Bear-dog

Scott with the dog. Vilket underbart foto. Jag saknar lombok lägret. Scott var en av ledarna. Föll för detta foto. Vill också ha en björnhund.


Veckans träning & Trip till Norrköping på g!

Måndag,Tisdag,Onsdag,torsdag:
spinn&Core 1h
Spinn 45 min.
Spinn&Core 1h
Thaiboxning 75 min
Långlöp 7-10 km. Beror på hur långt jag orkar ; )

Fredag, lördag & söndag spenderas i Norrköping. Då blir det grill på öar, båtturer,nakenbad, långlöpturer, mjukglass,grillkorv. EN delikat helg väntas med en delikat man (:


Veckan efter blir det starkare fokus på thaiboxningen, missa 2 träningar denna vecka men det tar jag igen nästa! No problemo guys,right?! :)


Igår & idag.

Spanien - portugal matchen igår va soft att se. Vet inte om det berodde på att jag gissat rätt på vilket lag som skulle vinna. Eller faktum att Carolins Säng är HIMMELSK! Gårdagen va förövrigt grym. Drog med mig Oscar på Spinn&core passet. Gick även en promenad i solen & imorgon ska jag till Norrköping och hälsa på hans föräldrar. Ska bli riktigt mysigt att få komma dit och se skärgården,åka båt, tälta, löpträna & bada utomhus!

Men idag är det jag & storstaden som gäller. Hört rykten om r e a n


SWEET!!


Bara vara!

Det har varit så mycket intryck de senaste dagarna. Fyllt upp dagarna med massa kul som strandhäng, kvällsdopp med vänner & pojkvän, biofilm & grill. Haft en otroligt rolig helg med andra ord! Men man behöver även tid för sig själv. Idag är en såndag där jag bara vill ligga ner i sängen lr på gräsmattan. Fundera på allt & inget. Andas och bara vara utan några måsten lr uppgifter. Jag känner hur min kropp&sinne skriker efter lite vila ifrån ALLT & ALLA. Iallafall för ett par timmar.  Senare ikväll är ska jag på thaiboxningen & sen inväntar ett natt-dopp med mina underbara vänner Martina&Amanda. Men det är egentligen behagligt, älskar kvällsdopp. Det är ngt magiskt över det hela.

Jag har en förmåga att alltid fylla upp dagarna ändå. Även om jag bestämmt mig för att tat lugnt. Idag vart de morgonträning & sen lunch med mamma hos Danka i Centrum. Avocado,kycklingspett & vitlöksdressing, njammi..
Ska ta en tupplur,stänger av mobil & datorn & stänger dörren. Behöver lugnet, iallafall för en stund.


<3 / Anna


Juni/Juli Lite Pics!


En dag på stranden!

Gårdagens kalas var supermysigt. Mamma var lycklig, dansade & sjöng. Härligt att se sina föräldrar och morföräldrar släppaloss som om morgondagen inte fanns. Jag & Oscar smög iväg till en av klipporna runt sjön, vi satt där & tänkte precis bada näck, som tur va hann vi inte klä av oss för det kom 2 dudes 3 minuter när kläderna börja droppa,tur det. Vattnet var kallt. hihi!

Nu inväntar jag Oscar & Adam. Har gjort iordning Mozarella/kyckling&pasta sallad inför en dag på stranden. Vi ska till Lida. Lilla Clemente hänger också på! Hoppas männen kommer snart för jag svettas & vill B A D A. (:


Ha en toppdag!! // Änni-Bannänni!

Underbara sommar!



Carolin & jag Midsommar 2010. Kvällen spenderades med underbart folk hos Martina. Vi hoppade studsmatta, jag gjorde saltovolter & landa på trynet en gång. Så nu är det skrapsår på näsan & kinden. Kubb spelade vi också, killarna mot tjejerna. Vi vann, genom killarnas misslyckande,muhaha.
Nej,hörrni, Midsommar firandet var grymt! Min baksmälla idag var också GRYM. Jag låg i fosterställning & älskade pojkvännen köpte naturgodis o gav mig cola till frukost...

Nu är det dags för 40 års kalas...oj oj oj. :)

Midsummer!

Dagen då fyllan står i kurs & goda vänner sällskap är i sikte. Ikväll firar jag Midsommar tillsammans med Martina,Carolin,Oscar & en hel drös med roliga människor. Det ska bli mat & vin, Rose & öl, snaps & lekar. Helt enkelt en trevlig kväll! :)


Önskar allesammans en glad Midsommar! // Änni-Bannänni!


Vill så mkt!

Just nu vill jag . . .

Äta brunch på "bakverket" bondegatan 59 i sthlm.
Ligga på en gräsplätt i Ulrikdalsslottspark med Oscar & pussas.
Äta en mjukglass med nötströssel m Martina!
Springa till Lida & ta ett dopp!
Åka till Köpenhamn & äta pölsa & dricka en kall Tuborg!
Köpa en klänning & sitta på kungsträdgårdenstrappa m Clemente.
Skrika PENIS över hela gymmet o se hur folk reagerar.


Små grodor & annat skoj.

Förlåt men jag måste få beklaga mig idag!
Solen sken redan kl.05.15 när jag steg upp. Jag käkade frulledrulle som vanligt & sen cykla jag ner till jobbet. Där står jag nu & känner mig låg. Bara för att solen skiner, morgonen gryr & folk ska hitta på roliga saker. Vad ska jag göra? Jo, jag ska dammsuga, skura golv, torka lister & svara i telefon i 10h. !
Jaa,jag vet, ska inte klaga, har ett jobb & imorn är min semester igång. Men kan inte hjälpa att känslan infinner sig just idag.

På fredagmorgon ska jag trixa & fixa m Martina inför Midsommarfirandet,sen blire tjottahejsan nattenlång. Lördag är det bakisfrukost på tomten med Oscar hade jag tänkt, sen på eftermiddagen 40 års kalas i Cafe skeppstugan,Bergshamra! Otroligt efterlängtat. Håll tummarna att vädret är detsamma då som idag.
Utöver det är det söndagsbio kanske på G. Dear John med the girls...  :)

Har kanske inte så mkt att klaga på trots allt? Får micropausa på trappan i solen helt enkelt idag.

KRAM! // Anna


Han & hon, du & jag , vi !




: ) <3

Oviktigt för dig, viktigt för mig.

Veckans träningsplan Onsdag 23 Juni - Torsdag Juli

Onsdag - Thaiboxning 75 min
Torsdag - Thaiboxning 75 min
Fredag - powerwalk 50 min
Lördag - simma 30 min + löpa 30 min
Söndag - VILA
Måndag - Powerwalk + thaiboxning 75 min
Tisdag - Intervaller + simma m Johan i Zinkensdam IP.
Onsdag - Thaibox
Torsdag - Thaibox.
En helt galeeeen vecka ur träningsperspektiv, i detta ska jag även klämma in picknickar, fika, promenader m vänner, pussas med pojkvännen & umgås med familjen. NICE!


Sun is shining!

Ätit storfrulle me gröt & macka! Sitter i pojkvännens lägenhet & funderar på att kuta en runda på 45 min! Solen lyser och vetskapen att jag ska stå på jobbet till 17.00 är inte rolig. Har sen en timme på mig att ta mig hem,äta & byta om inför thaiboxningen ikväll. Måste tagga till.
Gårdagen var mys, jag var trött men gjorde de jag kunde för att hålla humöret på topp. En powerwalk, en paj, en skål med frukt tillsammans med Martina & Amanda & en pojkvän med bruten näsa var vad kvällen bjöd på!

Nej, ut var, ut och springa. . . uäh. Kanske gå!? ;)

My dude. Älskar detta foto för det är så mkt sommar över det! Norge, here we come! (:


De kunda vart värra!

Tre dagar sen är det semester för hela slanten! Idag retas solen lite med mig men vad gör det när jag vet att semstern smyger sig  på runt hörnet! Nästa helg ska jag & Oscar på Roadtrip till Hadangar, Norge! Oerhört spännande att se hur det ska gå, hihi.

Har lite foton jag vill lägga upp men tiden räcker aldrig till. Jag är liksom aldrig hemma! Idag ska jag direkt till Martina efter jobbet på pajmiddag m henne & Amanda. Efter det ska jag sova med Mr O & dagen därpå är det jobb & träning. Men ska klämma in lite foton imorn, lovar.
Vad händer mer under semestern? Jag vill till Liseberg & hoppas min trogna hälft är på det med. Har nämligen berg&dalbane abstinens. Han dök precis upp här på jobbet & lämnade en nyckel till lägenheten med rosa nyckelknippa! AAAW!!

Måndag 21 Juni!

Jihaaaah!
Helgen har varit toppen! Igår hade jag & Oscar picknick innomhus! Vi åt kyckling,potatissallad,jordgubbar & drack röd vin. Solen svek oss därför fixade vi saken genom att sitta på hans golv i lägenheten. Mycket mysigt. Vi fick sockerchock mot kvällskvisten så vi gled runt 1 timme på våra longboards! Vretabacken blev en experimentuell tur för mannen, han låg på rygg & balanserade genom att se ut som hon i Ajax reklamen, ett fett X! haha :)

Träffade mina tjejer också, vi solade & snacka lite skit igår. Planerade även in en tisdags-middag & torsdagsbio! Veckan kan inte bli bättre :) Ska ju dessutom fira Midsommar & på 40 års kalas på lördagen ! Tjoho!
Men nu ska jag jobba dock & ikväll äre Thaiboxningen!

Tjingeling // Anna
Ps. Foton kmr ! ;)

Livet är en fest!!

Min lördagskväll igår var en av de bästa på LÄNGE !
Mycket pga allt fint folk jag hann med att träffa igår!
Lunchade med mormor & besökte graven vid minneslunden en stund. Därefter hann jag med det Kungliga Bröllopet tillsammans med Carolin & kort efter det var det en tågresa in till sthlm med Oscar. Där möttes vi upp av hans Syster Maria, bror Jhon & flickvännen Linn. Dessutom var Oliver med, Marias 2 åriga son! SJUKT SÖT!
Ví åt middag på ett as nice ställe vid hötorget. Jag körde på lax&potatis, Oscar åt 300grams burgare :O

Anyway, efter middagen vare dags att röra sig till Tumba igen där ett glatt gäng vänner vänta hos Anton på hans faders 50årsfest! Hann komma dit för att sen dra & se MIKE SNOW, BASEMENT JAXX på Gustav Adolfs torg och FYFAN VILKET DRAG DET VAR!! MER folkfester åt alla!

Kl 03.30 gosade jag ner mig hos O & lukta han i nacken,sen slockna jag m ett leende på läpparna. Vilken dag!


Selvarossa!

Mannen ringde & förslaget var VIN! Känner att jag är värd ett stort glas rött! Har haft lite sug efter det & alkohol är inget jag förtär så ofta! Halvnykterist va ordet. Men idag är det fredag & dagens kost har varit alldeles lagom bra så ett glas rödtjut är vad man förtjänar!
Foto Midsummer 2008
!






























Dagens kost &
Frukost: Gröt m ägg,mjölk,lingonsylt + en macka m smör&skinka.
Mellis: Smoothie & 1 ägg.
Lunch: Qournfile m bulgur & avocadosallad.
Mellis: Yoghurt m nötter,honung + en skiva bröd m skinka.
Middag: Skaldjursoppa m en bit bröd!


Smooth som Smoothie

Det är fredag & min morgon har varit toppnotch! Vaknade upp med tuppen & vetskapen att Martina låg i sin säng lika trött som jag gjorde det hela mycket lättare, vi körde nämligen pumpträning 07.30 idag! Woho, hardcore bitches!
Duschade hos Martini också och gooddamn, tjejen gör jordens goaste Smooothies! Mellanfrulle efter träningen. :)
Just nu sitter jag och ler hela tiden. Bara glad rakt igenom. Vi lyssnar på John Mayer & jag har lagt upp en matte plan. FÖR LYSSNA PÅ DETTA: JAG, Anna Skwarski, ska plugga upp mitt betyg!! Martina är mitt stöd, som alltid egentligen.

Kroppen är genomkörd av träning också. Inga mer muskelpass i helgen, mina lår måste få vila. Gårdagens thaipass gick grymt bra igen. Har hittat ett sätt att mentalt fokusera & orka hålla energin uppe. Känns jäkla bra när man kan pressa sig själv genom tankarna. Nej, vila resten av dagen blire iallafall & ladda för en löprunda på söndag.

Ps. Amanda kör Vättenrundan inatt! Amanda är tredje kompanjonen av oss. Tjatte... Hon är den missande länken just nu. Men vi klarar oss nog,visst gör vi ?! :)


Multikulti Torsdag!

Dagens bio-outfit,am a poser,haha!

Jobbat idag & luncha med Martina. Vi & Amanda ska dra och se MÖVIE efter träningen i Heron! Tackar vet jag att den yngsta av oss har körkort ;) Muhaha.
Dagen har rullat på bra, ätit ett ordentligt mål nu inför thaiboxen! Ska försöka ha lika bra fokus & motivation som igår för igår flööööt de riktigt bra. Trevlig kväll fhoks!

Puss // Anna

 



No sun! 17 Juni

Ingen sol som smeker oss idag inte. Mycket passande ändå för jag ska jobba och då får det vara dåligt väder ;)
Träningspasset igår var välbehövt. Hade fått tankar och kände alldeles för  mkt kring ett visst ämne som kommit påtal under dagen & behövde verkligen avreagera mig. Fokus låg på krokar, höger & vänster. Sen kötta vi lite bensparkar också ; )
Landade hemma hos Oscar & nu sitter jag här. Finns inge bättre än överanvända gråa hoodie-tröjor, sitter o kelar med mig själv i Oscars gamla hoodie ;D haha. It's Awsomee!

Now it's BREAKFAST TIME!!

(
Musli m fil,1/2 banan + en grov skink&ost macka m tomat. Ett glas Juice)

/ PUSS ANNA

Hello Sun!

Jag & cykeln kommer hänga mkt i sommar. Inte 30 mil runda som min polare Amanda ska göra imorn.(Vättenrundan) Men jag & cykeln kmr bli vänner för den tar mig runt överallt & har ett skönt glid!

Glide on / Anna

De är så man gört!

Kompromissar, det är så man gör vettu!
Jag lagar paj, han kollar på Sex&theCity med mig & gnäller inte om att det är en "tjejfilm".
Jag diskar, han ger mig massage.
Jag rakar benen, han klagar inte. ( haha )


Kompromisser , det är lösningen till allt!
(Jag har 20 min kvar på jobbet & mitt sinnestillstånd är inte till


Tacopaj in progress

Morgondagens middag blir Tacopaj gjord på sojamjöl & dinkelmjöl. Den är superduper goood ;)
Tror dock det blev lite väl mycket ost på denna. Kör på känslan vettu men om påsen visar sig leva sitt egna liv och dräller ut för mkt kan man ju inte göra mkt mer än nicka och le !


ps. Makrill m tomatsås är FETT UNDERSKATTAT!

ps..

Glömde tilllägga att vädret kan ju inte göra mig annat än G L A D !
Har mkt skoj inplanerat också, haft SJUKT mkt skoj i juni! Juni är en fucking bra månad!  (:

Ps. Ser framemot att kötta träning, träffa vänner och upptäcka Norska fjordarna med Oscar. Närmast är midsummer,vad som händer återstår att se! Funderar på att hyra Lidastugan med bror och bjuda vänner! Kan va ngt!?

Tisdag 15 Juni!

Dagen bjuder på lunchdejt med Oscar, det är effektivt att träffa folk över lunch! Sen ska jag vara en fru i toppklass & tillaga TACOPAJ till mannen... snart kmr jag väl ge upp karriären & börja städa & laga mat på heltid?
Nej men jag får uppoffra mig för han ska offra sig och se SEX N THE CITY med mig på ONSDAG, haha. Jag måste ju värma upp inför biodejten med Martina & Amanda på torsdag kväll! :)
Oscar N me ;P

Dagens Träning & shit :P
Idag testade jag en ny frukostvariant, lax&räkor, 1/2 avocado & tomat sen aioli till. Blev mätt vilket är det viktigaste. Annars brukar jag föredra gröt m ägg,sylt & mjölk frukost. Anyway, cyklade till RöstuHage IP & tänkte köra intervallträning.
Det gick åt helvete. Mina lår krampa sig pga träningen i helgen & alldeles för dålig stretch. Vad har jag lärt mig av detta? Jo mina vänner, stretcha!!

Nej ska cykla till Tumba C nu! PUSS & KRAM // POOPIE!

En helg med Farnam Mirzai

Mina reflektioner över helgen som gått är enbart positiva. Spenderade 6h på klubben & har kört thaiboxning med en av nordens top 5 rankade fighter, Farnam Mirzai! Snubben bor numera sen 4 år tillbaka i Thailand,Bankok & hans leverbröd är thaiboxningen. Sjukt inspirerande, sjukt ont i låren & jumskarna! Kört bla. 1h bara knä mot mits, nötat & nötat. Körde mycke sparktekniker också. Farnam var väldigt noga med att poängtera värdet i detaljerna i slag & hållning & gav bra respons som coach!
Med andra ord ett sjukt lärrorikt läger! BILD: FARNAM IN ACTION






















Som jag skrev innan var jag välförtjänt pizza igår & den blev av minnsann! En Bussolla Primo Ciao ciao vid skånegatan i skanstull, tillsammans med Oscar! Deras Pizzor är fräscha & vedugnsbakade! Tyvärr reagerade magen med att bli uppsvälld som en ballong och idag har den fortfarande inte gett med sig...trots att man lättade på trycket såattsäga ; )
Idag är det måndag & idag är det VILA & jobba på schemat!

TJUPP TJUPP // Poopie a.k.a Gollumm!

Ny blogg för den intresserade...

Gårdagen hos Carolin, 21 år, tiden går alldeles för fort.

Min nya blogg kommer inrikta sig på träning,(främst thaiboxningen såklart) samt nöjen med vänner. Egentligen en såndär vardagligt tråk-blogg som man läser på rutin. Intresserad, läs, om inte, PISS OFF!

 

PS. IKVÄLL ÄR DET BIO & PIZZA. Välförjänt efter träningslägret & 6h träning på två dagar!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0