DIRTY BIT! ;)

IKVÄLL KÖR VI.

Amatör-Bartender/Servetris på Arken med ett glatt gäng, några timmar att stå i men det pallar man. Jobb med dj.musik är inte alltför dumt :O

Mkt att stå i!

Matten tog stryk denna vecka. Svårt men det blev så. Jag ska satsa ordentligt nästa vecka och tavara på alla dötimmar med att plugga. ( men mina dagar innehåller faktiskt väldigt få dö-timmar!!)
Anyway, slutprovet är den 15e december. Sen är jag friiiiii! Och jag måste ju klara det!!

Mitt gröna te ryker breve mig, ätit proteingröt med hemmagjord äppelmos. Var egentligen fort. mätt när jag vakna 06.00 idag. Igår käkade vi Pizza! Jag spinnade i 90 min såkändes värt. Dessutom tröck jag i mit proteinshake & ett ägg.Haha, snacka om protetinchock. Men nu är jag PROPPmätt.
Fast behöver energin för idag jobbar jag 08.oo-13.30 sen hem,äta,vila,träna?sen jobb IGEN 19.oo-01.oo !! PUH.
Men det ska bli kul, nygrej, Ob-timmar dessutom ;)
Aja nu ska jag pussa min pojkvän lite. Han har sovmorgon och snarkar i sängen brevid...lyllos!!

PUSSSS

Laddning! (Onsdag 24 Nov)

Som jag har laddat inför dagens styrketräning. Tror jag kör ben med boysen & lasagnen från igår, choklad och allt annat gott som slinker ner när jag tränar mer ( för då blir man hungrigare, daaah) det ska jag använda som energi idag. Wihuuu, tagga tagga tagga =D
Ska kanske köpa en såndär "knark-dricka", Celcius. Sist jag drack den fick jag utslag och hjärtklappning. Den har SJUUUKT mkt koffein och den dagen hade jag redan druckit ca 5 koppar kaffe... så varnar er alla som ska testa. Drick den inte om ni redan har mkt koffein i omlopp.


Jaja, vad händer mer? Snöstormen is here. Igår fick jag åka buss till skäcklinge via Dalvägen. Helt annan runda än vanligt pga halka i storvretsbacken. Suckers. Jag gick hem sista biten...suck on me ;(
Vi får helt enkelt hålla tummarna att tågen går som vanligt... så man kan dra in lite pengar.

Jag vill minnas dagar då man cykla fram igenom tumba...saknar sommaren, men snart åker jag till den !!
PUSSSSS // Anna

Måndag.

lite snusk..ser ni? :O haha

Roligt på jobbet - check.
Sovit ut ganska bra under helgen. - check.
Väntar på skojjiga planer såsom Julbord i Norrköping till helgen. Par-yoga med Amanda den 4 december. Utång med alla tumva fhoks den 3:dje! Löööööning ( Som jag snålat!)
Jaa, jag måste säga att måndagen faktiskt känns helt okej.
Men det är farligt att slänga sig i soffan alltså. Jag vill träna kondition idag. Men soffan e fan sjukt skön efter att man jobbat hela morgonen. Fast jag har matematik ikväll & koncentrerar mig bättre om överskottsenergin används lite. :)

Och snart är jag en burk vaniljproteinrikare igen. Tack Suuuus <3

Vuxen - ångest

Åh herregud.
Ena chocken efter den andra. Jag ser att människor har kommit vidare, folk som jag umgicks med förut har barn. Någon jobbar som danslärare och jobbar med annat vid sidan om. Den tredje reser runt, pluggar, en annan visar sig vara kär,i en tjej. Två tjejer. Någon annan har förlovat sig den tredje har utbildat sig och så forstätter det. OCH jag får lätt panik. Tiden rinner iväg och den formar oss som individer. Utan att man märker det så har man gjort massa och åstadkommit många nya mål och lärt sig massor på vägen.
Tittar jag tillbaka ett år frånochmed idag så hade jag inte en pojkvän som jag känner så starkt för som Oscar. Det är liksom mer än bara ett förhållande. Grymt bra. Jag har jobbat på 3 olika jobb! Fått väldigt hög stresstolerans,kassavana. Jag har rest ensam, två gånger. Till olika delar i världen. Och ska resa med min vän Carolin till Hawaii.

Jag har även kommit fram till att jag ska studera/plugga upp naturkunskap B efter matematiken. Därefter söka till GIH,Idrottshögskolan i Sthlm. Vart jag och Oscar bor om ett halvår är också oklart. Hjälp. Skrämmer mig men också väldigt häftigt när man inte vet hur livet ser ut om några månader. Men allt detta ger mig vuxen-ångest och jag vill typ köpa en påse godis, se en film och låtsas som tiden aldrig hinner ikapp än.

Lördag, älskar lördag.

ps.

Oscar brukar alltid reta mig för mina små-mini-tänder.
Kolla va vita dem ser ut o kameran. Wish it was real life, haha. Just kidd. jag ska borsta gaddarna för dem är nice. Nästan vita. :D



ps. farligt att leka ensam med kamera kl 8 en lördagsmorgon. Men vad gör man när resten av världen sover?  !

Tagga tagga tagaaa...

Wihu, gröten ligger varmt i magen. Idag kickstartar jag lördagen med lite svettigt spinnpass.

Däremot har shoppingabstinensen infunnit sig. Jag har ett behov att få uttrycka mig igenom min stil och mode&kläder är faktiskt roligt. Men jag lever mestadels i jobbkläderna sen byts de ut till träningskläderna därefter ersätts dem till säng & sussa-kläderna.
Men snart får jag lööön och då ska jag unna mig lite fina blusar, coola tröjor och ngra byxor. Mer lr mindre ;)
Är dessutom bjuden på mitt livsförsta adventsfirande i ren & skär svennebanan anda. JULBORD! I Valdermarsvik hos Oscars underbara föräldrar och släkt. Casual uppklätt blir looken och saffransglöggen står vi för. Jag längtar.
MEN de är inte förrän nästa helg. Denna helg njuter jag av att äntligen inte behöva stressa runt, sova när jag vill, ha kul och njuta.

Mina dagsplaner är gymdejta, förhoppningsvis hittar jag sällskap till SthlmWinterJam på Stadion. Kan lyckats flirta med några fhoks. Slutligen har jag & Carolin planer att dra till Pure. Djbåset har lite roliga gäster - haha.

FÅR SE vad händer. Pussss!!

ÄNTLIGEN HEEEEELG!

Ren lyckaaaa.....!!
Nu när jag blivit fullbordad arbetare förstår jag varför folk är så himla glada på fredagar - leeeeedigt.
Min helg är prio ett sova ut. Prio två, ha kul. Har lite småsaker som ska hända. Typ morgonfika efter träningen på gymmet med Martinis som jag inte träffat på en hel vecka. Sen förhoppningsvis få sällskap av två dudes till SthlmWinterjam på Stadion. Kvällens planerar har ändrats så det blir biomyyyys.
Men först ett pass på gymmet. längtat att få svettats. Har mest svettats mellan mat,tallrikar och varma plåtar på jobbet. Men haft en rolig jobbvecka fast väldigt sliten. Shit, såhär bra har jag aldrig sovit tror jag :D

Trevlig helg gott folk !!!

Dagens kost/träning.
Frulle: Proteingröt med fruktsallad + mjölk/socker.
Mellis: Grönt äpple.
Lunch: 1/2 fiskburgare, lite spenat,lite pastagratäng + sallad.
Mellis: Smoothie 2 dl,banan,bär,mjölk,proteinpulver + minimacka m kalkon.
Träning: Spinn 30min + core, ryggpass m Adam & Oscar. Wrooom.
Efter träning: Sallad m avocado,melon,ost.
Kvällsmys: nötter & yoghurttoppar

Fullt ös medvetslöööös

Mitt första matematikB prov avklarat.
G delen gick sooooooooom handen i handsken. godkänt. WIE WIE!!
Annars har jag varit på jobbet 8-15 jobbet, så vuxet. Men sjukt stressigt. Riktigt peppande att få karriär när man gör slitgöran nu ;)
Pojkvännen är och gymmar.
Jag och träningen är inte alls lika tajta nuförtiden. väldigt väldigt jobbigt men både på bra och dåligt sätt.
Jag har kört 2 styrkepass,ben & armar. Spinn fredag och träning i helgen. Får nöja mig med det. För tiden räcker inte till.
Just nu är det däremot dags för underbara soffan. Bara slänga sig i den efter en dag med fullt öööös är så jääävlagött!

Kosten & träningen tisdagen den 17 Oktober.
Frukost: Mjölk &flingor + knäckemacka m kalkon&skinka.
Mellis: halv lussebulle + 2 dl smoothie.
Lunch: Torsk m hericoverts,bönor,tomat & lite nötter till mellis. Mums.
Middag: pasta med avlånga köttbullar va de nu heter. 5 sådana, ketchup & avocado.
Kvällis: Mini-banan & 2 dl bärsmoothie me proteinpulver.
Dagens träning: 60 min armar+kondition.

Jaa, maten kanske inte är den bästa men who fucking cares. Jag har inte tid med sådana bekymmer.

Jäktigt.!

Pust & stånk. Jobbet tar kål på mig.
Jag har tagit över min kollega som numera är sjukskriven pga knäskada, hennes sysslor på jobbet, Arken. Ett ansvar jag trodde skulle vara en enkel match. Dessvärre är det sjukt stressigt för jag har ingen som helst aning om hur allting ska göras. Fick instruktioner i fredags, innan helgens bravader av chefens mamma på knakig svenska. Typ. "sen du ska lägga här, issallad men inte mkt. Sen du ska skära där, men inte krydda. Här du kryddar, nej nej nej feel".
A typ så.
Idag var jag på jobbet kl 8.00. och satte igång. Tur är att man är ung och hjärnan är alert för jag mindes det mesta. Men vissa uppgifter tillkom som jag INTE ska göra men fick göra pga ja är ny och inte vet. Jävla typer som drar nytta av en.
Kl 10.00 var uppgifterna nästan klara, jag hade då svettats i två timmar för att få allt att klaffa. Klockan tickar ju ständigt.

Tre härliga timmar senare ( maten var försenad, folk stod i kön och sucka. Jag & Tinny beklagade och försökte inte dö av stress)så var jobbpasset över. Jag ska härmed slå hårt på Förnekelsen. Jag ska förneka att jag jobbar såhär November ut. Sen ska jag njuta som aldrig förr av Hawaii-resan. Där det dessutom är gym,pool & biograf i huset vi bor i! Jag säger bara...FYFAN va jag förtjänar det.



Livet.

"Du gör mig stolt varje dag att vara din bror. Godnatt"

De orden, kan ha berört mig än jag någonsin trott va möjligt. De orden fick mina tårar att rinna nerför kinderna och beundra min egna styrka. Alla människor har dagar som är svarta. Dagar som är tyngre än glädjen i livets charm. Jag tror jag går igenom en period i mitt liv som är tuff, spännande och oerhört skrämmande men framförallt utvecklande. Tårarna rinner mellan varv av skrattattacker och glädje. Jag pendlar mellan val & tankar som kan ändra vardagen. Ge mig möjligheter,öppna dörrar. Dörrar som jag ibland tycker är läskiga att öppna och kanske låter stå stängda ett tag till.
 Jag tror på ödet men att det styrs av slumpen. Jag tror även på kärleken och tryggheten från familj & vänner kan räcka långt när själen inte hittar ro. Min bror tex. sami, jag beundrar honom. Oerhört mycket. Och tydligen beundrar han mig. Undrar ifall man någonsin kan lära sig att beundra sig själv lika starkt? Jag väljer att tro på det.

Ibland behöver man bara få höra orden "Allting ordnar sig". Eller få ett mail skrivet av någon annan till bara dig, mitt i natten, och när du läser det fylls av mod. Citerar några rader. 
 "Att man kan vid 20 längta till bli 70 för att se tillbaka på sitt liv man levt. Jag gillar den tanken. Det kan kännas som ett berg av ofattbar storlek o möda. Men på något sätt kommer man alltid över detta berg. Vad jag försöker säga i detta ganska otippade mail är: stressa inte över plugg, man kan börja plugga vid 27 om man så vill, se på möjlighet att resa om även inte så långt( typ utflykt till Västerhaninge) eller Hawaii när cash finns... Så kommer nog en väg förbi tillslut på vilken du vill gå. Tills dess, testa olika saker, både kul och tråkigt."


Morgonrocksfetish..

Står i köket i morgonrock. Ätit lunch halv fyra & inväntar ett skööönt bad.
Gårdagens utgång  var grym !! :) Och jag har det perfekta receptet på "inte baksmälla-dagen-efter"
Gröt med mjölk och hemmagjord äppelmos. Satans va bra jag mådde idag när jag vakna.
Fast jag har ett berg av disk & vinglas att ta mig igenom innan jag lägger mig i badet.
Men lite musik ¨på så kan jag även rocka loss diskborsten!


Pojkvännen lämna mig för farsdag firande. Vilket jag tyckte han skulle. För nu har jag spikat kvällens planer med Clemente, Gossipgirls & godis. En bra kombo.

Fast justeja, innan dess ska mormor bjuda på Musslor. Jag och bröderna ska äta delikatessmiddag alltså. Musslor......... havsmak....BLÄ! men vi får se,kanske blir supergott ;)

Dessa filrurer gjorde min kväll igår + Matilda ;)


Have e nice one! PUSSS

Tmt - !

Dags o göra en comeback?
 Haha, Emil & Johan, tränarna!

Remember Lombok 2010 maj

BLEK,första dagarna..

Missbildat foto.Haha.


Männiiska igen, Anna is BACK!!

PMS MONSTRET ÄR BORTA!!!


LYCKLIG TJEEEJ!

Det firar vi meeeeed

1. Fler timmar på jobbet november ut!! 8-15.
2. Utgång imorgon med Amanda,Matilda,Martina eventuellt Carolin. PARTYY!!
3. Underbarabar dinner med Snyggingen Oscar.
4. Hälsomässan m Amanda & Maria.

OCH nyduschad,nytränad Anna.

November&pms-depp.

Ofrivilliga veckan. Allt jag gör är ofrivilligt.
Snart över, snart är jag människa igen. Men just nu lockar ingenting. Ingeting gör mig ledsen och ingeting gör mig glad. Stackars oscar..men han står ut. För nästa vecka blommar jag ut & blir människa igen.
Just nu känns jag som ingeting :(

Måndag.


HEJ på er !
Så himla fint Novemberväder har vi fått de närmsta dagarna. Ska inte November vara en hemsk månad? Änsålänge har den varit great. Och bättre blir den!
Löning, matteprov, linköping weekend kommande helg! Wihu.
Men idag har jag studerat ekvationer, PQformeln, uttryck, gemensamma nämnare, x-termer, andragrads ekvationer. Japp, jag har suttit med matematikböckerna några timmar.
En kopp grönt te & en liten promenad avrundas med två timmars lektion ikväll.
Duktig tjej!

ps. har en rottisvovve som jag får låna & gå ut med. Saknar att ha hund så detta gjorde min dag. Oscar kmr bli glad han med. Vi är båda djurvänner så det skriker om det.

give me a break...

vart sugs my cool ut egentligen? Hormoner, hatar dem.

Söndag

Freeezing.
Gymmet har dåliga ventilationssystem. Jag fryser ihjäl.
Efter jobbet blir det mage & rygg träning med Oscar : D
Ska ta mig i kragen och plugga 2h matematik också!!
Min beölning blir 90 minuters spinning & en tallrik pastaCarbonara till middag,hihi.

Ps. läser,letar efter intressanta saker att studera. fan va svårt det är. Finns inget som lockar lr är jag kräsen?! :S

Change of planer ;)


De blev inte sushi, det blev räksallad m avocado,ägg.
Det blev inte bio, det blev dvd - Kick Ass ! !
Det blev en påse naturgodis också :D


Gubben i mitt hjärta.

Fick känga i magen så det smaka gata.
Vägrar att inse, du sviker mig aldrig, jag gräver min grav för dig.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.

Fredaaag!!
Sååå skönt. Nu är det konditionspass,wihu,as taggad. Sen dusch,fix & en efterlängtat middag&bio kväll med Oscar.


Japaner japaner, alla dessa japaner

imorgon Steker vi ägg. Som Anton tkr är det perfeka kokta ägget.... Dumb ass. Men gott äre ;D

Men nu sticker jag på Japansk Middag med bröderna på Söder. Mariatorget om jag ska vara mer precis!!

Trevlig kväll // Anna

24 timmar.

Ibland önskar jag att dygnet hade 30 timmar istället för 24. Idag fick jag vara förnuftig och överlåta rygg&mage träningen utebli och istället plugga matematik i någon timme.
Men imorgon kör vi igen.

Såhär kan en dag se ut för mig när jag klämmer in saker på 24h.
Tex. Fredag,imorgon.
06.00 frukost.
07.30-8.30 Bodypump.
9.00 Plugga matematik/duscha.
11.00-15.00 JOBB
16.00 Mellis
17.00-18.00 spinn/core
19.00 - 23.00 Sushimiddag,biomys & övernatta med baby <3 :)

EFFEKTIV LR VAD?? ; D

Ps...

Jag gick 35 minuters morgonprommis med banan& ett glas mjölk i magen. Nu sitter jag på mamsen jobb. Ska iväg till lägenhetet och ladda för frukost. Svårt o bestämma mig. Havregröt m proteinpulver & ägg...eller avocado macka med philliost.. Mackfrukost,grötfrukost? gaaaaah!! :D



Veckan träning - ett försök till styrketräningsvecka. Gått ganska bra tycker jag för att vara nybörjare. :)

Måndag: Benträning & ca. 10 min crosstrainer.
Tisdag: Vilo-dag
Onsdag: Armar&mage 30 min + 45 min spinning.
Torsdag: 35 min powerwalk + ca. 45 min rygg & mage.
Fredag: Spinn&core 60 min.
Lördag: Vilodag.
Söndag: Spinn 90 min!!

Dont be crank, be as Frank!!

http://reztart.se/

Jag är med och tävlar på (Susans blogg)om en heeel drös med mellanmål!!! Håll tummarna för mitt rimm & engagemang är fanimej värt en vinst. Och mellanmål är livsnödvändinga för mig. hihi. Hoppas hon gillar det.
Och alla andra, kolla in hennes blogg! Hon är än multikulti-träningsnarkoman men har även funnit sitt hjärta i Thaiklubben i Tullinge.




PUSS ANNA




Norrlands Pärla - Isterbandet.

Haha.

Så Darn GOOD, så darn fettigt och "onyttigt" men det struntar jag i. För det smakar ljuuuvligt. Stek upp en halv korv, ät lite coleslaw sallad till och wooula, en norrländsk goding gör orgasmvolter i magen på mig :)


Fick jobba med chefen idag på jobbet & imorgon börjar jag 11 slutar 15.00 Catching.. Ingen sovmorgon dock. Om träningen ska hinnas med blir den tidigt på morgonen och nu har jag lovat gå på Manuellas pass.. 6.45 börjar det ! Uäääh! Men det blir kul och skönt o ha träningen avklarad liksom. Och kvällen avrundas med middag med mina brors!! Jepp, brors! Jakob & sami
<--- Jakob bjuder ;D  Imorgon kväll alltså.För nu väntar matematik...bajs.

jag är KUNG.....

PÅ att koka ÄGG!!
Och eftersom min pojkvän sprang iväg till gymmet precis när jag kom tillbaka från matematik lektionen hade jag ingen annan att stoltisera mig för. Det perfekta ägget: Krämig gula, rinnande i mitten men stenhård vita!

and she did it...

Änsålänge går det som planerat. 45 min benträning. Fyllt på med kesella & musli samt green tea.
Imorgon blir det endast 30 minuters kondition, löpträning. För kl.16-22.10 jobbar jag. En socalled "vilodag".

På torsdag är det lyx, storebror jakob bjuder på Japansk Middag. Mkt efterlängtat. Jag & bröderna ska hänga! Ser framemot det. Men nu ska jag sminka mig & dra mig till jobbet. Kmr vara oerhört lugnt tempo men det känns bra. Matematikplugg i eftermiddag. Både privat med Martina samt på lektion 18-20.

Låt oss drömma om paradiset... 26 januari. :D

Spring forward, fall back.

Ny Vecka & nytt fokus på ett bra energi-intag. Helgens gottigott var värt varenda tugga, Mums. Men nu vill jag se lite resultat ... lr iallafall bli stark som en björn.
Så vi kickstartar måndagsmorgonen med benträning. cirkus 30 min styrka sen en vända på crosstrainerna ca.30 min. Det blir ju en hel timme såhär på morgonkvisten. Laddat med proteinfrukost. Kycklinglår, kesella,avocado,juice samt kaffe m mjölk. Efter träningspasset väntar smoothie på bär,mjölk,proteinpulver & havre. Ladda ladda ladda...
Ska kanske köre en vända i eftermiddag också. Med fokus på biceps & mage istället.

Nu är det November vänner. Vinter-tid. Uäh. Jag borde också plugga matematik. Det blir 2h lektion ikväll.
Imorgon är det långfrukost med pojkvännen & jag längtar. Vi ses lite varje dag men det är mestadels efter att man har jobbat och kvällen är sen och både e trötta. Man myser,pratar men vi båda längtar till lite längre ljuspunkter. Liksom, resa, utflyckter etc. Sånt behöver man också. Även om han sätter lite guldkant på min tillvaro genom att existera. <3<3

RSS 2.0