygg+mage+biceps & spinning 60 min. ( M marianne)
Onsdag: 6.30 cardio + ??
torsdag: Bodypump 19.05 + löpning 30 min
Fredag:6.30 cardiopass.
Lördag: VILA
Söndag:VILA

Vad gör vi? NU KÖÖÖÖÖR VI  :)

Fredag!!

Yiiiippiiii!!!
Äntligen fredag och helgen börjar redan! Jag tycker det! Även om dagen är lång (19.00) men det är BASAR i skolan, adventsfirande, fika, masserande och bara träffa massa folk! Dessutom ska pappa titta förbi !
Efter basaren ska jag till mamma och äta Lasagne och ngn mannagryns-saffrans-efterrätt och jaaa,det är ju helg nu! Noomnoom!

Gårdagens pass gick bra! Körde med mamsen ,hon är duktig hon. Sen svettades jag också lite själv på Marias bodypump! Vi pratade om att åka ner till lund efter jul! ( hör du suzaaaan! ;) )

Aja, har precis käkat frulle, ska nörda lite bloggar sen schoool.
Trevlig helg allihopa !!

Ps. jag har full-rulle-helg men glad för de!
Lördag: Spinn + plugg + RUMBLE OF THE KINGS !! :)
Söndag: Jobb 8-14 + löpa + Amanda middag 17.00 + bio?!

Födelsedagsbarnet om höger på min sida, alltså höger från data-skärmen, inte real... get it? haha


Torsdag!

Morgondagen blev bättre :)
Lärdomen : Man kan vänta ut en jobbig dag för efteråt känns allt bättre.
Och i tisdags, baletten, HERREGUD, jag ÄLSKAR den! Så vackert, kropparna,linjerna,musiken, jag satt som i trans. Ballerinor och män i trikåer kanske låter osexigt men det är otroligt vackert. Dessa människor vet vad dem gör med sina kroppar, herregud, den kontrollen, balansen. WOW säger jag bara! Dans-orgasm! haha.

Igår var det en riktigt trög-dag,LÅÅÅÅNG!
Startade med mitt nya favoritpass, 45 min intensiv morgonträning, 4,5 km löpning + 20 min kettlebellsträning. Simsallabim, ett pass som ger energi resten av dagen. Men den energin försvann någonstans efter 15.00 och då var det 1,5h kvar i skolan...
21.00 la jag mig i sängen och slockna! Hann ta en långpromenad med Oscar innan & middag såklart!
Plugg fanns inte ens med på kartan!
SOmmarlängtan redan, haha?

Frankrike

Hawaii

Bali


Men idag ska jag tamigfasiken plugga...MÅSTE. Dock slutar vi 16.30 idag igen. Men ska ta en vända till gymmet vid 18tiden, mamma kmr runt 19 och då ska jag köra en genomkörare med henne och the kettlebells! Innan dess blir det mage&kondition för mig.

Jaa tackar vet ja träningen, den är tuff ibland men jag mår så mkt bättre om jag får röra på mig. Endorfinkick nu i höstmörkret, indeed!


PUSSSSS

ser framemot morgondagen mer.

Vad är detta?
Ballongmage/tjockmage 3 dagar i rad, från morgon & kväll. Jag tror mitt nya löfte blir att innan året är slut ska jag gjort en ordentlig mag&tarm undersökning. Få bukt med problemen. För jag mår psykiskt och fysiskt dåligt av att ha all oro kring magen & toalettproblemen varje dag.
Idag har varit riktigt påträngande... för magen går ju liksom inte att ta bort. Den är ju där, flabbig & gasig (eller va det nu är?) viktuppgång kombinerat med tarmvred? Magsår? Glutenallergi,mjölk? I DONT KNOW. Men trött blir jag på det...
Då är det dags att göra något åt saken! Eller hur?!

Ikväll är det balett... har inte ett enda roligt eller fint klädesplagg som jag vill ta på mig. (halva garderoben är hemma hos mamma dessutom)
Nej, idag är verkligen en såndär PISS-DAG!!!

Godkväll

Givande, tung och lång dag i skolan idag. Mkt känslor som involverade i samtalen och vi pratade om rätt "stora" frågor.
Har nyss ätit Oscars Kyckling-tacos med massa av grönsaker, cremefraiche och annat gott. Proppmätt med all rätt :)
Körde ett pump pass på gymmet. Hade tänkt att köra Kettlebells men orkade inte motivera mig själv. Får köra kettlebells på torsdag istället.

Orkar inte skriva mer, ska dunsa ner till soffan och se Thriller FILM! : )

PUSS & GODNATT! / ANNA
Saknar frankrike,solen och havet. åååååh <3

Blablabla

Pam, så var helgen över och jag har hållt mig sysselsatt kan jag lova! Pjuuuuh...
I fredags käka jag,Martina & Marianne hemmagjord pizza och glodde på Idol. Riktig mysig & trevlig kväll! Hann dra på ett spinn/corepass innan, men helgens bravader har innehållit mkt sötsaker,igen,haha.
Anyway, lördags var det fullt ös på Tumbaträningcenter,nyöppning och korv. Det var skojigt men hade brådis till familjemiddag som bjöd på massa gott!
Avrundade lördagskvällen m Martina&Clemente + thrillern "knowing"! Bättre än jag trodde, filmen alltså. VI gottade i oss lite choklad & brieost m kex... jag somna på soffan.

Och söndag, igår, vaknade med lite ångest. Får det när jag somnar halv två på soffan, sover dåligt och sen vaknat upp,käkar frukost och sover igen.För så blev d igår.
MEN, jag gav en massage, 60 minuter och stack till gymmet efteråt. Körde killer - kettlebellspass! SKIT KUL :)
Repris ikväll!

Veckans träning(mål)
Måndag: Lunchpromenad 20-30 minuter + Gympass 17.00 kettlebells,löpning + pass?
Tisdag: Pw + lunchpromenad.
Onsdag: pw + gympass ben + mage
Torsdag: pw+bodypump.
Fredag: Crosstrainer 6.30-7-15
Lördag: spinning
Söndag: VILA!

Somsagt, listan är rörlig, this is just a plan !

sömn-issues

Åh,suck, jag har börjat sova konstigt igen.
De tre senaste nätterna har mardrömmar förföljt mig och tiiiiidiga mornar väcker mig. Har rastlöshet i kroppen men är liksom trött i huvudet.
Körde ett pass igår, ett pruttpass bokstavligen!! 40 minuter TYP lite mage,rygg,ben,kondition...ja ni hör, på 40 min får man inte in ngt bra flyt om man hoppar runt sådär. Men jag var trött efter skolan, så sjukt mkt fokus som måste läggas på skolan hela tiden! Nästa vecka är det mördarvecka, 16:30 everyday.
Well, jag kan inte ljuga och säga att jullovet, SHIT VAD JA LÄNGTAR!

Men nu är det snart helg igen (först ett viktigt möte på Scandic Skogshöjd med mina projektkollegor) därefter självstudier i skolan några timmar. Lyser solen passar jag på att springa(om jag orkar!)
Ikväll ska jag träffa Martina & Marianne, äta tonfiskpizza och se film. Nice avrundning på kvällen!
Lördag ska jag gymma & jobba på gymmet eller rättaresagt "mingla" därefter HAMBURGARE-MIDDAG hos mormors Syster med familjen. Sen träffar jag tjejerna. Mysigt..
Det blir mycket i helgen, men mkt mys och sådant jag tkr om.

Hoppas arm-passet på gymmet blir bra i eftermiddag, har energi att bränna,muhaha...
För igår, jaa, jag bara åt! Middag Fläskkött m kantarellsås och råris, en och enhalv portion, sen kesella m bär/keso till efterätt + lite smakprov av en kladdkaka som jag gödde oscar med, haha. Därefter två timmar senare, hungrig IGEN! Suck!! men åt en scones som blivit över... Mumss.. och ahapp, jag får se det som det är. Min kropp var hungrig och jaa då får jag bjuda den på mat!
Vi skrattade igår jag och oscar, han sa att "du är som en tjockis som älskar mat i en träningstoks kropp"

Gulligt tyckte jag :)


TREVLIG HELG!!

Vardagslyx


Extremt dålig kvalite, men imorse när jag vakna (04.57) efter att ha dragit mig i sängen och legat sömnlös, gjorde jag en liten sats med SCONES! :D Så ska snart sätta mig och äta en eller två (eller tre) scones till frukost!
Känns lyxigt att äta ngt hemmagjort vissa dagar, mina innehåller solrosfrön & smör/mjöl samt filmjölk. Ja,som sig bör kanske?
Morgonträningen skjuter jag på, usch, har inte kraft i mina stackars ben/rygg såhär tidigt. Så det blir ett eftermiddagspass på gymmet idag. Längtat efter att få lyfta lite vikter faktiskt! Löpning är nice, men inte 3-4 dagar i rad!

Näj, dags för Rachel Ray och frukost! :D

Long time no seen.

sitter och mumsar på cocostoppar.... ja vet, inget godis fram till jul. Men cocostopp räknas som NATUR-godis, dvs, det är tilllåtet att mumsa på, haha ;)
Speciellt efter att man har sprungit 7 km, tredje dagen i rad! Men jag saknar att ta i med musklerna. Har varit totalrenovering på gymmet så der har varit stängt sen lördags. Så imorgon öppnas portarna och jag intar det tidigt morgonbitti med Marianne! Ett stycke ryggpass!

No more , ska plugga vidare nu och mumsa vidare :D

Oh the sugar!

Ojda, pms har jag fått...
Och en heldel kakor i helgen. Gräddtårta, äppelpaj m grädde,colakakor, nötkakor och en sockrig kringla med kaffe. RAP!
Igår åt vi även naturgodis, mkt naturgodis, så 3 dagars frossande har lett till en ömmande gasig mage, en svullnad på kroppen och en trööööööög-hjärna!
Ush, det finns skäl till varför man fikar EN gång om dagen inte tre, jag klarar inte av det. Min hjärna får sockersug och stänger av, blir dimmig! Rätt läskigt.
Men idag är det måndag, ska försöka att komma på fötter igen. Inget smågodi,kakor eller bakelser fram till JULAFTON. Det är nya målet!
(för kak-kvoten har jag ju fyllt upp denna helg :) Dessutom ska lingonveckan komma imorgon, jag kan nog klara mig igenom den utan sötsakerna?)

Lets try!

btw, nämnde jag att jag blir OTROLIGT sömning av så mkt godis och skit? För oscars telefon har ett alarm som ringde imorse. Jag tröck bort det och somnade om. vilket gjorde att han förssov sig och vakna 1,30 senare ! WOooppsi!

:)

Borta bra, hemma bäst!



Gosar med charmören Drutten och ska plugga nu. Exakt i 50 min, för sen kommer mamma hem och då ska vi ut på långpromenad! Den kan behövas...naturgodis ÄR farligt! Haha.
Köpte en påse idag efter lunch, som mellis, men så kmr man hem och möts av en skål med Cocostoppar. Kan inte motstå att ta tre stycken! Men vafisen, inte så att jag blir en livslevande boll bara för jag äter TRE cocostoppar!
Sen är jag ju inte heller den som man måste dra till träningen,för det är snarare min livsstil, något jag älskar. Men allt med måtta! Gyllene regeln.
SÅ idag var det en vilodag, en aktivvilodag...men långpromenad på schemat!

Och snart är det helg, igen! Tiden ja ni vet redan, går SÅ fort! Imorgon ska jag till Hälsomässan med klassen. Ska köra ett zumbapass på 30 minuter, ha en preparerande kurs med Fredik Paulun som kostrådgivare samt hinna gå på ngt spännande seminarie! Ska bli skitkul ! :)
Sen väntar en myshelg i Gryt tillsammans med Oscar. Stänga av telefonen och njuta av tystnaden i skärgården! Som jag längtat!!

Jahapp, och för att va lite kost&träningsfreak så kör vi en dagens kost också som avslut...för er som ens bryr er?!
Frukost: Gröt m ägg,frön,yoghurt,bär samt en rostmacka med kalkon. + kaffe
Mellis: banan & knäckemacka
Lunch: Sallad m keso/avocado samt kyckling
Mellis: 80g cashew/wasabi/pistage + 3 cocosstoppar nu då..*wooopsi*
Middag: Spaghetti m köttfärsås, eller ska jag säga, köttfärsås m spaghetti? ! ;D

TREVLIG HELG!

Kvalite-tid!

Kvantitet är mindre väsentligt när kvaliten är på topp. Igår träffa jag en kvalite-vän, en riktig pärla, Amanda! :) Vi ses inte så ofta, snittar på en gång i månaden, då vi verkligen SES en längre stund. Men vi kom båda fram till att va spelar de för roll? vi vet vart vi har varandra, vi har lika kul när vi ses även om det gått en stund och jag tycker verkligen om henne ! <3 Igår låg vi dock mest i hennes säng och pratade ikapp om allt och inget! Toppmys måste jag säga !

Körde även ett bodypumppass igårkväll, dock lite sämre kvalite på den och för mkt kvantitet på träning. Hade förvisso en vilodag i måndags men körde pump på söndagen och igår och ett tufft styrkepass i tisdags, tror kroppen behöver vila musklerna. Därav sämre kvalite, dessutom har jag sovit för lite vilket påverkar mig på studs!
Så dagens träning blir inte mer än en långpromenad efter skolan. För att rensa tankarna och förbereda mig för lite plugg innan middag med familjen! Älskade mamma och bror, det blir spaghetti & köttfärssås. Saknar dem så mkt, alltså mamsen och brorsan. Pappa också för del delen.. well, egentligen hela släkten!
MEN det som är så bra är att vi har en hel del traditioner, vi polacker ;)
En av dem är min mormors systers Årliga "Flaki-middag & Hamburgare för barnen" ( JAG är en av barnen!)
För dem som inte vet så är FLAKI INNÄLVSOPPA! In-i-helvete äckligt men kallas för "delikatess"...blääää!
Anyway, då träffas iallafall hela släkten från mamsen sida. Så det är supermysigt!

Nej, ska försöka att vakna till, typiskt mig att gå upp kl 5 bara för andra ska det ( sov över hos Amanda)

PUSS
Vem vill inte ha lite sånthär?

Freaks!

Hellu träningstokar och alla andra!
Onsdagmorgon, andra veckan utan thaiboxning. Nu börjar ja få lite små-ångest över att ja missat så många träningar! Men det har varit en svacka i motivationen, både för mig och pojkvännen!
Onsdag idagdå, ska strax iväg och köra ett cardio-pass på gymmet! Sen ska jag till skolan för att massera en klasskamrat.
I Eftermiddag blir det nog ett till pass, bodypump sen en trevlig kväll med Amanda! :) TO long ago!!


PUSSS!

booooolls

Ingen träning idag! Men däremot ett LASS med hemmagjorda köttbullar!

GISSA VAD DET BLIR TILL MIDDAG?! :D

Har laddat med energi idag och vilar för ett bra och energiskt pass imorgon!

Dagens kost: risgröt m 2 ägg.

Mellis: glutenknäcke + äpple

Lunch: ris och köttbiff m ruccola/tomater

Mellis: Keso/nötblandning

Mellis2: 70 gram nötter

Middag: Köttbullar + lite pasta + keso + grönsaker och KETCHUP! :D


Ny week.

Så har helgen passerat... Och den blev faktiskt mycket trevligare än väntat.
Fredags var det somsagt teater + middag, även två kanelbullar för jag har lingonveckan, då får man :)
Lördagen var lagd till plugg,plugg,plugg. Men när kvällen rulla in så var jag socialt hungrig och tog mig till Clemente där en maffig kladdkaka väntade. Vi frossade i choklad och låg i hennes säng och slappade, riktigtmysigt!
Igår vaknade jag och Oscar utan väckarklocka, njöt av en lååååång frukost, en lite kortare promenad och sen tog jag mig upp för en lunch hos mamma.
Efter det en fika m Martina & två sessioner av 30 minuters massage. ( jag ger alltså ) det gick ganska bra, var inte helt nöjd, kan bättre men ändå!
Och jaaa, efter massagen körde jag lite bodypump och slutade söndagskvällen hos Carolin (igen) med sushi ! !
Väl hemma i lägenheten pussade jag Oscar,kollade alldeles för LÄNGE på film och gick och la oss för en sömn på 4,30 h !!

TOK LITE ! Men får bita ihop och lägga mig tidigt ikväll.
Va det blir för träning idag återstår att se!

Ps. Åt skum frukost idag, var sugen på RIS :S Så jag åt en "gröt" på ris + en msk havre tillsammans m ljus sirap, pumpafrön och yoghurt ( wieeeerdo, men fett gott!) sen ett kokt ägg...eller två ;)

KRAM!

De e ju löördag

Nog med plugg. fortsättning imorgon.
Istället får jag sällskap av denna tös och detta goda godis!

(lånad bild)
De är ju löööördag :D

En lördag!

Woopdoo...

Spinnat - check.
Kasam analys - check.
Påbörjat mindfulness analys - check
Läst om stress och stresshantering 23 sidor, - check.

Puhh....

Nu är det rast! Jag ska ta en promenad, kanske baka något. Sen ska jag återgå till min "plugga-ihjälmig-dag".
Härlig lördag va?!
Förövrigt var teatern igår på Orion jättebra! En cirkusföreställningar med hästar & hundar! Jag och sällskapet gick vidare till en restaurang som heter "elefantpojken" och maten var gudooooomlig!! Alltså, thaimat som var så god, inte flottig utan bara fräsch god och med mycket chilikrydda i, yummiee! Rekomenderar verkligen! Relativt billigt pris också! Åt en "liten rätt" för 99, en helportion skulle kostat 149 och båda storlekerna var bra! Den lilla var lagom och mättande också! Inte supersnål portion liksom.
Anyway, imorgon ska jag vara lite social. Träffa Martina och sen ha kvällsmys med Clemente. Saknar mina vänner men har mkt i skolan och lite tid övers. Blir små träffar här och där. Bättre än inget!! Saknar Amanda också som en dåre. Tkr vi ska ha en tjejkväll hon, jag och martina! Som på de goda tiderna ;)


Och så var det underbara fredag igen!

Godmorgon människor!
Startar min fredag med gröt & hamburgarmacka m avocado, noomnoom!
Har Qigong eximination i skolan idag, wish me luck! ( Fast rörelserna sitter där de ska, tur att jag dansat många år av mitt liv, hjälper motoriken väldigt bra!)

Förutom Qigongen så kommer jag åka till Sthlm City två gånger idag. Fram och tillbaka.
Första gången för att gå till SL CENTER eftersom jag blev STOPPAD igår pga mitt student kort. HADE INTYG från skolan, men neeeeeeeeeeeeej, 1200 kr får jag böta om jag inte åker till Slcenter om 10 dagar. Hinner bara idag eftermiddag... Idioter!!
Men men, efter det missödet tog jag mig till House of Shapes! Woohoho, så himla kul :) Körde ett pass med Jenny från Bounce, en sån liten och nätt tjej med sjuuuk rörlighet i sin kropp. Så himla häftigt!
Och vet ni vad, jag kmr få en julklapp i år som ger mig dansklasser i vår... I AM HAPPY !!!
Ikväll ska jag återigen till Sthlm City för att möta mamma,My,Josefine,Viktoria,Marie & Linda, 3 mammor & 3 döttrar för cirkus Teater och middag efteråt på Lilla Elefantpojken. :)


Träningen... Hm hur va det nu då?
  • 2-3 morgon powerwalks 30-40 min.. njaa, varit väldigt trött och inte orkat!
  • Löpa milen en gång! Neeej, jag tror jag stryker det...
  • Spinning pass 1 st. Nästa spinning kör jag på lördag 9.00
  • 2 Bodypump pass.Check!
Så veckans träning har sett ut såhär:
Mån:pw+ Bodypump.
Tis:pw 30 min + Spinning 60 min + bodypump 60 min.
Ons:Löpning 30 min + mage/rygg
Tors: Bodycombat ( svettades inte ens för jag orkade inte ta i) Dans 60 minuter, svett!! :)
Fre:VILODAG
lör: Spinning
Sön: Bodypump?
Wow, får ja till bodypump på söndag så har jag kört 3 st pass denna vecka :)
Som ni kanske märkt har jag lagt thaiboxningen på hyllan denna vecka. Både jag och Oscar tappade motivationen och har inte haft lust att träna det. Då får man låta bli..... :S

KRAMS Från en FREDAGSGLAD ANNA!!!

Happy Happy happy!

Yey, idag ska jag dansa! Pirrar i hela kroppen. Måste ordna träningsväskan för jag kommer vara i skolan och köra QIgong till lunch sen projektarbete till 16.30, efter det åker jag med tåget till "House of Shapes" och kör lite Feminine Vibes + gymma ! Wieee, Ska bli så kul :)

Wellwellwell, just nu äter jag frukost: Gröt m ägg,keso&mjölk samt lite socker & sylt. Ska nog ta ett ägg till också.
Igår käkade Oscar & jag Hamburgare, hemmagjorda såklart! Och MUMS, det var gott, åt två  :O Men det var ju så gott, dessutom är jag extra hungrig, har fått mellanblödning :S Väldigt konstigt men men, ingen pms iallafall...

Anyway, får packa med mat och stuff så jag klarar hela dagen!
Dagens kost blir
Frukost: Havregröt m ägg,keso,lättmjölk + 2 tsk frön&nötter samt kokt ägg. Kaffe & proviva.
Lunch: Ruccolla, ugnsbakade palsternacka/morot m paprika + makrill.
Mellis: Ägg
Middag/innan träning: Banan & kesella m musli.

Old Lady!

Godmorgon!!
Sitter med min kopp kaffe & tittar på Martha Stewart show och tycker det är relativt underhållande ? ! Hjälp, är jag 70 år gammal eller? Men om det är något jag gillar skarpt, då är det att äta frukost läääänge & långsamt med lite tända ljus, något på tv & en nybryggd kopp kaffe! Rutiner, just love them :)

Igår drog jag till med dubbelpass, verkligen inte planerat. Marianne ville verkligen dra på pump efter spinningen också, herregud. Mina ben!! Dålig ide, för man orkade ändå inte ta i som man skulle.
Så den grejen gör jag inte igen. Däremot hade jag tänkt att ladda för milen idag! Vi får väl se om jag orkar! Fingers crossed!!

Förövrigt så har vi Qigong kurs i skolan hela veckan. Så snart är man en Qigong ledare?! :)


RSS 2.0