nej inte idag igen....

Plugga, krav, självbild & pms.
Oslagbar kombination som ger mig ångestutslag utöver det vanliga. Har varit påfrestande månader senaste tiden.
Majmånad förändrade allt. Men tillvaron har varit kaotisk och svår sen lång tid tillbaka. Coping sätten har varit många också bra och dåliga. Däremot är ångesten något jag avskyr och flyr som pesten. Men vissa dagar kommer den ikapp, vissa dagar mer och vissa dagarmindre.
Idag hann den ikapp och den hann tillochmed före mig. Ingen härlig morgon att vakna upp till. Har skäl till min oro, stress och ångest. Vissa av dem kan jag hantera andra är beroende på hur personerna ifråga styr sitt liv.
Jag har inte liksom tagit till mig det hemska som hände i Maj. Inte riktigt velatförstå.... men det kommer som stresspåslag nu istället. När tiden inte är på min sida.
Känner mig ledsen och arg att jag inte kan göra mer än jag kan. Sen att min pms, som jag nu äntligen fått proffesionell hjälp med, eller ska få. ( mormors syster vännina är specialist på tjejer m pms problem) gav mig tips om vätskeutdrivande piller som ska tas med örter & en viss typ av p-piller & det ska få min pms/obalanserade kropp i balans och påsåvis få mig att må bättre.
För såhär som jag haft det nu i ettår, vareviga månad, 2 veckors plåga är inte OK...!

Nej, pissdag-pissskitbajs-krångelmage- motivationssvacka,-häxnäsa-bajskorvsungedamP!!!!

:) känns redan LIIIIITE bättre.

PS. har åstadkommit 2sakeridag. Livsåskådning + reesearch om sportskador. DVS, jag lyckadesplugga.!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0